Hayırlı olsun canım 2 zor olabilir tabi. Hayırlısıyla gelsinler
Aynen önemli değil hayırlısı olsun daVallahi heyecandan sormayi unuttum hangi tarihi aldilar. Ama Pembeumutlar yazmış son adet tarihini baz almış doktoru. Bende oyle yapim baribide evet ikiz tutmuş cok şükür. 1 yada 2 önemli değildi sağlıklı olsun hayirlisi olsun istedik bakalim asıl şimdi başlıyor
Kana gitmedim uzun süredir randevum 22sinde.aynen, ahyirlis ise gelsinler de ikiz de guzel, tek de...sen naptin? hic doktora veya kan tahlinine gittin mi?
Kana gitmedim uzun süredir randevum 22sinde.Pukeleka ile aynı gun transferdik
Uzakta benimki oyuzdendir şehir dısındacok guzel, neydi son kan degerin? niye daha gec cagirdi ki doktorun?
Uzakta benimki oyuzdendir şehir dısında
Hayirli olsun canimKizlar cok şükür ikizlerim tutmuş
Allahim inşallah kucagimiza almayi nasip eder. Asıl şimdi başlıyor o sancılı korku dolu süreç çok şükür
Gözünüz AydınKizlar cok şükür ikizlerim tutmuş
Allahim inşallah kucagimiza almayi nasip eder. Asıl şimdi başlıyor o sancılı korku dolu süreç çok şükür
600 civarı idien son kacti canim kan degerin?
Gözün aydın canım hemde ikizKizlar cok şükür ikizlerim tutmuş
Aminn canim allah razı olsunGözün aydın canım hemde ikizmaşallah..allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bir ikiz dahaSelam kizlar bende 26 haziranda transfer olmustum, şükür bugun keseleri gördük ikiside tutmuş hamdolsun:) darisi bekleyen tum arkadaşlarıma
Tebrik ederim canimSelam kizlar bende 26 haziranda transfer olmustum, şükür bugun keseleri gördük ikiside tutmuş hamdolsun:) darisi bekleyen tum arkadaşlarıma
Tebrik ederim canim❤
Teşekkür ederim kızlarBir ikiz dahamaşallah .gözün aydın canım. Sağlıkla kucağına al inşallah yavrularını
Ahh bugun ust uste guzel haberlerMerhaba arkadaşlar ben de 19 haziranda çift embriyo transferi olmuştum bugün randevum vardı. İkisini de gördük kalpleri atıyordu. Dr son adet tarihimi baz aldı ve 6+4 olarak hesapladı. İkiz bebek şaşkınlık yaratmıştı her ne kadar2 embriyo transferi olsada yaşım dolayısıyla pek ihtimal vermiyordum ama kısmet işte. Geçen bir arkadaş yazmıştı yiyicek ekmekleri varsa Allah korur diye. Hepinize hayırlı olsun. Sağlıcakla alalım kucaklarımıza
Benim bulantilarim basladiD denizcern B Bosniangirlmasallah kizlar, gozunuz aydin
bu arada benim belirtilerim hala sadece uyku hali ve sik lavaboya gitme...siz ne durumdasiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?