Benimde geçen hafta çok bel ağrım olmuştu. Sıkıntı yok bence..Kızlar 6. Haftaya girdim bel ağrım var normal mi?
Magnezyum kullan iyi gelir. Benimde ayni şikayetlerim vardi doktor toz magnezyum yazdi hergün 1 bardak suya katarak içiyorumBenim de dışarı gelen yok ama içeride hala kanama alanı duruyomus ama küçülmüş çok şükür. Artık 8. Haftaya kadar kontrolüm yok inşallah bir aksilik olmazsa... ara sıra bel ve kasik ağrılarınız oluyor mu sizin de?
Benimde geçen hafta çok bel ağrım olmuştu. Sıkıntı yok bence..
Aynı şekilde bel ve kasık ağrılarım vardı ama bu hafta çok azaldı.doktorum kanama olmadığı sürece sorun yok dedi. Benim de pazartesi kontrolüm var. İnşallah bir sorun yoktur..Çok teşekkür ederim. Ilk defa bu kadar çok olunca korktum. Bel ağrısı çok var ve çok az da olsa arada adet ağrısı gibi birsyeler var.
Bir sonraki kontrolde isteyeyim canım sağolMagnezyum kullan iyi gelir. Benimde ayni şikayetlerim vardi doktor toz magnezyum yazdi hergün 1 bardak suya katarak içiyorum
Benim gece kan golu gibi oldu canim bacsklarimdan suzulduKanaman nasıl oluyordu benim az önce ilk defa sanki gri bulanık bir renk lekelenmem olmus yürüyüş yapıp gelmiştim çok üzüldüm şuan
Geçmiş olsun cnm. Doktora gittin mi, iğne yaptı mi?Benim gece kan golu gibi oldu canim bacsklarimdan suzulducok korktum
Benim gece kan golu gibi oldu canim bacsklarimdan suzulducok korktum
Çok geçmiş olsunn, inşallah bebelerimize birşey olmayacak, tekrar yaşamazsınız umarım gerçekten çok korkuyo insanGeçmiş olsun cnm. Doktora gittin mi, iğne yaptı mi?
Sabah bnde benzer durumda idim. Hemen hastaneye gittim ağlaya ağlaya iğne yaptılar şimdi evde dinleniyorum
4+5 ken 2.5 mm idi . Yarın randevum var dua ediyorumArkadaşlar 4+5 gundeyken kesenin kaç mm olması lazım. Doktor 6.3 dedi ne demek geri mı?
Bence normal canım benim doktor beş haftadan önce bakmadı bile 5+2filamdi 9 mm di kese senin ki daha da erken çok normal yaniArkadaşlar 4+5 gundeyken kesenin kaç mm olması lazım. Doktor 6.3 dedi ne demek geri mı?
Ben istedim verdi ama etki ediyor mu etmiyor mu tam bilmiyorum bulantim devam ettiği için sen de işte doktorundan dr prilam diye bi ilactiBulantilar icin ilac kullananiniz var ki kizlar? Ben su almak icin bile mutfaga giremiyorum. Cok zorlaniyorum. Hic bir is yapamiyorum..
4+5 ken 2.5 mm idi . Yarın randevum var dua ediyorum
Bence normal canım benim doktor beş haftadan önce bakmadı bile 5+2filamdi 9 mm di kese senin ki daha da erken çok normal yani
Allah razı olsunKardeşim hayırlı güzel haberlerin olur inşallah bende dua edeceğim senin için.
Çok geçmiş olsun geçtimi peki şimdi ilaç iğne kullanıyormusunBenim gece kan golu gibi oldu canim bacsklarimdan suzulducok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?