2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

amin canim...sana da onla gecmis olsun...insallah saglicakla kucagimiza aliriz

kizlar hamilelik kremi icin cok cok erken, eger normalde kilolu iseninz belki erken baslanabilir ama benim doktorum hic bir kremi kullanma, catlak da dahil. hatta anlatirken su an gereksiz fazldan alinan hersey kandan bebege gecer demisti, dogal yaglar kullan o da en erken 4. ayda demisti...

Canim , cok sevindim hic kotu dusunme Allah nasip ederse hersey yolunda gidecek suana kadar oldugu gibi .Sen olumlu dusun lutfen

Canim , cok sevindim hic kotu dusunme Allah nasip ederse hersey yolunda gidecek suana kadar oldugu gibi .Sen olumlu dusun lutfen

Insallah canim, simdi daha iyiyim..daha yolun cok basi olunca insan herseyden vesvese yapiyor... Esimde randevuda yanimdaydi, benim aklimda hep olumsuz olabilir dedigi ifadeler kalmis onunda aklinda doktorun yaptigi olumlamalar... ayni randevuya girdik,ben mutlu sen karamsar nasil ciktin diye dalga geciyor...galiba ben abarttim...

AA erken evrede de kullanılmaya başlamalı mı ya.
Cnm ben hafiften kullanmaya başladım. Bnm cildin çok kuru zaten. Bir de ne zaman göbek çıkar bilemedim. Ama doktor 15.haftadan itibaren kullan demiş arkadaşa.

Canım senin ikiz miydi

Canım senin ikiz miydi

ay evet onu soylemeyi unuttum, ilk kan degerlerime gore muhtemelen iki embriyoda tutunmus ama biri devam etmis dedi. Tek gebelik icin yuksek baslamisti ve iki katindan fazla artiyordu sonra baktirmadik ...benim icin tek cift onemli degil saglikli olsunda yine de iki yavrumunda savasmis tutunmak icin, bilmek beni mutlu etti....

Hayırlı olsun canım 2 zor olabilir tabi. Hayırlısıyla gelsinler

Son adet tarihi mi baz aldı bide. Bide ikiz miii
Vallahi heyecandan sormayi unuttum hangi tarihi aldilar. Ama Pembeumutlar yazmış son adet tarihini baz almış doktoru. Bende oyle yapim bari bide evet ikiz tutmuş cok şükür. 1 yada 2 önemli değildi sağlıklı olsun hayirlisi olsun istedik bakalim asıl şimdi başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…