2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

Ben bi tek prolutex kullaniyorum sadece kanamalarimdan sonra oksapari da kesti. Bide folik asit kullaniyorum suanda. 10 gun sonra gidicem tekrar bakalim ne dicek

Selam canim benim de sacim hic dokulmez sacim dokuluyor bu ara.. bir de cok yorgunum bu iki gundur uykudan gozumu acamiyorum. Bu hafta izinliydim yarin is var ne yapacagim bilmiyorum

ben de yarin baslicam ise, ama ilk bir kac hafta evden calisicam bi sure, belki bir kac defa ofise goiderim. yine de eskisi kadar vaktim olmayacak burada vakit gecirmek icin ... yasadigim yerde sayilar cok artti, 12.haftaya kaadr insallah evden calismak icin ugrasicam.

bende uyku aynen devam, belki 12 saat uyuyorum toplamda...cok sukur kanama, lekelenme yok, su gibi akinti bazen yogun bazen aralikli devam ediyor...bi de kilo verdim 700gr vermisim, hic aclik hissetmiyorum, canim sadece meyve, cay ve kahvaltilik istiyor ...

Kızlar ben saçımdaki dolaşmayı felan farketmedim ama cok aglak oldum. Masterchef izlerken bile aglıyorım akşam ya üzücü Bi hayat hikayesi vardı. Bana Bi jest yapmak istemiş Kayınpederim ona felan aglıyorım hep aglıyorum. Etkilenir mi acaba ya. İnşalah üzgün mutsuz bebiş olmaz.

Bende ayniydim

Arkadaşlar benim 3-4 gündür midem yanıyor mide yanması için erken değil mi ? Mide yanması yaşayan var mı?

Selam kizlar ben yine acilden geldim simdi, yine kanamam oldu, sukur bebek saglikli ama baya kirmizi regli kanamasi gibi kanamam oluyor 3-4 gunde bir. Maaesef doktorlar nedeni ile ilgili hic bisi soyleyemiyor.. dua edin nolur valla psikolojim bozuldu.. uzmeyeye, takmamaya, kotu dusunmemeye calisiyorum ama iste elden ne kadar gelirse, cok da yapabildigimi soyleyemem.. kazasiz belasiz geciririz insallah bu gunleri. Allah yardimcimiz olsun

Cok sukur canim ben de bayrama kadar evden devam edicem sonra minimum haftada 2 gun ofise gidicem.. bakalim ne olacak ama ben yine acile gittim kanamadan dolayi cok uzuluyorum.. insallah birsey olmaz..

Cok sukur canim ben de bayrama kadar evden devam edicem sonra minimum haftada 2 gun ofise gidicem.. bakalim ne olacak ama ben yine acile gittim kanamadan dolayi cok uzuluyorum.. insallah birsey olmaz..

canim kotuyu hic dusunme...bu fikir bile insanin enerjini etkiliyo...kanama ilk aylarda olabiliyormus, oyle kucagina cocugunu alan cok var. Insallah biz de saglicakla alicaz

Kanamam benimde oldu ve birçok kişinin oluyor üzülme rahat olmaya çalış bu şelilde doğum yapan çok kişi var

Korkuttu beni mide yanması bi arkadaşımın bebeğinin kalbi durdu çok üzüldüm mide yanmam vardı dedi panik yaptım

Allah korusun guzelim, dusunme oyle. ben sunu anladim herkesin hamilelik sureci kendine ozgu olucak, baskalarinin yasaddigini sen yasamazsin, onlarda senin yasadigini yasamaz..bu yolda ogrenicez..

ben ikisinin alakali oldugunu dusunmuyorum. ben bazi seyler tiksindim, biraz, yiyebildiklerim azaldi, onlarda sogani ve yagli olanlardan oldugunu net hissettim. senin de belki fark etmedigin biseye karsi olmustur, bir kac gun takip et, farkedersin neyi etki ettigini...

Öğle zor ki hem o atkadaşa derinden üzüldüm hem kendim için acaba mı dedim zaten duygusalım rabbim yardım etsin korusun nasip etsin... benim yanmalarım çok dengesiz akşam üzeri bu saatlerde oluyor genelde yiyecek değilde uyuduktan sonra oluyor sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…