Normal canim progestan içeren ilaclar yapıyor.
İnsan bi tuhaf oluyor birde benim 5. Haftada kanamam olmuştu allah diyorum bakıyorum su sevinsem mi üzülsem mi bilemedim biraz baktımda mantar ve enfeksiyondan da olabilir diyorlarben yasiyorum son iki gundur daha yogunlasti, jel de kullanmiyorum sadece progestrone ignesi. yani jelden degildir...
İnsan bi tuhaf oluyor birde benim 5. Haftada kanamam olmuştu allah diyorum bakıyorum su sevinsem mi üzülsem mi bilemedim biraz baktımda mantar ve enfeksiyondan da olabilir diyorlar
Canim , Duphalac diye bi surup var. Hemen sor doktoruna bana bunu verdiler cok rahatladimKizlar yaa cok afedersiniz ama ben cok ciddi kabizim ve bugun tuvalette biraz ikinmak zorunda kaldimbisi olmamistir di mi bebege? Gercekten diken ustundeyim resmen
Akıntı kokuyorsa yada kaşıntın varsa mantar olabilir ama yoksa bisey olmaz normal bendede oluyor yaniİnsan bi tuhaf oluyor birde benim 5. Haftada kanamam olmuştu allah diyorum bakıyorum su sevinsem mi üzülsem mi bilemedim biraz baktımda mantar ve enfeksiyondan da olabilir diyorlar
Canım akşamları 2 tane prilam verdi bir de sabah akşam onyzd diye dil üstü bir ilaç.Mide bulantisi icin aldigin ilacin adı ney canimm
Aldim canim yarin kullanmaya baslicamCanim , Duphalac diye bi surup var. Hemen sor doktoruna bana bunu verdiler cok rahatladim
Merhaba.evet maydanoz yasak.Kızlar maydonoz nane felan yasak mıydı ya. Aklımda oyle bişey kalmış
Benimde saçlarım çok kurudu.uclari çok çirkin oldu bı de kabarıyor.olsun değerGunaydin arkadaslar, umarim hepiniz iyisiniz ve bebekleriniz de iyidir.Bugun bir suredir fark ettigim biseyi yazmak istedimsacim .Normalde Asla ASLA saçim dolaşmaz , karişmaz kolayca taranir.Ama bu hamilelikle basima gelen en tuhaf sey bu oldusanirim.Sacimin arka kismi enseye yakin bir bölumunde öyle bir dolaşma var ki , arapsaçi resmen. daha onceki hamileligimde de olmustu , ve hamilelik sonlaninca bitmisti.Sizlerden bu veya benzer tuhaf seyler basina gelen var mi ?
Selam canim benim de sacim hic dokulmez sacim dokuluyor bu ara.. bir de cok yorgunum bu iki gundur uykudan gozumu acamiyorum. Bu hafta izinliydim yarin is var ne yapacagim bilmiyorumGunaydin arkadaslar, umarim hepiniz iyisiniz ve bebekleriniz de iyidir.Bugun bir suredir fark ettigim biseyi yazmak istedimsacim .Normalde Asla ASLA saçim dolaşmaz , karişmaz kolayca taranir.Ama bu hamilelikle basima gelen en tuhaf sey bu oldusanirim.Sacimin arka kismi enseye yakin bir bölumunde öyle bir dolaşma var ki , arapsaçi resmen. daha onceki hamileligimde de olmustu , ve hamilelik sonlaninca bitmisti.Sizlerden bu veya benzer tuhaf seyler basina gelen var mi ?
Maydanoz odem sokucu oldugu icin cok onermezler ama ben haftada 1 tutam falan yedim yani ama abartmamak lazim. Naneyi hic duymadim acikcasi..Kızlar maydonoz nane felan yasak mıydı ya. Aklımda oyle bişey kalmış
Sakin ol ve doktoruna haber ver o yönlendirir seniKizlar az once ic camasirimda cok ufak kahverengi bi leke gördüm insallah devami gelmez cok korkuyorum şuanda ne yapmaliyim
Selam canim benim de sacim hic dokulmez sacim dokuluyor bu ara.. bir de cok yorgunum bu iki gundur uykudan gozumu acamiyorum. Bu hafta izinliydim yarin is var ne yapacagim bilmiyorum
Bende de ayni , cok cabuk yoruluyorum hep yoruluyorum.Ama bugun ekstra bi agrim var , yarin kontroldeyim .Insallah bisey cikmazSelam canim benim de sacim hic dokulmez sacim dokuluyor bu ara.. bir de cok yorgunum bu iki gundur uykudan gozumu acamiyorum. Bu hafta izinliydim yarin is var ne yapacagim bilmiyorum
Nane duydunuz mu pekiMerhaba.evet maydanoz yasak.
Naneyi bilmiyorum.benim bildiklerim maydanoz, çay, kahve,çikolata,kızartılmış yiyecekler,hazır gıdalar..Nane duydunuz mu peki
Sakin kal canim olabiliyor maalesef ama hemen doktorunu ara belki seni rahatlatmak icin hastaneye yonlendirir..Kizlar az once ic camasirimda cok ufak kahverengi bi leke gördüm insallah devami gelmez cok korkuyorum şuanda ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?