2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

Teşekkür ederim allah sizede sağlıkla kavuşmayı nasip etsin sat 4 Haziran aslında ona göre bakınca da tutmuyor ama belkide 5 haftanın sonundayızdır biz, siz 6 haftalıksanız . Sormayıda unuttum doktora heyecandan

Ben bugün sordum nasil hesaplaniyor diye. Randevum vardı dediki transfer olduğun tarihten 19 gün geri git (14 gün transfer oncesi hazirlik + 5 günlük blastokist). Ama senin 3 günlük embriyo olduguna gore 14+3 yani 17 gün geri sayman gerekiyor heralde

Sizin dediğiniz hesaba uyuyor doktorun söylediği teşekkür ederim

Ben hep son adet gününe göre hesaplanır diye biliyordum. Bu hesapla ben 6. Haftaya başladım sat a göre olursa 5. Hafta sonundayim hangisi doğru biliyor musunuz bu arada hayırlı olsun ikizleriniz

Ben hep son adet gününe göre hesaplanır diye biliyordum. Bu hesapla ben 6. Haftaya başladım sat a göre olursa 5. Hafta sonundayim hangisi doğru biliyor musunuz bu arada hayırlı olsun ikizleriniz
Allah razi olsun saolun bende son adet tarihi diye biliyordum fakat bugun özellikle sordum yukarıda belirttiğim gibi hesaplaniyor dedi bana. Mesela benim son adet tarihim 6.haziran ama bu hesaba göre 10.haziran çıkıyor. Onemli olan transfer günüymüş

O zaman benim adetim 22 haziran. Transfer 9 temmuz. 20 haziran itibari ile düşünürsek 5+6 oluyorum değil mi? Ay daha güzel daha hızlı ilerler :)) Allahım hepimizin mutlu mesut bitirmesine yardımcı olsun inşallah. Bebeklerimizi bizlere bagislasin.

Arkadaslar kanamalariniz ne durumda ? Iyimisiniz , bebişler nasil Benim suan icin bitti gibi ama hep diken ustundeyim

Arkadaslar kanamalariniz ne durumda ? Iyimisiniz , bebişler nasil Benim suan icin bitti gibi ama hep diken ustundeyim
Benimde bitti gibi bugun kontrolde ultrasonda gösterdi doktor dedi kanama alani kaybolmaya başlamış ama yinede dikkat et igne yapalim deyince bende yüzde yüz rahatlayamadim henüz. Insallah ilk ve son olur hepimizin

Az önce ilk defa gri renk lekelenmem olmus kızlar yaşayan varmı aranızda

Kanaman nasıl oluyordu benim az önce ilk defa sanki gri bulanık bir renk lekelenmem olmus yürüyüş yapıp gelmiştim çok üzüldüm şuan

Benim de dışarı gelen yok ama içeride hala kanama alanı duruyomus ama küçülmüş çok şükür. Artık 8. Haftaya kadar kontrolüm yok inşallah bir aksilik olmazsa... ara sıra bel ve kasik ağrılarınız oluyor mu sizin de?

Kanaman nasıl oluyordu benim az önce ilk defa sanki gri bulanık bir renk lekelenmem olmus yürüyüş yapıp gelmiştim çok üzüldüm şuan
Bugün doktorum bacaklarından akacak şekilde kan gelmezse korkma dedi ki benim önceki bacaklardan akıyordu çok şükür atlattı bebeğim. Bence hemen uzan endise etme Doktoruna haber verebiliyorsan bir danış. Progesteron icerikli iğne vuruluyor muydun

Benim tüp bebek doktorum şehir dısında yasadığım yerdeki doktora sadece gecen Hafta gittim tam 5haftalıkmıstı keseyi gördük iki hafta sonra gel dedi.Evet hergün progestan iğne vurunuyorum birde clinone jel kullanıyorudm jel piyasada kalmamıs Progestan 200 mg tablet koyuyorum vajinadan.takip ediyorum sürekli çamasırıma daha gelmedi tüm gün sol kasığımdan bacağıma baldıra vuran bir ağrım vardı zaten ilk defa

Endişelenme ayağının altına bi yastık koyup uzan dinlen. Bi daha gelmediyse önemli değildir inş

Benim iki hafta önce iki kere çok yoğun kanamam olmuştu 10 gün önceki randevumda doktor kanama alanım Olduğunu söyledi 10 gündür yatıyordum ve proluton vuruluyordum. Dün kontrolde çok küçük bir kanama alanım kaldığını söyledi 9 Hafta olmak Üzereyim artık bu saatten sonra kolay kolay kanaman olmaz dedi işe de başlayabilirsin dedi. Bakalım 12 haftayı görsem rahatlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…