2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

Gecmis olsun canim.. uzuldum ama acikcasi kromozom sorunu varsa erken olmasi bence de daha iyi.. ben de gunlerdir ayni sekilde dua ediyorum. Hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Benim yasim da 34 olacak uzulme. Hala vaktin var

Sagol canim yemiyorum zaten artik.. maalesef evde de olsa calismaya basladim masa basindayim.. Allah yardimcimiz olsun..
Çok üzüldüm canım rabbim en kısa zamanda kucagını doldursun ne diyeceğimi bilemedim peki kanaman olmuşmuydu

Annem bize hamileliklerini hep uyku ve mide yanmasıyla anlarmış .. midemmokadar yanardıki diyo 3 kız ksrdeşiz gönlünü ferah tut ♥ Ama reflünde olabilir bende çok oluyor ordan biliyorun gastritle beraber
yok canim benim reflum yok, esimin var ondan biliyorum farkli bu...hamilelikte basladi..bazi yiyeceklere karsi..

Gecmis olsun canim.. uzuldum ama acikcasi kromozom sorunu varsa erken olmasi bence de daha iyi.. ben de gunlerdir ayni sekilde dua ediyorum. Hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Benim yasim da 34 olacak uzulme. Hala vaktin var
2 tane doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi içerde kanamam da varmış bi tanesi de tüp bebekte bu şekilde kanama oluyor dedi herşeye dışardan müdahale edildiği için... hayırlısı üzülmedim sağlığım yerinde şükür

Çok üzüldüm canım rabbim en kısa zamanda kucagını doldursun ne diyeceğimi bilemedim peki kanaman olmuşmuydu
aynen oldu şu an yok ama içerde var dediler adetimin 1.günü başlamıştı sonra kesildi 4.günü tekrar başladı ben tüp bebeğe de bağlıyorum hayırlısı yoruldum artık tek hissettiğim yorgunluk

Cok gecmis olsun cnm. Çok üzüldüm. Allah hayırlısını sagliklisini versin diyoruz hep, sağlıksız olduğu için daha başından belli olması iyi aslında ama üzücü işte. Kuzum en yakin zamanda sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin Allah sana. Dualarımız seninle cnm

Öncelikle senin sağlığın önemli . Kolay değil ama benim bebeğimin kalbi durduğunda bana hep dediler ki vücut sağlıksızsa atar iyi ki de atıyor dediler o zamanlar o acıyla anlamamıştım ama zamanla ne demek istediklerini anlayıp ona da şükrettim . Önümüzde çok uzun yollarımız var . Rabbim hepimizin kucağını doldursun.

Benim dün bide bugün açık kahverengi şeklinde akıntım oldu doktorumu aradım bakalim dedi. Neyse gittim rahimde bebeğin yanında küçücük ama çok ufak bir kanama alanı var dedi. Bu arada bebegimin birinin kalbi pıt pıt atıyordu sesi için erken dedi fakat kimildama vardi cok şükür diger bebeğim icinde dedi suan yönü baska o yuzden görünmüyor İğne yapti ne olur ne olmaz diye ve 14 gün rapor yazdı yatıyorum evde şuan. Insallah devami gelmez bu akintilarin

Kizlar kanamam oldu hastaneye gittim kanama alani var dediler ama bebekler iyi bol bol dinlen magnezyum kullan dedi eve gönderdi cok korkuyorum halen ağrım var biraz regl ağrısı gibi. 2 doz pregnyl igne yapti kendi doktorum ondan sonra kanama oldu boyle bisey olabilirmi? Kesilmesi lazimdi igneden sonra

cok üzgunum benimde bugun cok kanamam oldu ilk kez ve cok korkuyorum.iki gun sonra dr kontrolundeyim ..Allah nasil nasip ederse ,okadar cok sey var ki soylenecek ama boş..nasip hersey
Evet cok zor ama guclu ve dirayetli kalin kizlar, iyi dusunun kotu dusunmeyin.. Allah sizi de bebeklerinizi de korusun

haklısın canım Allaha binlerce şükür olsun zaten doktora da dedim sağlıksızsa iyiki olamamış. ben sadece bu tüp bebek sürecinden yoruldum inan kanda pozitif çıkıyo yine bitmiyor 1 haftadır kanama psikolojimi altüst ettim belki normal yolla hamile kalanda da kanama vardır ama bu kadar yaygın değil Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin ne diyeyim

canim bazen oluyormus boyle kanamalaar.... sen doktoruna haber ver ve bolbol dinlen...

Kizla0r cogumuzun kanamasi ayni dönemlere denk geliyor gibi o yuzden netten biraz arastirdim.Dr.Kaan Kocatepenin bir videosuna denk geldim, orada 7.8.haftalarda plasentanin görevi devraldigindan bahsediyor doktor.Suana kadar yumurtaliklardan salgilanan progesteron bundan sonra plasentadan salgilanacagi icin , devir teslim olurken hormonlar azaliyormus ve boyle kanamalar olabiliyormus.Umarim başimiza gelenler boylesi sebeplerledir ve bebeklerimize hicbir sey olmaz.Bu duruma plasental shift deniyormus.

Valla artik nedeni nedir bilmiyorum benimde cok şükür azaldı hatta kahverengine döndü bi geliyor bi gelmiyor. Yatıyorum sürekli cok korkuyorum ayaga kalkıp wcye gitmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…