Benim ilk tüp bebeğimin 9. Haftada kalbi durmuş kürtaj olmuştum . O zman beni doktorum teselli etmek için bir sürü örnek verdi . Gebeliğinin ortasında sonlandırmak zorunda kalandan tut da ölü doğum yapanına kadar . Ben bir daha cesaret edemem demiştim üzerine tam 4 kere daha denedim . Annelik delilik galiba ☺ Rabbim sağlıklı gebelik geçirip sağlıkla ve hayırlısıyla zamanı geldiğinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah . Kötü örnekler hep var ama biz iyi düşünelim iyi olsun
İnşallah canım inşallah Rabbim bir daha yaşatmasınamin canim...sana da onla gecmis olsun...insallah saglicakla kucagimiza aliriz
⁰Doktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.❤
6+5 günlükmüş embriyo transferine göre değil son adete göre hesaplanır dedi doktorum.
Çok küçük diye kalbini dinletmedi sadece gösterdi, 28 temmuzda randevum inşallah o gün dinleyeceğizRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguları.
Canim , cok sevindim hic kotu dusunmebiz de geldik kizlar, cok sukur kesede kalp atisini da gorduk ama tam sevinemedim. kesenin yerini cok begenmedi doktor. kanaman oldu mu falan dedi, olmadi dedim yine de biraz tedirgin gordum doktoru, sancin varmi dedi, o da yok dedim. bakalim insallah sorunsuz ilerler...bu arada transfere gore hesapladi 6+0 cikti olcumde de onaylandi..neyse biraz burugum iste....
⁰
Canim , cok sevindim hic kotu dusunmeAllah nasip ederse hersey yolunda gidecek suana kadar oldugu gibi .Sen olumlu dusun lutfen
Cnm ben hafiften kullanmaya başladım. Bnm cildin çok kuru zaten. Bir de ne zaman göbek çıkar bilemedim. Ama doktor 15.haftadan itibaren kullan demiş arkadaşa.AA erken evrede de kullanılmaya başlamalı mı ya.
Karina ve yan simit bölgesine sürüyorum ben. O kısımlardan genişleriz diye düşündüm. Aslında göğüslere de sürmek gerek ama daha erken diye düşündüm.Sadece karına mı bu.
Nasıl kuzum gördün mü bebişleriEvet bugun ama taaa aksam 4 bucuktazaman geçmiyor
Canım senin ikiz miydiInsallah canim, simdi daha iyiyim..daha yolun cok basi olunca insan herseyden vesvese yapiyor... Esimde randevuda yanimdaydi, benim aklimda hep olumsuz olabilir dedigi ifadeler kalmis onunda aklinda doktorun yaptigi olumlamalar...ayni randevuya girdik,ben mutlu sen karamsar nasil ciktin diye dalga geciyor...galiba ben abarttim...
Fotoyu aldınmı yazacaktım foyası olmuş pardonNasıl kuzum gördün mü bebişlerifoyası aldın mı. İkiz olan kimdi ya senmiydin.
Canım senin ikiz miydi
EveettttNasıl kuzum gördün mü bebişlerifoyası aldın mı. İkiz olan kimdi ya senmiydin.
Eveettttallahim binlerce şükür gördüm. 6.haftadayiz ama kalp atışı icin haftaya çağırdı
Cok saol canim benim insallah hepimiz sag salim aliriz kucagimiza meleklerimizicanim gozun aydin, masalalh sana da ikizlerine desaglicakla gelsinler insallah
Gözün aydın canım kalp göründü mü ses duymak için erken diyorlar demi.Eveettttallahim binlerce şükür gördüm. 6.haftadayiz ama kalp atışı icin haftaya çağırdı
Hayırlı olsun canım 2 zor olabilir tabi. Hayırlısıyla gelsinleray evet onu soylemeyi unuttum, ilk kan degerlerime gore muhtemelen iki embriyoda tutunmus ama biri devam etmis dedi. Tek gebelik icin yuksek baslamisti ve iki katindan fazla artiyordu sonra baktirmadik ...benim icin tek cift onemli degil saglikli olsundayine de iki yavrumunda savasmis tutunmak icin, bilmek beni mutlu etti....
Son adet tarihi mi baz aldı bide. Bide ikiz miiiEveettttallahim binlerce şükür gördüm. 6.haftadayiz ama kalp atışı icin haftaya çağırdı
Vallahi heyecandan sormayi unuttum hangi tarihi aldilar. Ama Pembeumutlar yazmış son adet tarihini baz almış doktoru. Bende oyle yapim bariSon adet tarihi mi baz aldı bide. Bide ikiz miii
Aaa ikizler miş maşallahh. Canım çok sevindim. Korkmayalım inşalah.Kizlar cok şükür ikizlerim tutmuş
Allahim inşallah kucagimiza almayi nasip eder. Asıl şimdi başlıyor o sancılı korku dolu süreç çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?