Öğle zor ki hem o atkadaşa derinden üzüldüm hem kendim için acaba mı dedim zaten duygusalımrabbim yardım etsin korusun nasip etsin... benim yanmalarım çok dengesiz akşam üzeri bu saatlerde oluyor genelde yiyecek değilde uyuduktan sonra oluyor sanki...
Evet burdan tanıştığımız bir arkadaştıburdan bi arkadas mi yasadi? cok uzuldum, rabbim kimseye yasatmasin... ben doktor randevusunda sanki daha cok kasik agrilari ve aktif yogun kanamadan cok tedirgin olduklarini dusundum, yada benim durumum icin onlar riskli olanlar.. hic mide veya yeme ilgili bisey gecmedi. bulantin var mi? belki kusmalarin yan etkisidir?
Evet burdan tanıştığımız bir arkadaştıçok üzüldüm... bulantım hafif var halsizlik var su şeklinde akkntım var
Canım bebeğini ultrasondan sağlıklı gördüysen içini ferah tut. Tüp bebek öncesi rahim filmi, pıhtılaşma testini yapmışsındır zaten. Fakat şu süreçte gittiğin Dr çok önemli. Üniversite hastanesinde çalışan periantolog gibi bir uzman mı araştıran acaba.Selam kizlar ben yine acilden geldim simdi, yine kanamam oldu, sukur bebek saglikli ama baya kirmizi regli kanamasi gibi kanamam oluyor 3-4 gunde bir. Maaesef doktorlar nedeni ile ilgili hic bisi soyleyemiyor.. dua edin nolur valla psikolojim bozuldu.. uzmeyeye, takmamaya, kotu dusunmemeye calisiyorum ama iste elden ne kadar gelirse, cok da yapabildigimi soyleyemem.. kazasiz belasiz geciririz insallah bu gunleri. Allah yardimcimiz olsun
Evet canim gordum, rahim filmi, histereskopi ve bir milyon test yaptirdim.. periantolog nedir? Hic bilmiyorum, neden ona yonlendirdin?Canım bebeğini ultrasondan sağlıklı gördüysen içini ferah tut. Tüp bebek öncesi rahim filmi, pıhtılaşma testini yapmışsındır zaten. Fakat şu süreçte gittiğin Dr çok önemli. Üniversite hastanesinde çalışan periantolog gibi bir uzman mı araştıran acaba.
Allah korusunEvet burdan tanıştığımız bir arkadaştıçok üzüldüm... bulantım hafif var halsizlik var su şeklinde akkntım var
Riskli gebelik uzmanı kadın doğumcular canım perinatolog. Kanamalar tekrarlandığı için Dr da net bir şey söyleyemeyince. Onlar daha net yardımcı olabiliyorlarEvet canim gordum, rahim filmi, histereskopi ve bir milyon test yaptirdim.. periantolog nedir? Hic bilmiyorum, neden ona yonlendirdin?
Geçmiş olsun canım eğer önceki kanada dışarı çıkmadıysa ve kanama alanı oluştuysa ordaki kanama gelmiştir bende 5+2 de kanama oldu su gibi direk acile gittim kanama için bişe yapamam dedi hatta kese çevresini beğenmedim 2 gün sonra gel kürtaj yapalım dedi böyle söyleyen doktorların hiç Allah tan korkusu yok zaten 5 gün sonra kendi doktoruma gittim tabi kendimce hemen 2 ampul iğne vurdurdum normalde iğne kullanmıyorum iğneyi kullanınca geçti ama tabi kanama dışarı çıkmayınca orda kanama alanı hala duruyor şükür kalp atışını da duyduk hiç korkma Rabbim yardım ediyorSelam kizlar ben yine acilden geldim simdi, yine kanamam oldu, sukur bebek saglikli ama baya kirmizi regli kanamasi gibi kanamam oluyor 3-4 gunde bir. Maaesef doktorlar nedeni ile ilgili hic bisi soyleyemiyor.. dua edin nolur valla psikolojim bozuldu.. uzmeyeye, takmamaya, kotu dusunmemeye calisiyorum ama iste elden ne kadar gelirse, cok da yapabildigimi soyleyemem.. kazasiz belasiz geciririz insallah bu gunleri. Allah yardimcimiz olsun
Rahim icinde kanama gormuyor canim, bebek saglikli dedi sukurler olsun ki.. bilmiyorum neden oldugunu bu kanamalarin dua ediyorum artik. Yalniz senin gittigin o doktor da masallah bakkaldan mezun olmus sanirim o nasil bir yaklasik tarzi, nasil bir ifade edis bicimi.. Allah korusun oyle bir durum bile olsa boyle soylenmez.. hadsiz ve asiri duygusuz bu insanlar.. tamam bizden bir suru goruyorlar ama onlar biz de bireyiz duygulari olan. Gercekten cok sinirlendim.. Allah bebeklerimizi bize bagislasinGeçmiş olsun canım eğer önceki kanada dışarı çıkmadıysa ve kanama alanı oluştuysa ordaki kanama gelmiştir bende 5+2 de kanama oldu su gibi direk acile gittim kanama için bişe yapamam dedi hatta kese çevresini beğenmedim 2 gün sonra gel kürtaj yapalım dedi böyle söyleyen doktorların hiç Allah tan korkusu yok zaten 5 gün sonra kendi doktoruma gittim tabi kendimce hemen 2 ampul iğne vurdurdum normalde iğne kullanmıyorum iğneyi kullanınca geçti ama tabi kanama dışarı çıkmayınca orda kanama alanı hala duruyor şükür kalp atışını da duyduk hiç korkma Rabbim yardım ediyor
Sagol canim, doktoruma guveniyorum ama bi arastirayim bakayim bunuRiskli gebelik uzmanı kadın doğumcular canım perinatolog. Kanamalar tekrarlandığı için Dr da net bir şey söyleyemeyince. Onlar daha net yardımcı olabiliyorlar
eczacı bana buzdolanın kapak kısmına koy demişti sanırım sıcak havadan dolayı akıyorKızlar ya bu vajinal jelin kapağını kırıyorum 3te 1i kapaktan dışarı taşıyor hemen vajinaya gidemeden. Stres yaşıyorum ya. Bunu yaşayan varmı. Çaresi ne
Amin canım gerçekten Rabbim bebeklerimizi korusun Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah zor zamanlar geriyoruz hepimiz Allahım sabır versinRahim icinde kanama gormuyor canim, bebek saglikli dedi sukurler olsun ki.. bilmiyorum neden oldugunu bu kanamalarin dua ediyorum artik. Yalniz senin gittigin o doktor da masallah bakkaldan mezun olmus sanirim o nasil bir yaklasik tarzi, nasil bir ifade edis bicimi.. Allah korusun oyle bir durum bile olsa boyle soylenmez.. hadsiz ve asiri duygusuz bu insanlar.. tamam bizden bir suru goruyorlar ama onlar biz de bireyiz duygulari olan. Gercekten cok sinirlendim.. Allah bebeklerimizi bize bagislasin❤
bende de aynı durum var yarın doktora soracağımArkadaşlar merhaba sabah uyanınca ve gün içinde 3-4 kere su şeklinde berrak bir akıntı oluyor yaşayan var mı? Crinone jel yapıyor olabilir mi??
Yaa bisi dicem ben istanbul da yasiyorum son 1 haftadir asiri usuyorumgeceleri de gunduzlero de hic bisi anlamadim. Sizce bu da bir belirti mi? Hic duydunuz mu daha once usuyen? :)
Ben çorapla oturuyorum . Geceleri uzun kolluyla yatıyorumYaa bisi dicem ben istanbul da yasiyorum son 1 haftadir asiri usuyorumgeceleri de gunduzlero de hic bisi anlamadim. Sizce bu da bir belirti mi? Hic duydunuz mu daha once usuyen? :)
aynı durum bendende var canım perşembe kanama başladı cuma sabah durdu perşembeden beri hastanede yatıştayım doktor vücut emriyoyuyu atmaya çalışıyor daha çok küçük dedi banaSelam kizlar ben yine acilden geldim simdi, yine kanamam oldu, sukur bebek saglikli ama baya kirmizi regli kanamasi gibi kanamam oluyor 3-4 gunde bir. Maaesef doktorlar nedeni ile ilgili hic bisi soyleyemiyor.. dua edin nolur valla psikolojim bozuldu.. uzmeyeye, takmamaya, kotu dusunmemeye calisiyorum ama iste elden ne kadar gelirse, cok da yapabildigimi soyleyemem.. kazasiz belasiz geciririz insallah bu gunleri. Allah yardimcimiz olsun
bende de 3 günde bir kanam oldu periantolguyu gitmeyi düşündüm acaba riskli gebeliğe girer mi periantalogaya giden var mı arkadaşlarCanım bebeğini ultrasondan sağlıklı gördüysen içini ferah tut. Tüp bebek öncesi rahim filmi, pıhtılaşma testini yapmışsındır zaten. Fakat şu süreçte gittiğin Dr çok önemli. Üniversite hastanesinde çalışan periantolog gibi bir uzman mı araştıran acaba.
Ayy ben gercekten bende bisi var saniyordum, manyak gibi usuyorum corapla yatiyorum.. insallah normaldir.. internette bisi bulamadimay cok ilginc ben de dun buna bakiyordum google dan...transferden 4-5 gun sonra basladi, gece titreyerek uyacancak kadar usumusum ki ben texas da yasiyorum, oyle bi sogukluk yok. o zaman gece usuyerek uyaninca ilk aklima gelen herhalde tutmadi, hamilelikde vicud isis artar normalde...neyse, hala da ara ara yasiyorum...
Hastanede nasil bir tedavi uyguluyorlar canim, bana da doktorum hastaneye yatiralim seni dedi ama ben istemedim.. insallah vucudumuz kabul ederaynı durum bendende var canım perşembe kanama başladı cuma sabah durdu perşembeden beri hastanede yatıştayım doktor vücut emriyoyuyu atmaya çalışıyor daha çok küçük dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?