Kuzum bende sen gibiyim. Gun boyu bulantı kesintisiz. Doktorunu ara ilaç versin. Ilaç beni çok rahatlattı dünya varmış dedim. Kimisine göre 12.haftaya kimisine göre 15.haftaya ancak geçiyormuş bulantı.Ikiz annelerimi yürekten kutluyorum
Ölüyorum bulantidan sabahtan yatana kadar hiç geçmiyor bu nasil iştiRabbim cümlemize kolaylık versin
Güzel düşünelim güzel olsunMasallahben cok endişeliyim kötü bisey olacak diye. Ikiz gebelik sonuçta insallah hersey yolunda gider. Yüreğim ağzımda geçecek sanırım bu süreç...
Gerçekten insan çok duygulanıyor minicikler ve güm güm kalpleri atıyor tam bir mucizeGünaydın
Ikiz anneleri tebrik ederim hepinizi. Inşallah vakti gelince sağlıcakla bebeklerimize kavusuruz.
Bizimde dün randevumuz vardı. Doktorumuz uzun uzun inceledi çok şükür Iyiyiz her şey iyi dedi. Kalbimizi de dinledik. Cok heyecanlandım cok duygusal bir andi.
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
Bügünümüze şükürler olsun
Hamilelikten berimi 4 kilo almışsın canım. Benim de iştah guzelMaşallah ne güzel peş peşe ikiz haberleri tebrik ederim hepinizi inşallah saglıcakla ilerler hamileliginizbenimde sabah su içsem midem bulanıyor su içmeye korkuyorum artık birde 4 kilo almışım midem bulandı a bastırmak için agzıma bişiler attim inşallah bulantılarımız cabuk gecer
Hamileligin ilk 3 ayinda cok kilo alimini onermiyor canim doktorlar.. biraz dikkat et sen yediklerine Allah korusun hamile sekeri ya da yuksek tansiyon gibi sikintilar varMaşallah ne güzel peş peşe ikiz haberleri tebrik ederim hepinizi inşallah saglıcakla ilerler hamileliginizbenimde sabah su içsem midem bulanıyor su içmeye korkuyorum artık birde 4 kilo almışım midem bulandı a bastırmak için agzıma bişiler attim inşallah bulantılarımız cabuk gecer
Bisey olmamıştır canim korkma. Sadece yediklerine dikkat et bol bol kayısı erik lifli şeyler ye kabıza iyi gelirKizlar yaa cok afedersiniz ama ben cok ciddi kabizim ve bugun tuvalette biraz ikinmak zorunda kaldimbisi olmamistir di mi bebege? Gercekten diken ustundeyim resmen
Son zamanlarda aldım sanırım ama yemeklerden sonra hep yattım hareketsizlikten de oluyor ister istemez bende Bi tuhaflık var yemegi yiyorum Bi saat sonra sanki migdem bomboşHamilelikten berimi 4 kilo almışsın canım. Benim de iştah guzel
Yok canım ama duphalac alabilirsin benim doktorum onu onermiştiKizlar yaa cok afedersiniz ama ben cok ciddi kabizim ve bugun tuvalette biraz ikinmak zorunda kaldimbisi olmamistir di mi bebege? Gercekten diken ustundeyim resmen
Soylerim canım inş evime de gidebilirsem hayırlısı ile daha duzenli yerim dikkat etmeye de calısıyorum ama 4 te aksam yemegi yiyoruz bursa ister istemez cok acıkıyorumHamileligin ilk 3 ayinda cok kilo alimini onermiyor canim doktorlar.. biraz dikkat et sen yediklerine Allah korusun hamile sekeri ya da yuksek tansiyon gibi sikintilar varsonraki aylarda rahat etmek icin suanda biraz dikkat et bence gerci doktorunla da konus belki o daha saglikli yol gosterir..
Aynenn hemen başlıyor sabahKuzum bende sen gibiyim. Gun boyu bulantı kesintisiz. Doktorunu ara ilaç versin. Ilaç beni çok rahatlattı dünya varmış dedim. Kimisine göre 12.haftaya kimisine göre 15.haftaya ancak geçiyormuş bulantı.
Bir de sabah baş ucuma kraker koydum. Mide boş olunca hemen başlıyor çünkü.
Mide bulantisi icin aldigin ilacin adı ney canimmKızlar benim de bulantılarım çok kötüydü her kokudan tiksinir hale gelmiştim sabahları kusarak kalkıyordum. iş hayatımı da etkilemeye başlayınca doktoruma söyledim bi ilaç verdi ne kusma ne bulantı hiçbir şey yok sadece kokulardan etkilenme sorunum kaldı ona da şükür
Metpamid cnm. 1 hafta kullan sonra arasalim dedi doktor. Bende çok anlamadım bazı gün çok iyi geliyor bazı gün ise sanki işe yaramıyor gibi geliyor bana.Aynenn hemen başlıyor sabah
Bugün bi ilaç verdi doktor ama pek etkilemedi yasenin ilacın adı ne
Ayy yiyorum canim ama hareketsizlik sanirim bana misin demediBisey olmamıştır canim korkma. Sadece yediklerine dikkat et bol bol kayısı erik lifli şeyler ye kabıza iyi gelir
Normal canim progestan içeren ilaclar yapıyor.Arkadaşlar merhaba sabah uyanınca ve gün içinde 3-4 kere su şeklinde berrak bir akıntı oluyor yaşayan var mı? Crinone jel yapıyor olabilir mi??
Yok canım ama duphalac alabilirsin benim doktorum onu onermişti
Soylerim canım inş evime de gidebilirsem hayırlısı ile daha duzenli yerim dikkat etmeye de calısıyorum ama 4 te aksam yemegi yiyoruz bursa ister istemez cok acıkıyorum
Arkadaşlar merhaba sabah uyanınca ve gün içinde 3-4 kere su şeklinde berrak bir akıntı oluyor yaşayan var mı? Crinone jel yapıyor olabilir mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?