2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

İkiz haberleri peşpeşe geliyor maşallah..tebrik ederim canım. Gözün aydın

Benim bulantilarim basladi bigun inanilmaz kotuyum bigun normal.. kokuya karsi inanilmaz hassasim.. uyku hali ben de yok mesela sik da tuvalete gitmiyorim ama cok cabuk yoruluyorum.. ama en zoru bulanti beni bazen cok zorluyor..

insallah hafifler, zordur eminim ..benim sukur yok ama annemin de hic olmazmis bakalim...

Bu arada geçen hafta pıhtı tarzında kahverengi akıntım, 2 gün öncede koyu kiremit renginde kısa süreli akıntım oldu. Bugün Dr yine olabilir telaş etme dedi. Aklınızda olsun diye yazıyorum. Bir de diş macunu olarak florürsüz macun kullanmayı unutmamanız öneririm

aynen bende gecen hafta florursuz macuna gectim

Aaa bunu bilmiyordum florursuz dis macunu ne aldiniz peki?

Maşallah Aminn

Kuzum yaşım Ay ne güzel bilgiler.. Bilmediğimiz seyler güzel şeyler paylaşalım arkadaşlar.. Yarın alayım ben de hangi marka var. Markettemi internetmi ki

Aaa bunu bilmiyordum florursuz dis macunu ne aldiniz peki?
Canım ben gratisten splat markasının diş macununu aldım biraz pahalı ama şimdi bayram zamanı indirime girer. Ben incirli olanı kullanıyorum ve çok memnunum. Bir de rossmanlarda alkolsüz parabensiz celenes roll on kullanıyorum çok ama çok memnunum onu da tavsiye ederim size.

Sagol canim yaa ben hic bilmiyordum hemen alicam

Güzel haberler alan arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum.Rabbim hepimize sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Merhaba arkadaşlar benim de ikizlerim sağlıkla devam ediyormuş Bugün doktora gittik baya büyümüşler 8+5iz kalp atışları 2 hafta önceki kontrole göre çok güçlü atıyordu
Masallah ben cok endişeliyim kötü bisey olacak diye. Ikiz gebelik sonuçta insallah hersey yolunda gider. Yüreğim ağzımda geçecek sanırım bu süreç...

Canım ikiz annenleri sizleri tebrik ediyorum maşallh sağlıcaklar bebeleri kucağımaza almak nasip olsun inş
Benimde 2 gündür tiksinmelerim başladı kokulardan inş devam etmez birde mide yanması başladı

Ikiz annelerimi yürekten kutluyorum
Ölüyorum bulantidan sabahtan yatana kadar hiç geçmiyor bu nasil işti Rabbim cümlemize kolaylık versin
Ben de oyleyim, bazi gunler surekli bir bulanti hali bazi gunlerde hic yok sadece sabahlari.. asla yemek hazirlayamiyorum. Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…