- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Yaa 2 saatlik uykuyla duruyorum gece hiç uyuyamadım heyecandanaynen uyu tabi, hakkindir, ne asamalardan gectin...benim daha randevuma 6 saat var..heyecan basti beni de
Yaa 2 saatlik uykuyla duruyorum gece hiç uyuyamadım heyecandanşuanda da mutluluktan uyku girmiyor gözüme. Akşam olsun inşallah rahat bir uyku çekerim. Senden de güzel haberler bekliyorum 6 saat de çokmuş yahu çabuk geçer inşallah
Doğru ya..saat farkindan...yok ben gece guzel uyudum onda sorun olmadi, uyku halim hic gecmiyor...simdi saat sabah 5 bucuk, artik uyuyamam
Doğru ya..
Evet haklısın artık uyursan olmaz. Direnn bebişi gör ve güzel haberler ver❤
Kızlar merhaba. Bugün kendi doktorum değil başka bir doktora gittim beta hcg vermek için. Karından bakalım hadi dedi. Ve minicik bebeğimin kesesini gördüm ❤ 4+5 günlükmüş beta hcg değerim 3gün önce 800 dü bugün 4800 olmuş .şok oldum bu kadar yüksek olacağını düşünmedim. Allahım sırada bekleyen kim varsa nasip etsin inşallah. Çok güzel bir duyguymuş. Pzt günü kendi doktoruma gideceğim ama şimdiden gördüm minnoşumu
Ahh cok sevindim canimKızlar merhaba. Bugün kendi doktorum değil başka bir doktora gittim beta hcg vermek için. Karından bakalım hadi dedi. Ve minicik bebeğimin kesesini gördüm ❤ 4+5 günlükmüş beta hcg değerim 3gün önce 800 dü bugün 4800 olmuş .şok oldum bu kadar yüksek olacağını düşünmedim. Allahım sırada bekleyen kim varsa nasip etsin inşallah. Çok güzel bir duyguymuş. Pzt günü kendi doktoruma gideceğim ama şimdiden gördüm minnoşumu
Çok sağol canım. Lekelenmesi olan arkadaşlar korkmayın benim 5gün sürdü lekelenmem ama minnoşum hızla yerini hazırlıyormuş meğerhadi masallah canim ne guzel artis, senin adina cok sevindim...insallah saglicakla gelir bebegin
Canımm çok sağol .hepimize maşallahAhh cok sevindim canim ❤❤❤ Masallah
Canım benim doktorum söyledi iğneyle baş kısmına küçük bi delik açmamı delik kısmı bastığın kısımda açılacak. Sadece havasını almak için yapılan bi şey jelle hiç temas olmuyor enfeksiyon olması imkansızOf ya iğneden mikrop kaparsa. Aynen havalı oldugu için puf diyip akıyo bayası dişarı
Cnm hayırlı olsun.Güzel bir duygu gerçekten kalp atışını duymak.Rabbim devamını nasip etsin hepimize inşallahÇok şükür bu aşamayı görmek içimi epey rahatlattı rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤ sorma valla herkes başka birşey diyor hesap konusundadediğin gibi en iyisi doktorumuzu dinlemek fakat doktorum dedi ki kim sorarsa böyle söyle son adet tarihine göre hesaplanır dedi yeterki sağlıklı olsun ya 5 gün küçük sanıyordum büyük olduğunu öğrendim daha çok hoşuma gitti ❤
Atış seviyesi söylemedi senin dediğin aklımdaydı ama heyecanla sormayı unuttum ben
Tamam kuzum anladım ben sokulan yere batırılacak sanmıştım. Ondan korkmuştum.Canım benim doktorum söyledi iğneyle baş kısmına küçük bi delik açmamı delik kısmı bastığın kısımda açılacak. Sadece havasını almak için yapılan bi şey jelle hiç temas olmuyor enfeksiyon olması imkansız
Allah razı olsun Amiin inşallah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci nasıl eder rabbimCnm hayırlı olsun.Güzel bir duygu gerçekten kalp atışını duymak.Rabbim devamını nasip etsin hepimize inşallahSen 5 hafta 5 günlükken ben de kalp atışını gördüm sesini dinletmedi.Bi de ultrason kağıdına baktınmı orda yazıyor.Alt tarafta .Son adet tarihi ile oradaki gün uyumlumu dikkat ettinmi
Ya bazı kişilere fotoğraf vermişler ben banada verirler sandım vermemişlerdi o yüzden biraz içim sıkılmıştı. Çok şükür artık elimde fotoğrafı var ❤ay amin amin insallah...cok merak ediyorum..transfer gunu de embriyonun resmini gormeyi cok istemistim, garip belki ama o bile insani baglandiyor...neyse sen de dinlen..
Allah razı olsun Amiin inşallah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci nasıl eder rabbimben bugün kendimi tam 5 haftalık sanıyordum çünkü 5. Gün embriyo transfer tarihine göre hesaplanıyor demişti birkaç kişi. Doktorum son adete göre hesaplanır seninki şuan 6+5 dedi
Benim son adet tarihim 30 mayıstı fakat ben adetin 25. Günü transfer oldum. Ultrason net sonucu veriyor aynen kuzum doktor ultrasonda bakınca da 6+5 dedi bana çünkücanim 5.gune gore bile 5.haftalik degil de 6haftalik cikiyor bende. bugun 6+0 gorunuyor transfer gunune gore. ama tabi en onemlisi ultrasound benim icinde...senin son adet tarihin neydi?
zaten 3-5 gun fark olabilir tutunma gunune gore demislerdi. senin uyuyor ama bana hala uymuyor Mayis 16daydi benim adetim ve ayni gun transfer olduk senle..neyse en iyisi su bir kac saat gesin de ultrsounda netlessin..yine tahminim benim kullandigim ilac ve sureclerin farkli olusu...Benim son adet tarihim 30 mayıstı fakat ben adetin 25. Günü transfer oldum. Ultrason net sonucu veriyor aynen kuzum doktor ultrasonda bakınca da 6+5 dedi bana çünkü
Senin transfer benden sonra oldu diye hatırlıyorum ama adet gününde benden öndeymişsin 4 haziran benim de son adet ben bugün 6yi tam doldurdum 6+2 de kalp için gideceğim o zaman erken mi olur acabaBenim son adet tarihim 30 mayıstı fakat ben adetin 25. Günü transfer oldum. Ultrason net sonucu veriyor aynen kuzum doktor ultrasonda bakınca da 6+5 dedi bana çünkü
Senin transfer benden sonra oldu diye hatırlıyorum ama adet gününde benden öndeymişsin 4 haziran benim de son adet ben bugün 6yi tam doldurdum 6+2 de kalp için gideceğim o zaman erken mi olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?