2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

burdan bi arkadas mi yasadi? cok uzuldum, rabbim kimseye yasatmasin... ben doktor randevusunda sanki daha cok kasik agrilari ve aktif yogun kanamadan cok tedirgin olduklarini dusundum, yada benim durumum icin onlar riskli olanlar.. hic mide veya yeme ilgili bisey gecmedi. bulantin var mi? belki kusmalarin yan etkisidir?

Evet burdan tanıştığımız bir arkadaştı çok üzüldüm... bulantım hafif var halsizlik var su şeklinde akkntım var

Evet burdan tanıştığımız bir arkadaştı çok üzüldüm... bulantım hafif var halsizlik var su şeklinde akkntım var

cok uzuldum, Allah sabir versin, insallah en kisa zamanda yavrusunu alir...her hamilelikte bu risk var malesef... bazi bebekler cok nazli oluyor...

Canım bebeğini ultrasondan sağlıklı gördüysen içini ferah tut. Tüp bebek öncesi rahim filmi, pıhtılaşma testini yapmışsındır zaten. Fakat şu süreçte gittiğin Dr çok önemli. Üniversite hastanesinde çalışan periantolog gibi bir uzman mı araştıran acaba.

Evet canim gordum, rahim filmi, histereskopi ve bir milyon test yaptirdim.. periantolog nedir? Hic bilmiyorum, neden ona yonlendirdin?

Allah korusun Ben mide yanmasi degilde boyle agir bisi yiyorsam midem davul gibi sisiyot ve sertlesiyor sanki tas yemisim gibi..

Evet canim gordum, rahim filmi, histereskopi ve bir milyon test yaptirdim.. periantolog nedir? Hic bilmiyorum, neden ona yonlendirdin?
Riskli gebelik uzmanı kadın doğumcular canım perinatolog. Kanamalar tekrarlandığı için Dr da net bir şey söyleyemeyince. Onlar daha net yardımcı olabiliyorlar

Geçmiş olsun canım eğer önceki kanada dışarı çıkmadıysa ve kanama alanı oluştuysa ordaki kanama gelmiştir bende 5+2 de kanama oldu su gibi direk acile gittim kanama için bişe yapamam dedi hatta kese çevresini beğenmedim 2 gün sonra gel kürtaj yapalım dedi böyle söyleyen doktorların hiç Allah tan korkusu yok zaten 5 gün sonra kendi doktoruma gittim tabi kendimce hemen 2 ampul iğne vurdurdum normalde iğne kullanmıyorum iğneyi kullanınca geçti ama tabi kanama dışarı çıkmayınca orda kanama alanı hala duruyor şükür kalp atışını da duyduk hiç korkma Rabbim yardım ediyor

Rahim icinde kanama gormuyor canim, bebek saglikli dedi sukurler olsun ki.. bilmiyorum neden oldugunu bu kanamalarin dua ediyorum artik. Yalniz senin gittigin o doktor da masallah bakkaldan mezun olmus sanirim o nasil bir yaklasik tarzi, nasil bir ifade edis bicimi.. Allah korusun oyle bir durum bile olsa boyle soylenmez.. hadsiz ve asiri duygusuz bu insanlar.. tamam bizden bir suru goruyorlar ama onlar biz de bireyiz duygulari olan. Gercekten cok sinirlendim.. Allah bebeklerimizi bize bagislasin

Riskli gebelik uzmanı kadın doğumcular canım perinatolog. Kanamalar tekrarlandığı için Dr da net bir şey söyleyemeyince. Onlar daha net yardımcı olabiliyorlar
Sagol canim, doktoruma guveniyorum ama bi arastirayim bakayim bunu

Amin canım gerçekten Rabbim bebeklerimizi korusun Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah zor zamanlar geriyoruz hepimiz Allahım sabır versin

Yaa bisi dicem ben istanbul da yasiyorum son 1 haftadir asiri usuyorum geceleri de gunduzlero de hic bisi anlamadim. Sizce bu da bir belirti mi? Hic duydunuz mu daha once usuyen? :)

Yaa bisi dicem ben istanbul da yasiyorum son 1 haftadir asiri usuyorum geceleri de gunduzlero de hic bisi anlamadim. Sizce bu da bir belirti mi? Hic duydunuz mu daha once usuyen? :)

ay cok ilginc ben de dun buna bakiyordum google dan...transferden 4-5 gun sonra basladi, gece titreyerek uyacancak kadar usumusum ki ben texas da yasiyorum, oyle bi sogukluk yok. o zaman gece usuyerek uyaninca ilk aklima gelen herhalde tutmadi, hamilelikde vicud isis artar normalde...neyse, hala da ara ara yasiyorum...

Ben çorapla oturuyorum . Geceleri uzun kolluyla yatıyorum

aynı durum bendende var canım perşembe kanama başladı cuma sabah durdu perşembeden beri hastanede yatıştayım doktor vücut emriyoyuyu atmaya çalışıyor daha çok küçük dedi bana

bende de 3 günde bir kanam oldu periantolguyu gitmeyi düşündüm acaba riskli gebeliğe girer mi periantalogaya giden var mı arkadaşlar

Ayy ben gercekten bende bisi var saniyordum, manyak gibi usuyorum corapla yatiyorum.. insallah normaldir.. internette bisi bulamadim

aynı durum bendende var canım perşembe kanama başladı cuma sabah durdu perşembeden beri hastanede yatıştayım doktor vücut emriyoyuyu atmaya çalışıyor daha çok küçük dedi bana
Hastanede nasil bir tedavi uyguluyorlar canim, bana da doktorum hastaneye yatiralim seni dedi ama ben istemedim.. insallah vucudumuz kabul eder ne kadarlik oldunuz siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…