Insallah canım bu son olur. Benim önceki gebeligimde bu sekildeydi normal yollarla hamile kaldim ama sürekli kanamali gecti taaki 21.haftada erken doğumla kaybedene kadar bebeğimiMAMA_to_be Pukeleka
cok gecmis olsun kizlar insallah bunlar gecmis olur, saglicakla kucaginiza alirsiniz...
Insallah canım bu son olur. Benim önceki gebeligimde bu sekildeydi normal yollarla hamile kaldim ama sürekli kanamali gecti taaki 21.haftada erken doğumla kaybedene kadar bebeğimibu bende travma oldu ve en ufak şeyde cok panik oluyorum. Dun kanı gördüm başım döndü tansyonum düştü korkudan. Allahim hic kimseye yaşatmasın ni an once geçsin insallah
Ayy insallah boyle bisidendir cunku benim hala var, bulantim oluyor oguruyorum kanamam artiyo anlamadim bisiKizla0r cogumuzun kanamasi ayni dönemlere denk geliyor gibi o yuzden netten biraz arastirdim.Dr.Kaan Kocatepenin bir videosuna denk geldim, orada 7.8.haftalarda plasentanin görevi devraldigindan bahsediyor doktor.Suana kadar yumurtaliklardan salgilanan progesteron bundan sonra plasentadan salgilanacagi icin , devir teslim olurken hormonlar azaliyormus ve boyle kanamalar olabiliyormus.Umarim başimiza gelenler boylesi sebeplerledir ve bebeklerimize hicbir sey olmaz.Bu duruma plasental shift deniyormus.
O kadar güzel videoları var ki Kaan kocatepenin hemen hemen hepsini izledim keşke bizlerede onun gibi doktorlar çıksa karşımıza ne kadar güzel aydınlatıyor kanama konusunu bende kanama alanı var mesela onun videosunu izledim zamanla kese büyüdükçe kanama alanı küçülüp yok olacak diyor ee bana bakan doktor da yiyeceği ekmeği varsa yaşar diyo bende bunun böyle olduğunu biliyorum sen bana söylesen ya bu neden olmuş geçer mi geçmez mi bide bana kan sulandırıcı veriyor tahlil yapmadan kanamam var ilacı ben içmeyim dedikten sonra evet onu bırak içme diyor zaten gerek duysaydı tüp bebek doktoru verirdi kan sulandırıcı yı onu içmeye başladıktan sonra kanama başladı zatenKizla0r cogumuzun kanamasi ayni dönemlere denk geliyor gibi o yuzden netten biraz arastirdim.Dr.Kaan Kocatepenin bir videosuna denk geldim, orada 7.8.haftalarda plasentanin görevi devraldigindan bahsediyor doktor.Suana kadar yumurtaliklardan salgilanan progesteron bundan sonra plasentadan salgilanacagi icin , devir teslim olurken hormonlar azaliyormus ve boyle kanamalar olabiliyormus.Umarim başimiza gelenler boylesi sebeplerledir ve bebeklerimize hicbir sey olmaz.Bu duruma plasental shift deniyormus.
Ah canim banada bir doktor dusecekse dusecek cokta yatma demisti 3 ay boyunca deli gibi kanamam olmustu emeklerimiz bosa gitmesin rabbim bu sefer yuzumuze baksin insallah Şafi adiyla hepimize sifa versinO kadar güzel videoları var ki Kaan kocatepenin hemen hemen hepsini izledim keşke bizlerede onun gibi doktorlar çıksa karşımıza ne kadar güzel aydınlatıyor kanama konusunu bende kanama alanı var mesela onun videosunu izledim zamanla kese büyüdükçe kanama alanı küçülüp yok olacak diyor ee bana bakan doktor da yiyeceği ekmeği varsa yaşar diyo bende bunun böyle olduğunu biliyorum sen bana söylesen ya bu neden olmuş geçer mi geçmez mi bide bana kan sulandırıcı veriyor tahlil yapmadan kanamam var ilacı ben içmeyim dedikten sonra evet onu bırak içme diyor zaten gerek duysaydı tüp bebek doktoru verirdi kan sulandırıcı yı onu içmeye başladıktan sonra kanama başladı zaten
Amin canım inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah gittiğim doktorda öyle diyor yürüyüş yapta kanama dışarı çıksın dedi çıkarsa bu sefer olan çocukda düşer ne bi iğne veriyor ne başka bir şey ama ben sürekli yatıyorum şükür kanamam yok şuan ama içerde kanama alanı varmış halaAh canim banada bir doktor dusecekse dusecek cokta yatma demisti 3 ay boyunca deli gibi kanamam olmustu emeklerimiz bosa gitmesin rabbim bu sefer yuzumuze baksin insallah Şafi adiyla hepimize sifa versin
Benim doktorum direk yat dedi hatta sordu işmi yaptin disari mi ciktin dun yoruldun mu herseyi sordu bencede yat canim okadar zahmet cekiyoruz pihtilasma var bende mecbur kan sulandirici kullaniyorum oda korkutuyo beni ama birakamam rabbim insallah yawrularimizi bize bagislarAmin canım inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah gittiğim doktorda öyle diyor yürüyüş yapta kanama dışarı çıksın dedi çıkarsa bu sefer olan çocukda düşer ne bi iğne veriyor ne başka bir şey ama ben sürekli yatıyorum şükür kanamam yok şuan ama içerde kanama alanı varmış hala
İnşallah Allah tan ümit kesilmez Rabbim sağ salim hayırlı olanı nasip etsinBenim doktorum direk yat dedi hatta sordu işmi yaptin disari mi ciktin dun yoruldun mu herseyi sordu bencede yat canim okadar zahmet cekiyoruz pihtilasma var bende mecbur kan sulandirici kullaniyorum oda korkutuyo beni ama birakamam rabbim insallah yawrularimizi bize bagislar
Ne dedi bugun doktorun canım. Benim doktor keseyi bile göremedi içine kan dolmuş dedi. Görünmüyor bişey dedi. 6 gün dur dedi haftaya kadar kanarsa herseye ragmen kadın doguma git temizlesinler içeri dedi.. Binde 1 ihtimal haftayı beklicez dedi yıkıldım cok agladım ama. Ümitli konusmadı hiç.Benim doktorum direk yat dedi hatta sordu işmi yaptin disari mi ciktin dun yoruldun mu herseyi sordu bencede yat canim okadar zahmet cekiyoruz pihtilasma var bende mecbur kan sulandirici kullaniyorum oda korkutuyo beni ama birakamam rabbim insallah yawrularimizi bize bagislar
Canim rabbim Şafi ismiyle sifa versin mucizesini gostersin insallah kanam kesildi gibi doktorda cok az kalmis biraz daha kanama olabilir dedi kanama alani yok icerde endometriumun cok kalin ondan olabilir dedi duphaston verdi bu iyi gelecek dedi keseyi gorduk yeri ve yuvarlak sinirlari cok iyi dedi yolk sacida gorduk canim ne olur cok yipratma kendini rabbim hayirlisi ile bunaltmadan tez zamanda cok guzel hamilelikle saglikli sihatli hayirli evlatlar versin sana isteyen herkese insallah nasipten ote koy yok neler yasadik neler atlattik herkes cektigini bilir ama olmayinca olmuyolar isteNe dedi bugun doktorun canım. Benim doktor keseyi bile göremedi içine kan dolmuş dedi. Görünmüyor bişey dedi. 6 gün dur dedi haftaya kadar kanarsa herseye ragmen kadın doguma git temizlesinler içeri dedi.. Binde 1 ihtimal haftayı beklicez dedi yıkıldım cok agladım ama. Ümitli konusmadı hiç.
Ne dedi bugun doktorun canım. Benim doktor keseyi bile göremedi içine kan dolmuş dedi. Görünmüyor bişey dedi. 6 gün dur dedi haftaya kadar kanarsa herseye ragmen kadın doguma git temizlesinler içeri dedi.. Binde 1 ihtimal haftayı beklicez dedi yıkıldım cok agladım ama. Ümitli konusmadı hiç.
Gecmis olsun canim.. cok iyi anliyorum seni ben de 4 gunde 1 kirmizi kanama yasiyorum sonra kahverengine donuyor sonra azaliyor sonra tekrarMerhaba kizlar , gecen gun kanamam olmuştu cok sukur durum iyiydi ama bugun yine erik buyuklugunde pihti attim.Okadar cok korktum ki ..doktor kotu bisey demedi ama icim burkuldu.Extra igneler ilaclar , rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Canim , benim iki gun once kirmizi cok yogun bi kanamam oldu.Afedersin carsaf , yorgan camasir komple kan golu ve gece 4:30 saat.Neyseki acile koştuk , gerekli hersey yapildi ama kendi doktorum degil baskasi vardi . Bebek iyi dediler igne verdiler.Fakat bugunde koyu buyuk bir pihti dusurunce cok korktum.Esim toplarladi beni , hastaneye kostuk yine.Doktor bunlar koyu renkli , kajverengi tortular bunlardan korkma dedi.Kirmizi vrya pembe olursa endiselenicez , suan iyisin dedi ve eve geldim .Ama kesin istirahat ,hep yatiyorum. Kanama niye oldu diye sorunca da soyle soyledi , iki embriyo transfer edilmisti , tutunamayani vucut atmis olabilir aktif kanaman yok dedi .Bende durum boyle canimGecmis olsun canim.. cok iyi anliyorum seni ben de 4 gunde 1 kirmizi kanama yasiyorum sonra kahverengine donuyor sonra azaliyor sonra tekrar(( Peki ne diyor doktorun benimkisi dikkat edeceksin diyor o kadar ben de cok korkuyorum surekli tuvaletteyim kontrol etme ihtiyaci duyuyorum
Ah canım üzülme en iyi ben anlarım seni 3 kimyasal gebelik yasadım. 4.de bugun doktor kese içinde kan gördü hiç olumlu konusmadı. Bazen dışarı akması iyiymiş kanamanın benim akmadı dışarı. Nasip ne diyelim. Düşecek gibi konustu. Öğrendiğimden beri aglıyorım yastığım ıslandı ateşim çıktı. Ama gönül laf anlamıyorKanama konusu ararken demk geldim konuya kizlar 5. Haftamın icindeyim daha once 8 dusuk yasadım öyle korkuyorum ki su an yine lekelenmem var sanki kanamaya dogru donüyormus gibi geliyor cok korkuyorum artik hic bir çarem yokmus gibi hissediyorum dua etmekten baska allaha yalvarmaktan baska birsey gelmiyor elimden vajinal progestan kullaniyorum sabah oglen aksam aspirin ve kan sulandirici da kullaniyorum fazla hareket etmemeye calisiyorum
Kanama ile cok bebek kaybettim son bebegimi 4 aylik kanama ile evde ellerime dusurdum oyle korkuyorum ki yalvaririm dua edinAh canım üzülme en iyi ben anlarım seni 3 kimyasal gebelik yasadım. 4.de bugun doktor kese içinde kan gördü hiç olumlu konusmadı. Bazen dışarı akması iyiymiş kanamanın benim akmadı dışarı. Nasip ne diyelim. Düşecek gibi konustu. Öğrendiğimden beri aglıyorım yastığım ıslandı ateşim çıktı. Ama gönül laf anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?