İkiz haberleri peşpeşe geliyor maşallah..tebrik ederim canım. Gözün aydınMerhaba arkadaşlar ben de 19 haziranda çift embriyo transferi olmuştum bugün randevum vardı. İkisini de gördük kalpleri atıyordu. Dr son adet tarihimi baz aldı ve 6+4 olarak hesapladı. İkiz bebek şaşkınlık yaratmıştı her ne kadar2 embriyo transferi olsada yaşım dolayısıyla pek ihtimal vermiyordum ama kısmet işte. Geçen bir arkadaş yazmıştı yiyicek ekmekleri varsa Allah korur diye. Hepinize hayırlı olsun. Sağlıcakla alalım kucaklarımıza
Benim bulantilarim basladibigun inanilmaz kotuyum bigun normal.. kokuya karsi inanilmaz hassasim.. uyku hali ben de yok mesela sik da tuvalete gitmiyorim ama cok cabuk yoruluyorum.. ama en zoru bulanti beni bazen cok zorluyor..
aynen bende gecen hafta florursuz macuna gectimBu arada geçen hafta pıhtı tarzında kahverengi akıntım, 2 gün öncede koyu kiremit renginde kısa süreli akıntım oldu. Bugün Dr yine olabilir telaş etme dedi. Aklınızda olsun diye yazıyorum. Bir de diş macunu olarak florürsüz macun kullanmayı unutmamanız öneririm
HarikaaSelam kizlar bende 26 haziranda transfer olmustum, şükür bugun keseleri gördük ikiside tutmuş hamdolsun:) darisi bekleyen tum arkadaşlarıma
Benim sabahları cok kötü bulantim oluyor hemen biseyler atmam lazim yoksa cok rahatsiz ediyorD denizcern B Bosniangirlmasallah kizlar, gozunuz aydin
bu arada benim belirtilerim hala sadece uyku hali ve sik lavaboya gitme...siz ne durumdasiniz?
Ayy benim anneminde yokmus ama ben bu konularda hic anneme cekmemisiminsallah hafifler, zordur eminim..benim sukur yok ama annemin de hic olmazmis bakalim...
Canim uyku hali, lavaboya sık çıkma ve bende göğüs ağrısı cok fazla geceleri ozellikle cok agrim oluyor ,henuz mide bulantım yok ama bakalim:)D denizcern B Bosniangirlmasallah kizlar, gozunuz aydin
bu arada benim belirtilerim hala sadece uyku hali ve sik lavaboya gitme...siz ne durumdasiniz?
Ayy bugun hep ikizSelam kizlar bende 26 haziranda transfer olmustum, şükür bugun keseleri gördük ikiside tutmuş hamdolsun:) darisi bekleyen tum arkadaşlarıma
Aaa bunu bilmiyordumBu arada geçen hafta pıhtı tarzında kahverengi akıntım, 2 gün öncede koyu kiremit renginde kısa süreli akıntım oldu. Bugün Dr yine olabilir telaş etme dedi. Aklınızda olsun diye yazıyorum. Bir de diş macunu olarak florürsüz macun kullanmayı unutmamanız öneririm
Maşallah AminnMerhaba arkadaşlar ben de 19 haziranda çift embriyo transferi olmuştum bugün randevum vardı. İkisini de gördük kalpleri atıyordu. Dr son adet tarihimi baz aldı ve 6+4 olarak hesapladı. İkiz bebek şaşkınlık yaratmıştı her ne kadar2 embriyo transferi olsada yaşım dolayısıyla pek ihtimal vermiyordum ama kısmet işte. Geçen bir arkadaş yazmıştı yiyicek ekmekleri varsa Allah korur diye. Hepinize hayırlı olsun. Sağlıcakla alalım kucaklarımıza
Kuzum yaşımBu arada geçen hafta pıhtı tarzında kahverengi akıntım, 2 gün öncede koyu kiremit renginde kısa süreli akıntım oldu. Bugün Dr yine olabilir telaş etme dedi. Aklınızda olsun diye yazıyorum. Bir de diş macunu olarak florürsüz macun kullanmayı unutmamanız öneririm
Ay ne güzel bilgiler.. Bilmediğimiz seyler güzel şeyler paylaşalım arkadaşlar.. Yarın alayım ben de hangi marka var. Markettemi internetmi kiBu arada geçen hafta pıhtı tarzında kahverengi akıntım, 2 gün öncede koyu kiremit renginde kısa süreli akıntım oldu. Bugün Dr yine olabilir telaş etme dedi. Aklınızda olsun diye yazıyorum. Bir de diş macunu olarak florürsüz macun kullanmayı unutmamanız öneririm
Canım ben gratisten splat markasının diş macununu aldım biraz pahalı ama şimdi bayram zamanı indirime girer. Ben incirli olanı kullanıyorum ve çok memnunum. Bir de rossmanlarda alkolsüz parabensiz celenes roll on kullanıyorum çok ama çok memnunum onu da tavsiye ederim size.Aaa bunu bilmiyordumflorursuz dis macunu ne aldiniz peki?
Sagol canim yaa ben hic bilmiyordum hemen alicamCanım ben gratisten splat markasının diş macununu aldım biraz pahalı ama şimdi bayram zamanı indirime girer. Ben incirli olanı kullanıyorum ve çok memnunum. Bir de rossmanlarda alkolsüz parabensiz celenes roll on kullanıyorum çok ama çok memnunum onu da tavsiye ederim size.
MasallahMerhaba arkadaşlar benim de ikizlerim sağlıkla devam ediyormuşBugün doktora gittik baya büyümüşler 8+5iz kalp atışları 2 hafta önceki kontrole göre çok güçlü atıyordu
Ben de oyleyim, bazi gunler surekli bir bulanti hali bazi gunlerde hic yok sadece sabahlari.. asla yemek hazirlayamiyorumIkiz annelerimi yürekten kutluyorum
Ölüyorum bulantidan sabahtan yatana kadar hiç geçmiyor bu nasil iştiRabbim cümlemize kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?