2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

Ay çok şukur pörtlemedi ya şaka gibi. 3 gündür üzülüyordum. Yarım doz oluyordu nerdeyse. Foruma giriş yapınca arattım bulamadım. Bugun senden öğrendim ya Google tesaduf crionel jel yazdım pat kadınlar kulubu jel nasıl pörtlemez cıktı karsıma. Arsyınca cıkmıyor da şeytanın işi gücü yok

biz de geldik kizlar, cok sukur kesede kalp atisini da gorduk ama tam sevinemedim . kesenin yerini cok begenmedi doktor. kanaman oldu mu falan dedi, olmadi dedim yine de biraz tedirgin gordum doktoru, sancin varmi dedi, o da yok dedim. bakalim insallah sorunsuz ilerler...bu arada transfere gore hesapladi 6+0 cikti olcumde de onaylandi..neyse biraz burugum iste....

Allah Allah en sorunsuz sensin ya bende lekelenme var dun kırmızılı hatta agrı desen genelde var. Biz napalım ozaman senin doktor beni de üzdü burda herkesin nerdeyse leke vs kırmızı kanama oldu. Sen en şanslımızdın. Sıkma canını kuzum nezamana cagırdı bida. Nasıl bir duyguydu atışı duydunmu

hic bilmiyorum canim, benim de icim bi kotu oldu. tedirgin hissetti sorularindan...

inan o an ne hissedilir bilmiyorum, aklimda kesenin yeri olunca oyle yogun da heyecanlanmadim, kanama olursa hemen haber ver dedi, ay sonuna herhalde randevu icin aricaklar...ama ben cok gerildim...

inan o an ne hissedilir bilmiyorum, aklimda kesenin yeri olunca oyle yogun da heyecanlanmadim, kanama olursa hemen haber ver dedi, ay sonuna herhalde randevu icin aricaklar...ama ben cok gerildim...
Oncelikle gerilmiyoruz, hic de kotu dusunmuyoruz canim.. sukur suanda keseyi ve kalp atisini gormussun sukurler olsun, insallah sonrasi da guzel olacak saglikla gececek bu aurec dua edicez hep birlikte

[
Hayırlı olsun cnm .Üzülme kanaman yok bak önemli olan o.Sevincini gölgeleme .Ne güzel görmüşsün.Kendi üzme cnm bnm.Çok şey araştırıyoruz.Kafamızı karıştırıyoruz üzülüyoruz.Ama elimizde değil işte.Rabbim hepimizin bebişlerini korusun

Üzülme kuzum ne riskli gebelikler kucagina aldı napalım dua edelim. Bize yardım etsin rabbim inşalah. Dün gece inan ellerim nasıl titriyordu kırmızlık görünce mahvoldum. Benimde uzun Bi sürecin var 4 tedavi. Rabbim acısın halime hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yarabbim

Kızlar bugün randevum vardı keseyi gördük şükür kalp atışı için çok erken dedi doktor
Gözün aydın kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah

Burulmasın için bak ne güzel kanama yok kalbi atıyor çok şükür. Bugünden sonra da kötü birşey olmayacak Allahın izniyle İnsan ister istemez doktorun dediklerini düşünüp durur kafasında fakat kendini kötüyü düşünmeye itme lütfen

Doktor bile kanaman oldumu diye sormuş olmadığına göre çokta korkulcak bişey yok bence bol dua bol

bugun birde ayni tup bebek merkezine gittigim bayanin 9.haftada dusuk yaptigini ogrendim, ona da cok uzuldum...

Doktor bile kanaman oldumu diye sormuş olmadığına göre çokta korkulcak bişey yok bence bol dua bol
canim seninle gunlerimiz yakin gorunuyor. senin ultrasonda da siyah bi baloncu ve icinde beyaz yuzuge benzer bi goruntumu vardi? doktorun yeri veya sekli icin bisey dedi mi kesenin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…