- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Aynen bende öyle düşünüyorum süreçlerin farkından dolayı. Adetten sonra kaçıncı gün transfer olduğuna göre de değişir diyorlar. Sonucunu hemencik yaz merak ediyorumnzaten 3-5 gun fark olabilir tutunma gunune gore demislerdi. senin uyuyor ama bana hala uymuyor Mayis 16daydi benim adetim ve ayni gun transfer olduk senle..neyse en iyisi su bir kac saat gesin de ultrsounda netlessin..yine tahminim benim kullandigim ilac ve sureclerin farkli olusu...
yazarim canim...ama benim durumunda senin doktorun tezi net bisekilde uymuyor, son adet ile benimkisi hesaplanmaz mesela...ben de gerildim hesap yapmaktanAynen bende öyle düşünüyorum süreçlerin farkından dolayı. Adetten sonra kaçıncı gün transfer olduğuna göre de değişir diyorlar. Sonucunu hemencik yaz merak ediyorumn
Benim transfer hazırlığı biraz uzun sürdü çoğu kişi adetten sonra 16-20 gün aralığında transfer oldu benim adetten sonra 25. Gün transferim oldu.Senin transfer benden sonra oldu diye hatırlıyorum ama adet gününde benden öndeymişsin 4 haziran benim de son adet ben bugün 6yi tam doldurdum 6+2 de kalp için gideceğim o zaman erken mi olur acaba
Evet tam tersi düşünüyorlaryazarim canim...ama benim durumunda senin doktorun tezi net bisekilde uymuyor, son adet ile benimkisi hesaplanmaz mesela...ben de gerildim hesap yapmaktanbi goreyim saglicakla insallah kalp ve keseyi rahatlicam
Evet tam tersi düşünüyorlarbende merakla bekliyorum kaç haftalık görüneceksin
Bahçecide herkese aynı tedavi olmuyor şahsen yakından tanıdığım 3 kişi var tedavi olan. Üçümüzünde birbirinden ayrı tedavisi, hatta biri negatif aldı sorunları biraz zor, şimdi daha farklı bir yol deneyecekler. Özellikle herkese standart işlem yapmıyorlar diye sevdim gittim bahçeciye. Allah varya negatif olsa da orada devam edecektim. Doktorlar genelde araştırmaya kızıyor haklı olarak çünkü birsürü strese giriyoruz tabi kendimizi alıkoyamıyoruz ille araştırmak istiyoruzgidince heyecandan unutmazsam sorucam, kesin once ne gerek var niye bu kadar internette ugrasiyon, gerek yok stres olursun der. sonra da aciklar. bana ilk tedaviye baslarken demisti, once yumurta ve rahmi baskilicaz, o yuzdenfarkli olacak surec diye. Trde herkese ayni protokol uygulaniyor, ama hastaya gore ben degistiriyorum demisti. ben daha once Bahceci'de negatif aldigimi anlatmistim, o da testlere bakip farkli bi surec gelistirdi...ay neyse saglikla gelsin de nasil olursa olsun
Bahçecide herkese aynı tedavi olmuyor şahsen yakından tanıdığım 3 kişi var tedavi olan. Üçümüzünde birbirinden ayrı tedavisi, hatta biri negatif aldı sorunları biraz zor, şimdi daha farklı bir yol deneyecekler. Özellikle herkese standart işlem yapmıyorlar diye sevdim gittim bahçeciye. Allah varya negatif olsa da orada devam edecektim. Doktorlar genelde araştırmaya kızıyor haklı olarak çünkü birsürü strese giriyoruz tabi kendimizi alıkoyamıyoruz ille araştırmak istiyoruz
Trde de aslinda kisiden kisiye degisiyor protokol, benim transferlerimde bahceci de yapiliyor doktorum orayi kullaniyor Laboratuvar olarak, hemsireleri cok tatli oranin her gittigimde resmen bir anne sicakligi ile yaklasiyorlar sohbet ederken sormustum ama herkesin tedavi sekli farkli demislerdi.. ama simdi okudum yazdigini 6 yil oncesini bilemeyiz tabi belki o zaman daha farklidir.. sonu guzel olsun da hepimizin.. artik gerisi onemli degilgidince heyecandan unutmazsam sorucam, kesin once ne gerek var niye bu kadar internette ugrasiyon, gerek yok stres olursun der. sonra da aciklar. bana ilk tedaviye baslarken demisti, once yumurta ve rahmi baskilicaz, o yuzdenfarkli olacak surec diye. Trde herkese ayni protokol uygulaniyor, ama hastaya gore ben degistiriyorum demisti. ben daha once Bahceci'de negatif aldigimi anlatmistim, o da testlere bakip farkli bi surec gelistirdi...ay neyse saglikla gelsin de nasil olursa olsun
Yaşadıkların için çok üzüldüm ben hiç olumsuz birşey yaşamadım malesef herkes memnun ayrılamaz en iyi doktoru buldum sanarsın ama senin memnun olduğundan ben olmam bu böyledir. Transfer sürecim sıkışamadigim için çok beklediler ama hiç sıkmadılar sonda takacaklardı takmasak olur mu dediğimde danışıp gayet ılımlı yaklaştılar istediğim gibi beklediler vs. Doktorla ilk görüşmem kısaydı ama sonrasında aklımda ne olduysa rahatca konuştum hiç sıradaki gelecek muamelesi yaşamadım. Gerçekten üzüldüm böyle olmasına. Belli hasta gruplarına aynı reçete vermesi normal değil mı? 100 hastanın 100 tanesine ayrı tedavi olmaz ki içlerinden 10 tanesi ayni reçeteye uygun hastadır vermiştir. Dediğim gibi malesef herkes memnun ayrılamıyor keşke kötü deneyimin olmasaymışcanim ben 6 yil once negatifi adim bana verdikleri receenin aynisini burda en az 10 kisiye verdiklerini ben biliyorum. belki 6 senede cok sey degismistir ama benim icin hayal kirikligi idi. doktorla 10 dakikadan fazla konusunca hemsire kapiya gelip, siradaki hastaniz bekliyor diyordu. kabustu yani..trasnferde yasadiklarim ise kabusun ikinci perdesi, bir hemsire karnima bastirdi dakikalarca, agridan ne ara transfer oldu , ne ara doktor geldi bilmiyorum...duzelmesine inan sevinirim, insallah dedigin gibidir...insanlar hem para hem umutlarini kaybediyor...
Trde de aslinda kisiden kisiye degisiyor protokol, benim transferlerimde bahceci de yapiliyor doktorum orayi kullaniyor Laboratuvar olarak, hemsireleri cok tatli oranin her gittigimde resmen bir anne sicakligi ile yaklasiyorlar sohbet ederken sormustum ama herkesin tedavi sekli demislerdi.. sonu guzel olsun da hepimizin.. artik gerisi onemli degil
Tabi sonucta hepimiz ne yasarsak onu soyluyoruz, kotu olmus yasadiklarin, surec psikolojik olarak zor bir surec bide uzerine bu talihsi olaylar olunca ben de ayni seyi dusunebilirdim. Tabi 6 yil uzun bir zaman.. umarim kimse yasamaz bu yazdiklarinidedigim gibi insallah duzelmistir, inan bunu cok isterim, bu surecin yipraticiligini birinci derecede yasadim....ama bana yarim saat diye verilen randevude ucreti tam alip 10 dakikada hemsire kapiya gelip cikariyordu resmen...kapida, koridorda hastalar resmen kuyrukta bekler gibiydi...yillar sonra turkiyeye gelmistim, ve ilk defa bu kadar bekleyen turk ve arap hastayi ayni koridorda gordum...ben bic bir randevumda 10 dakiakdan fazla konusamadim doktorla...neyse bunlar 6 yil onceki benim yasadiklarim...keske dediginiz gibi olsaydi da ben de negatifte olsa ellerinden geleni yaptilar deseydim..bu arada butun doktorlarini zan altinda birakamam, benim gittigim bayan bi doktordu..bir daha onunden bile gecmek istemem acikcasi....
Tabi sonucta hepimiz ne yasarsak onu soyluyoruz, kotu olmus yasadiklarin, surec psikolojik olarak zor bir surec bide uzerine bu talihsi olaylar olunca ben de ayni seyi dusunebilirdim. Tabi 6 yil uzun bir zaman.. umarim kimse yasamaz bu yazdiklariniTr saatiyle kacta randevun canim? Heycan yaptik seninle biz de
Kaçta gidiyorsun canım randevuya kaç saat kaldıamin canim kimse icin istemem benim yasadiklarmi yasamasini... belki o zaman vakti degil bilmiyorum ama bende biraktigi duygusal yuk cok agirdi...oyle karga tulumba bi transferdi...kalp kirikligi ile geri dondum...
her ne kadar bunlari da yasasam yine de turk doktorlarina guvenim ayri..simdiki doktorum cok taninmis biri doktor. amerikada bi universitede kolay kolay bi yabanciyi bolum baskani yapmazlar, kendini ispatmis biri, su an 12ye yakin amerikali doktoru yetistiryor.... ilk gorusmeye 30 dakikalik randevu aldik, ben 1.5 saat konustum, agladim hatta teselli etti. cikinca sok oldum ilk defa tup bebek doktorunda bu kadar birebir vakit gecirdim..ultrasouan hemen aldi, 7-8 tup kan 2 tup kan aldi, 2 tupte genetik test icin ayrica aldilar. 300den fazla genetik hastaliga 60dan fazla kandaki degerlere bakildi..cok sukur hersey yolunda cikti. dusuk doz ile 7 embriyo donduruldu ki benim yasim artik 37, cok sukur bu cok guzel bi sayi. bitmedi transferden once "sahte transfer" denen biseye cagirdi, rahmin bi sivi ile doldurdu, hacmini derinligini olctu. sonra rahme cizik atti. transfer de tam olarak nereye transfer edilmesi gerektigi olcum hemsireye not ettirdi. ondan belki bir ay sonra hayatimda ilk kez 10 seneden sonra ilk defa pozitifi aldim, ben hic cift cizgi gormedim...ben bunun ileri yasa ragmen tesaduf oldugunu dusunmuyorum....tabi bunlar hep sebeb...veren Allah, doktorum bi vesile....
Kaçta gidiyorsun canım randevuya kaç saat kaldı
Allah icine sindirsin canim iste doktor seninle istedigin gibi ilgilenmis bu sebeple suanda senin icin en iyisi o, aslinda bizim icin de oyleamin canim kimse icin istemem benim yasadiklarmi yasamasini... belki o zaman vakti degil bilmiyorum ama bende biraktigi duygusal yuk cok agirdi...oyle karga tulumba bi transferdi...kalp kirikligi ile geri dondum...
her ne kadar bunlari da yasasam yine de turk doktorlarina guvenim ayri..simdiki doktorum cok taninmis biri doktor. amerikada bi universitede kolay kolay bi yabanciyi bolum baskani yapmazlar, kendini ispatmis biri, su an 12ye yakin amerikali doktoru yetistiryor.... ilk gorusmeye 30 dakikalik randevu aldik, ben 1.5 saat konustum, agladim hatta teselli etti. cikinca sok oldum ilk defa tup bebek doktorunda bu kadar birebir vakit gecirdim..ultrasouan hemen aldi, 7-8 tup kan tahlili icin, 2 tupte genetik test icin ayrica aldilar. 300den fazla genetik hastaliga 60dan fazla kandaki degerlere bakildi..cok sukur hersey yolunda cikti. dusuk doz ile 7 embriyo donduruldu ki benim yasim artik 37, cok sukur bu cok guzel bi sayi. bitmedi transferden once "sahte transfer" denen biseye cagirdi, rahmin bi sivi ile doldurdu, hacmini derinligini olctu. sonra rahme cizik atti. transfer de tam olarak nereye transfer edilmesi gerektigi olcup hemsireye not ettirdi. ondan belki bir ay sonra hayatimda ilk kez 10 seneden sonra ilk defa pozitifi aldim, ben hic cift cizgi gormedim...ben bunun ileri yasa ragmen tesaduf oldugunu dusunmuyorum....tabi bunlar hep sebeb...veren Allah, doktorum bi vesile....
Allah icine sindirsin canim iste doktor seninle istedigin gibi ilgilenmis bu sebeple suanda senin icin en iyisi o, aslinda bizim icin de oyleinsallah sonuna kadar boyle gitsin, Allahim yuzumuzu guldursun kucagimiza aldigimiz gunleri gostersin
Aynen oyle canimamin canim amin...oyle tabi insana nerde birinin onun icin dertlenip ugrastigini goruyorsa ona baglaniyor. belki benim durumum zordu diger doktorlar icin, yada kestiremediler bazi seyleri, farkli geldi belki durumum...ama her doktor ayni seyi soyledi aciklanama/sebebsiz infertilite...neyse hamdolsun Allah karsimiza simdiki doktorumu cikardi.... tabi bunlar hep sebeb, nasipte varsa Allah nasip ediyor
Son adet tarihine göre mi gün soylediKızlar bugün randevum vardı keseyi gördük şükürkalp atışı için çok erken dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?