Yemin ederim been.. baya kislik pijamalarimla yaticam nerdeyseBen çorapla oturuyorum . Geceleri uzun kolluyla yatıyorum ☺
Hamileler yanar derler ama ben de dedim bende bi sıkıntı var üşüyorumYemin ederim been.. baya kislik pijamalarimla yaticam nerdeyse
5 hafta 4 günlük... hastanede günde en az 4 şişe serum verdiler başka bi şey yapamıyoruz dedi doktorHastanede nasil bir tedavi uyguluyorlar canim, bana da doktorum hastaneye yatiralim seni dedi ama ben istemedim.. insallah vucudumuz kabul ederne kadarlik oldunuz siz?
Anladim canim, bana da sivi takviyesi disinda pek de bisi yapilmiyor denmisti o yuzden sordum.. Allah yardimcimiz olsun ne diyim5 hafta 4 günlük... hastanede günde en az 4 şişe serum verdiler başka bi şey yapamıyoruz dedi doktor
Çok uzuldum canım benim dualarımdasınız maydanoz yeşil nane kuru nane hiç birini yeme bence canım yiyorsan eger bide ayaklarının altına bir iki yastık koy oyle uzan istersen banada kanaması 9 ay surup dogum yapan bir arkadas soyledi o hep ayaklarını yuksekte tutmuş allahın izni ile saglıklı a alırız kucaklarımıza sen sadece dinlen egilme bileSelam kizlar ben yine acilden geldim simdi, yine kanamam oldu, sukur bebek saglikli ama baya kirmizi regli kanamasi gibi kanamam oluyor 3-4 gunde bir. Maaesef doktorlar nedeni ile ilgili hic bisi soyleyemiyor.. dua edin nolur valla psikolojim bozuldu.. uzmeyeye, takmamaya, kotu dusunmemeye calisiyorum ama iste elden ne kadar gelirse, cok da yapabildigimi soyleyemem.. kazasiz belasiz geciririz insallah bu gunleri. Allah yardimcimiz olsun
Kuuzum mide yanması reflüden olabilr domates salça limon tarzı yeme yediklerine dikkt et .. annem kızı olacakların midesi yanması olur derArkadaşlar mide yanması olan yok mu????
Kuuzum mide yanması reflüden olabilr domates salça limon tarzı yeme yediklerine dikkt et .. annem kızı olacakların midesi yanması olur derbelki kızdır
Annem bize hamileliklerini hep uyku ve mide yanmasıyla anlarmış .. midemmokadar yanardıki diyo 3 kız ksrdeşizgercekten mi? ilgincmis...hersey kiza cikiyor bende...bana da ultrasound da plesenta solda olusmus dedi doktor ki ben daha once bu kadar erken goruldugunu bilmiyordum. o zamn cok onemsemedim sonra bi amerikali da o zaman kizin olucak, kizlarin plesentasi solda erkeklerin sagda olur dedi.....bilmiyorum dogru mu..
şu kanamalar beni perişan etti biran önce bitmesini istiyorum hayırlısıyla Allah nasip eder inş.Anladim canim, bana da sivi takviyesi disinda pek de bisi yapilmiyor denmisti o yuzden sordum.. Allah yardimcimiz olsun ne diyim
Sagol canim yemiyorum zaten artik.. maalesef evde de olsa calismaya basladim masa basindayim.. Allah yardimcimiz olsun..Çok uzuldum canım benim dualarımdasınız maydanoz yeşil nane kuru nane hiç birini yeme bence canım yiyorsan eger bide ayaklarının altına bir iki yastık koy oyle uzan istersen banada kanaması 9 ay surup dogum yapan bir arkadas soyledi o hep ayaklarını yuksekte tutmuş allahın izni ile saglıklı a alırız kucaklarımıza sen sadece dinlen egilme bile
Beni de ya kalpten goturucek ya kafayi yedirtecek.. Allahim gorsun emeklerimizi insallahşu kanamalar beni perişan etti biran önce bitmesini istiyorum hayırlısıyla Allah nasip eder inş.
Gunaydin canim iyi haftalar, sasirtici olmus ama kanama falan yoksa bence sorun yok benim de bazi gunler hic bulantim olmuyo normal eski kendim gibi hissediyorum. Bi bekle bakalim yarin belki tekrar olacak.. hic bir gunumuz oncekini tutmuyor maalesef..Günaydın herkese☺ size de bebbislerinize de sağlıklı haftalar dilerim
Bu sabah uyandım ve ne kasık ağrım var, ne bulantım, ne göğüs ağrım, ne bir duygusallik, hiç bir belirtim yokhepsi uçtu gitti sanki.. doktor kontrolüne de daha 1 hafta var.niye böyle oldu ki ne dersiniz?
Çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla ilerleyecek gebelikler nasip etsin, hayırlı evlatlar versin inşallah. Zeki bey mi yapıyordu gebelik takibinizi?kızlar bugün doktor ultrasondan baktı keseye net bi şey görmedim dedi halbuki perşembe günü küçücük görünmüştü ...kan testi istedi kan testinde düşüş var ilaçları bırak adet olmayı bekle adet olmazsan cuma gel rahim içini temizleyeceğim dedi...Allaha hep sağlıklıysa nasip et dedim ...doktorda kromozom bozukluk olduğu için düşük olmuş dedi...böyle olması daha iyi en azından ilerki süreçlerde daha çok üzülecektim yaşım 32 Allahım sağlık versin
Geçmiş olsun canım Allahım hepimize saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahkızlar bugün doktor ultrasondan baktı keseye net bi şey görmedim dedi halbuki perşembe günü küçücük görünmüştü ...kan testi istedi kan testinde düşüş var ilaçları bırak adet olmayı bekle adet olmazsan cuma gel rahim içini temizleyeceğim dedi...Allaha hep sağlıklıysa nasip et dedim ...doktorda kromozom bozukluk olduğu için düşük olmuş dedi...böyle olması daha iyi en azından ilerki süreçlerde daha çok üzülecektim yaşım 32 Allahım sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?