2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

Magnezyum kullan iyi gelir. Benimde ayni şikayetlerim vardi doktor toz magnezyum yazdi hergün 1 bardak suya katarak içiyorum

Çok teşekkür ederim. Ilk defa bu kadar çok olunca korktum. Bel ağrısı çok var ve çok az da olsa arada adet ağrısı gibi birsyeler var.
Aynı şekilde bel ve kasık ağrılarım vardı ama bu hafta çok azaldı.doktorum kanama olmadığı sürece sorun yok dedi. Benim de pazartesi kontrolüm var. İnşallah bir sorun yoktur..

Benim gece kan golu gibi oldu canim bacsklarimdan suzuldu cok korktum
Geçmiş olsun cnm. Doktora gittin mi, iğne yaptı mi?
Sabah bnde benzer durumda idim. Hemen hastaneye gittim ağlaya ağlaya iğne yaptılar şimdi evde dinleniyorum

Benim gece kan golu gibi oldu canim bacsklarimdan suzuldu cok korktum
Geçmiş olsun cnm. Doktora gittin mi, iğne yaptı mi?
Sabah bnde benzer durumda idim. Hemen hastaneye gittim ağlaya ağlaya iğne yaptılar şimdi evde dinleniyorum
Çok geçmiş olsunn, inşallah bebelerimize birşey olmayacak, tekrar yaşamazsınız umarım gerçekten çok korkuyo insan

Kanaması olan arkadaşlarım hepinize çok geçmiş olsun Rabbim evlatlarımızı bize bagislasin inşallah
Ben de bulantidan gözümü açamıyorum mahvetti bulanti beni.Ara ara bakmakla yetiniyorum gruba inşallah bi düzlüğe çikaydik diyorum hayırlısıyla...

Arkadaşlar 4+5 gundeyken kesenin kaç mm olması lazım. Doktor 6.3 dedi ne demek geri mı?

Bulantilar icin ilac kullananiniz var ki kizlar? Ben su almak icin bile mutfaga giremiyorum. Cok zorlaniyorum. Hic bir is yapamiyorum..

Bulantilar icin ilac kullananiniz var ki kizlar? Ben su almak icin bile mutfaga giremiyorum. Cok zorlaniyorum. Hic bir is yapamiyorum..
Ben istedim verdi ama etki ediyor mu etmiyor mu tam bilmiyorum bulantim devam ettiği için sen de işte doktorundan dr prilam diye bi ilacti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…