Merhaba.bende 29 haziranda transfer oldum. 20temmuzda 5+3te kontrole gittik yolk sac göründü ama bebek için erken dedi doktorum. 6+3 6+4 gibi görünür fetüs dedi.salı günü tekrar çağırdı.sanki daha erken gibi ama doktoruna sor istersen.Arkadaslar hepinize merhaba29 haziran transefer oldum gecen hafta keseyi gördük benimle aynı zamanda olanlar kalp atımı için doktora gittinizmi acaba ilaçlrımı düZenli kullanıyorum hehangi bir şikayetim yok oyuzden daha gitmedim doktora gitsem artık kalp duyulurmu
Merhaba.bende 29 haziranda transfer oldum. 20temmuzda 5+3te kontrole gittik yolk sac göründü ama bebek için erken dedi doktorum. 6+3 6+4 gibi görünür fetüs dedi.salı günü tekrar çağırdı.sanki daha erken gibi ama doktoruna sor istersen.
Benim muayeneden 4gün önce (17.gün) 4800dü. Sizin?Evet bir kaç gün sınra gideyim diyorum bakalım sizin beta hcg değerleriniz kaçtı
Haftaya pzt tam 6+5 olacak senin. Kesin çıkar o zaman.Benden 2gün büyük. Hayırlısı olsun.sağlıkla kucağına al inşallahBenim 9.gün 292 12.gün 1120 birdaha kan vermedim.gecen çarsamba gittiğimdede tam beş haftalık dedi 1 kese var iki hafta sonra kslp için gel demişti.tüp bebek doktorum şehirdısında oldugu için bu doktora ilk defa gittim
Ayni gun transfer olmuşuz. Benim cift embriyo. Pazartesi gunu hafif lekelenmem var diye gittigimde ultrasondan kalp atışını gördük ama duymadık henuz erken dedi. Sadece kıpırtı vardiArkadaslar hepinize merhaba29 haziran transefer oldum gecen hafta keseyi gördük benimle aynı zamanda olanlar kalp atımı için doktora gittinizmi acaba ilaçlrımı düZenli kullanıyorum hehangi bir şikayetim yok oyuzden daha gitmedim doktora gitsem artık kalp duyulurmu
O kadar tanidik ki bu durum bana 4-5 gunde bir yasiyorum.. Allah bebeklerimizi bize bagislasin.. cok gecmis olsun canim, insallah bir daha tekrar etmezMerhaba kızlar bi süredir çalışmaya başladığım için giremedim buralara... artık çalışmıyorum yatak istirahati verdi doktorum. Kanaması olanlar kervanına katildimöyle leke falan değildi sabah uyandım ayağa kalktım ve birden çok cıvık miktarı da fazla kan boşaldı. Hemen doktora kostuk, bebeğim iyiymiş ama kanama alanı büyük görünüyordu, doktor korkma bebeğine birşey olmayacak ama hep yatacaksın dedi. Bu arada ben iğne kullanmıyordum progesteron için. 3 günde 1 tane vurulacagim artık. Yarın da yeniden kontrolüm var kanama durumu için görmek istedi doktorum. Umarım kimse bu korkuyu yaşamaz, yavrum sağlıklıdır etkilenmez bu kanamadan
Çok geçmiş olsun cnm. Inşallah tekrar yaşamazsın. Bol bol dinlen Allahın izniyle sağlıkla bebeklerim8zi kucağımiza almak nasip olur insallahMerhaba kızlar bi süredir çalışmaya başladığım için giremedim buralara... artık çalışmıyorum yatak istirahati verdi doktorum. Kanaması olanlar kervanına katildimöyle leke falan değildi sabah uyandım ayağa kalktım ve birden çok cıvık miktarı da fazla kan boşaldı. Hemen doktora kostuk, bebeğim iyiymiş ama kanama alanı büyük görünüyordu, doktor korkma bebeğine birşey olmayacak ama hep yatacaksın dedi. Bu arada ben iğne kullanmıyordum progesteron için. 3 günde 1 tane vurulacagim artık. Yarın da yeniden kontrolüm var kanama durumu için görmek istedi doktorum. Umarım kimse bu korkuyu yaşamaz, yavrum sağlıklıdır etkilenmez bu kanamadan
Amin inşallah canımÇok geçmiş olsun cnm. Inşallah tekrar yaşamazsın. Bol bol dinlen Allahın izniyle sağlıkla bebeklerim8zi kucağımiza almak nasip olur insallah
Sana da çok geçmiş olsun sen kanama alanı görmediler yazmışsın belki şu progesteron azlığından falandır kolayca tedavi edilir seninki insallahO kadar tanidik ki bu durum bana 4-5 gunde bir yasiyorum.. Allah bebeklerimizi bize bagislasin.. cok gecmis olsun canim, insallah bir daha tekrar etmez❤
Cok tesekkur ederim evet rahim ici kanama yok dedi hem kendi doktorum hem de acilde gittigim 2 farkli doktor.. insallah kazasiz bekasiz geciriirz ve saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri goruruzSana da çok geçmiş olsun sen kanama alanı görmediler yazmışsın belki şu progesteron azlığından falandır kolayca tedavi edilir seninki insallah
Merhaba kızlar bi süredir çalışmaya başladığım için giremedim buralara... artık çalışmıyorum yatak istirahati verdi doktorum. Kanaması olanlar kervanına katildimöyle leke falan değildi sabah uyandım ayağa kalktım ve birden çok cıvık miktarı da fazla kan boşaldı. Hemen doktora kostuk, bebeğim iyiymiş ama kanama alanı büyük görünüyordu, doktor korkma bebeğine birşey olmayacak ama hep yatacaksın dedi. Bu arada ben iğne kullanmıyordum progesteron için. 3 günde 1 tane vurulacagim artık. Yarın da yeniden kontrolüm var kanama durumu için görmek istedi doktorum. Umarım kimse bu korkuyu yaşamaz, yavrum sağlıklıdır etkilenmez bu kanamadan
İnşallah en kısa zamanda biter kanamanızAyni gun transfer olmuşuz. Benim cift embriyo. Pazartesi gunu hafif lekelenmem var diye gittigimde ultrasondan kalp atışını gördük ama duymadık henuz erken dedi. Sadece kıpırtı vardiyarin tekrar gidiyorum insallah yarin duyariz
Maşallah çift embriyoyu kaçıncı günde gördü değerleriniz kaçtı pazartesi gideceğim bende.Ne güZel bir duygu aynı gün aynı hisleri yasamakAyni gun transfer olmuşuz. Benim cift embriyo. Pazartesi gunu hafif lekelenmem var diye gittigimde ultrasondan kalp atışını gördük ama duymadık henuz erken dedi. Sadece kıpırtı vardiyarin tekrar gidiyorum insallah yarin duyariz
İnşallah hep birlikteHaftaya pzt tam 6+5 olacak senin. Kesin çıkar o zaman.Benden 2gün büyük. Hayırlısı olsun.sağlıkla kucağına al inşallah
Transferin 11.gunu beta 835 çıktı. Tam bir hafta sonra keseleri gördükMaşallah çift embriyoyu kaçıncı günde gördü değerleriniz kaçtı pazartesi gideceğim bende.Ne güZel bir duygu aynı gün aynı hisleri yasamak
Tebrikler canım. Allah kucağına almayı nasip etsin. Bende29 haziranda 3.gün embriyosu transfer oldum. Bugün tam 6 haftalık. Sat nezamandı senin? Son adet tarihine göre hesaplamış olabilir belki. Benim 13haziran sat .Tam 6 hafta oluyor.doktorum söyledi.Selamlar
Bizde bugün keselerimizi gördük, allah nasip ederse ikiz annesi olacağım. 30 Haziran da 3.gün embriyoları konmuştu doktor 5 haftalık hamile olduğumu söyledi. Ama baktım burada daha farklı hesaplanmış haftalar neden farklı bilen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?