2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

canim seninle gunlerimiz yakin gorunuyor. senin ultrasonda da siyah bi baloncu ve icinde beyaz yuzuge benzer bi goruntumu vardi? doktorun yeri veya sekli icin bisey dedi mi kesenin?
Bu şekilde benim canım güzel görünüyor bir sıkıntı yok dedi yolk keseside oluşmuş dedi

Eklentiler

• 9CA78896-6C69-4614-9569-B266CE929CED.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 62
cok guzel canim... ya ben vesvese yaptim biraz rahatlamam lazim...en kotusunu dusunup uzuluyorum...
Kuzu Allah istedikten sonra en güzel yere yerlestirmistir insallah yavrunu bakma sen doktora cok guzel mukemmel dedikleri çoğu sey sonuca ulasmiyor doktorların
Ben bu süreçte şunu anladım ki doktorların iyi dediğini de kötü dediğini de takmayacaksın kafana tevekkül edelim Rabbim bizlere bagislasin hayırlısıyla evlatlarımızı aminn

cok guzel canim... ya ben vesvese yaptim biraz rahatlamam lazim...en kotusunu dusunup uzuluyorum...
Bak kanaman yok bebeğinin kalp atışını da gördün biraz rahatla sakin olmaya çalış . Bebeğin için en kötü şey stres bunu ona yaşatmak ister misin .. etrafımızda kötü örnekten daha fazla iyi örnek var ama biz o kadar telaşlıyız ki o kötü örnekleri alıp içselleştiriyoruz . Hep birlikte biraz sakinleşmemiz lazım bebeklerimiz için ..

Aynen hep yürek çarpıntısıyız

C Crn07 M meraklisivas cok tesekkurler kizlar, simdi daha iyiyim. dediginiz gibi daha cok erken hersey icin. Biz Allahtan hayirli ve sagliklisini istedik, insallah oyle de olur.

Doktorum tabiki her ihtimali soylemek zorunda. Boyle olup saglikla bebeklerini alan hastalari oldugunu soyledi defalarca...Sonrasinda da konustuk, galiba o beni meselenin sadece hamile kalmak olmadigini, 9 ayi aylikla bitirip, eve saglikli bi bebek getirmenin asil amac oldugunu anlatti. diger hastayi da o zaman ogrendim, ben tabi aceba yasla mi ilgili diye sorunca, o da hayir bu hafta 26 yasinda hastam 9 haftalik dusuk yapti, onla ilgisi yok, bunlar gebeligin dogasinda olabilen seyler dedi....yani bi kez daha anladim, gebelik zor, tabi ki hamile kalabildigin icin mutlu ol ama her ihtimal de hala masada var dedi sanki...

Benim ilk tüp bebeğimin 9. Haftada kalbi durmuş kürtaj olmuştum . O zman beni doktorum teselli etmek için bir sürü örnek verdi . Gebeliğinin ortasında sonlandırmak zorunda kalandan tut da ölü doğum yapanına kadar . Ben bir daha cesaret edemem demiştim üzerine tam 4 kere daha denedim . Annelik delilik galiba ☺ Rabbim sağlıklı gebelik geçirip sağlıkla ve hayırlısıyla zamanı geldiğinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah . Kötü örnekler hep var ama biz iyi düşünelim iyi olsun

sarojo Allah gostermesin ama bir arkadasim doguma gidecegi sabah bir terslik oldugunu hissediyor hastaneye gidiyorlar ve bebegi karninda olmus.. bir arkadasimin ablasi 5 aylik bebegini sagliksiz eli kolu gelismemis beyni hasarli oldugu icin sezeryanla aldirmisti.. Allah korusun bundan sonrasi gercekten sadece sans ve Allah’in takdiri.. biz elimizden geleni yapiyoruz, ben 1 haftadir maksimum gunde 100 adim atiyorum ki ben gercekten oturmayi hic sevmem.. Insallah bizim de kaderimiz de hayirli evlatlri kucagimiza almak vardir Pozitif dusunelim, enerjimizi yuksek tutalim

kızlar çatkak kremi tavsiyesi olan var mı?
Canım ben mustela nin kremini aldım ve günlük kullanmaya başladım. Bir de burts bees in mama bee yağını aldım duştan sonra da onu kullanmaya başladım. hamile Bir arkadaşıma doktoru tavsiye etmiş.

Canım ben mustela nin kremini aldım ve günlük kullanmaya başladım. Bir de burts bees in mama bee yağını aldım duştan sonra da onu kullanmaya başladım. hamile Bir arkadaşıma doktoru tavsiye etmiş.
AA erken evrede de kullanılmaya başlamalı mı ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…