Ben bi tek prolutex kullaniyorum sadece kanamalarimdan sonra oksapari da kesti. Bide folik asit kullaniyorum suanda. 10 gun sonra gidicem tekrar bakalim ne dicekKızlar iğnelere devam ediyomusunuz ne zamana kadar devam dedi doktorlarınız, ben 10.haftama gircem progestanı kestik bugün, oksapara ve jele devam ediyorum, bide sürekli ultrasona giresim var iyimi bebeğim diye hep aklım kalıyo
Artik manyaga bagladim neremiz agriyor bisi mi var diye dusunmekten kafayi siyiricam valla. Cikmaz canim cikmaz iyi dusunelimBende de ayni , cok cabuk yoruluyorum hep yoruluyorum.Ama bugun ekstra bi agrim var , yarin kontroldeyim .Insallah bisey cikmaz
Selam canim benim de sacim hic dokulmez sacim dokuluyor bu ara.. bir de cok yorgunum bu iki gundur uykudan gozumu acamiyorum. Bu hafta izinliydim yarin is var ne yapacagim bilmiyorum
Nasıl kanama canımBen bi tek prolutex kullaniyorum sadece kanamalarimdan sonra oksapari da kesti. Bide folik asit kullaniyorum suanda. 10 gun sonra gidicem tekrar bakalim ne dicek
Devami gelmedi ama.. Netten baktım normalmiş yaziyor bazi yerlerde. En olmadı sabah ararim doktoru icim rahatlarSakin kal canim olabiliyor maalesef ama hemen doktorunu ara belki seni rahatlatmak icin hastaneye yonlendirir..
Bende ayniydimKızlar ben saçımdaki dolaşmayı felan farketmedim ama cok aglak oldum. Masterchef izlerken bile aglıyorım akşam ya üzücü Bi hayat hikayesi vardı. Bana Bi jest yapmak istemiş Kayınpederim ona felan aglıyorım hep aglıyorum. Etkilenir mi acaba ya. İnşalah üzgün mutsuz bebiş olmaz.
Aynen bendeBende ayniydim
Geçio mu sonraBende ayniydim
Cok sukur canim ben de bayrama kadar evden devam edicem sonra minimum haftada 2 gun ofise gidicem.. bakalim ne olacak ama ben yine acile gittim kanamadan dolayiben de yarin baslicam ise, ama ilk bir kac hafta evden calisicam bi sure, belki bir kac defa ofise goiderim. yine de eskisi kadar vaktim olmayacak burada vakit gecirmek icin ... yasadigim yerde sayilar cok artti, 12.haftaya kaadr insallah evden calismak icin ugrasicam.
bende uyku aynen devam, belki 12 saat uyuyorum toplamda...cok sukur kanama, lekelenme yok, su gibi akinti bazen yogun bazen aralikli devam ediyor...bi de kilo verdim 700gr vermisim, hic aclik hissetmiyorum, canim sadece meyve, cay ve kahvaltilik istiyor ...
Cok sukur canim ben de bayrama kadar evden devam edicem sonra minimum haftada 2 gun ofise gidicem.. bakalim ne olacak ama ben yine acile gittim kanamadan dolayicok uzuluyorum.. insallah birsey olmaz..
Arkadaşlar mide yanması olan yok mu????
Kanamam benimde oldu ve birçok kişinin oluyor üzülme rahat olmaya çalış bu şelilde doğum yapan çok kişi varSelam kizlar ben yine acilden geldim simdi, yine kanamam oldu, sukur bebek saglikli ama baya kirmizi regli kanamasi gibi kanamam oluyor 3-4 gunde bir. Maaesef doktorlar nedeni ile ilgili hic bisi soyleyemiyor.. dua edin nolur valla psikolojim bozuldu.. uzmeyeye, takmamaya, kotu dusunmemeye calisiyorum ama iste elden ne kadar gelirse, cok da yapabildigimi soyleyemem.. kazasiz belasiz geciririz insallah bu gunleri. Allah yardimcimiz olsun
Korkuttu beni mide yanması bi arkadaşımın bebeğinin kalbi durdu çok üzüldüm mide yanmam vardı dedi panik yaptımbenim soganli veya yagli yeyince oldu ama bi suredir sadece kahvaltilik yiyorum, o yuzden simdilik yasamiyorum..
Korkuttu beni mide yanması bi arkadaşımın bebeğinin kalbi durdu çok üzüldüm mide yanmam vardı dedi panik yaptım
Amin canim insallahhcanim kotuyu hic dusunme...bu fikir bile insanin enerjini etkiliyo...kanama ilk aylarda olabiliyormus, oyle kucagina cocugunu alan cok var. Insallah biz de saglicakla alicaz
Öğle zor ki hem o atkadaşa derinden üzüldüm hem kendim için acaba mı dedim zaten duygusalımAllah korusun guzelim, dusunme oyle. ben sunu anladim herkesin hamilelik sureci kendine ozgu olucak, baskalarinin yasaddigini sen yasamazsin, onlarda senin yasadigini yasamaz..bu yolda ogrenicez..
ben ikisinin alakali oldugunu dusunmuyorum. ben bazi seyler tiksindim, biraz, yiyebildiklerim azaldi, onlarda sogani ve yagli olanlardan oldugunu net hissettim. senin de belki fark etmedigin biseye karsi olmustur, bir kac gun takip et, farkedersin neyi etki ettigini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?