2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

Hastanede nasil bir tedavi uyguluyorlar canim, bana da doktorum hastaneye yatiralim seni dedi ama ben istemedim.. insallah vucudumuz kabul eder ne kadarlik oldunuz siz?
5 hafta 4 günlük... hastanede günde en az 4 şişe serum verdiler başka bi şey yapamıyoruz dedi doktor

Çok uzuldum canım benim dualarımdasınız maydanoz yeşil nane kuru nane hiç birini yeme bence canım yiyorsan eger bide ayaklarının altına bir iki yastık koy oyle uzan istersen banada kanaması 9 ay surup dogum yapan bir arkadas soyledi o hep ayaklarını yuksekte tutmuş allahın izni ile saglıklı a alırız kucaklarımıza sen sadece dinlen egilme bile

Kuuzum mide yanması reflüden olabilr domates salça limon tarzı yeme yediklerine dikkt et .. annem kızı olacakların midesi yanması olur der belki kızdır

gercekten mi? ilgincmis...hersey kiza cikiyor bende...bana da ultrasound da plesenta solda olusmus dedi doktor ki ben daha once bu kadar erken goruldugunu bilmiyordum. o zamn cok onemsemedim sonra bi amerikali da o zaman kizin olucak, kizlarin plesentasi solda erkeklerin sagda olur dedi.. ...bilmiyorum dogru mu..

Bende de oluyor kızlar üşüme .Ayağımda hep çorapla duruyorum.Bazen yanıyorum.Bazen üşüyorum.Bende bi kanama atlattım bugün.Kurumuş kan gibi geldi akıntımla birlikte.Hemen doktora gittim çok şükür iyiydi hersey.Tehlikeli olan adet kanaması gibi çok olursa olur dedi doktor.Sonradan jeli yaparken acaba zedeledimmi bir yerlerimi diye düşündüm.Rabbim hepimizin yardımcısı olsunÇok korktum Ama sakin kalmak lazım ama yapamıyoruz maalesef

Annem bize hamileliklerini hep uyku ve mide yanmasıyla anlarmış .. midemmokadar yanardıki diyo 3 kız ksrdeşiz gönlünü ferah tut Ama reflünde olabilir bende çok oluyor ordan biliyorun gastritle beraber

Günaydın herkese size de bebbislerinize de sağlıklı haftalar dilerim
Bu sabah uyandım ve ne kasık ağrım var, ne bulantım, ne göğüs ağrım, ne bir duygusallik, hiç bir belirtim yok hepsi uçtu gitti sanki.. doktor kontrolüne de daha 1 hafta var.niye böyle oldu ki ne dersiniz?

Sagol canim yemiyorum zaten artik.. maalesef evde de olsa calismaya basladim masa basindayim.. Allah yardimcimiz olsun..

Gunaydin canim iyi haftalar, sasirtici olmus ama kanama falan yoksa bence sorun yok benim de bazi gunler hic bulantim olmuyo normal eski kendim gibi hissediyorum. Bi bekle bakalim yarin belki tekrar olacak.. hic bir gunumuz oncekini tutmuyor maalesef..

Günaydın kızlar inşallah hayırlı bir hafta olur hepimiz icin Dün bende cok tedirgin olmuştum ufak kahverengi akıntım oldu 2 kere sonra kesildi cok şükür inşallah devami gelmez. Bidahaki randevum cuma günü kalp atışı için gideceğiz hayırlısıyla

Merhaba kızlar sizlerdede sabahları iştahsızlık varmı çok zorlanıyorum ya midemde kötü oluyor kahvaltı hazırlayamıyorum

kızlar bugün doktor ultrasondan baktı keseye net bi şey görmedim dedi halbuki perşembe günü küçücük görünmüştü ...kan testi istedi kan testinde düşüş var ilaçları bırak adet olmayı bekle adet olmazsan cuma gel rahim içini temizleyeceğim dedi...Allaha hep sağlıklıysa nasip et dedim ...doktorda kromozom bozukluk olduğu için düşük olmuş dedi...böyle olması daha iyi en azından ilerki süreçlerde daha çok üzülecektim yaşım 32 Allahım sağlık versin

Çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla ilerleyecek gebelikler nasip etsin, hayırlı evlatlar versin inşallah. Zeki bey mi yapıyordu gebelik takibinizi?

Geçmiş olsun canım Allahım hepimize saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…