- 11 Şubat 2019
- 279
- 474
- 53
- 38
Ewet canim evet , bi hafta yataktan cikmadim halada yatiyorum ara ara oturuyorum her gun igne verdiler cok zor ama dayanmaya calisiyorumGeçmiş olsun cnm. Doktora gittin mi, iğne yaptı mi?
Sabah bnde benzer durumda idim. Hemen hastaneye gittim ağlaya ağlaya iğne yaptılar şimdi evde dinleniyorum
Ignelerim bir hafta boyunca her gun yapildi bugunden itibaren de estrofem ve progestan ikiye katlandiÇok geçmiş olsun geçtimi peki şimdi ilaç iğne kullanıyormusun
Allah yardimcin olsun canim kolay degil.. Allah sana guc kuvvet versinIgnelerim bir hafta boyunca her gun yapildi bugunden itibaren de estrofem ve progestan ikiye katlandiinsani allak bullak ediyor.Bazen kafami tutamiyorum sanki , gozumu acamiyorum.Elimden geldigince dayaniyorum.
MerhabaMerhaba güzel anneler, şimdiye kadar endişelerim sebebiyle hiç normal hamileler gibi detay araştırmamıştım. Bugün öğrendim kullandığımız şampuanlarda sls olmamalıymış, düş jeli, nemlendirici yuzmuze kullandigimiz diger makyaj malzemeleri parabensiz olmalıymış. Özellikle saç diplerinden kimyasal direkt emilirmis temiz içerikli malzemeler onemliymis
Inan benimde endişelerim bitmiyor ama kafamı dağıttı böyle tamm hamile moduna girmek. Ben avm ye falan girmemek için internetten sipariş verdim doğal ürünler. Dediğin gibi makyajı da bıraktım.Merhaba
Benimde endişelerim henüz bitmedi hatta nedense gün geçtikçe artiyor
Ancak en yakın arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı hatta sat gunlerimiz aynı o 2019☺ onun uyarılarını ciddiye aldım.hic makyaj yapmıyorum.saclarimi zaten tedavi öncesi boyatmayi bırakmıştım.rossmanda alterra diye bir marka var.urunleri doğal içerikli.onun şampuan ve saç kremini kullanıyorum.gunes koruyucu da önemli çok leke oldu cildim ilaçlardan.bi de Dr organic diye bı marka var onun sabununu kullanıyorum banyoda.izmir çok sıcak olduğundan sabah akşam duş alıyoruz.bu saydıklarım pahalı ürünler değil.fiyat olarak diğer ürünlerle hemen hemen aynı.
Geçmiş olsun bendede kese dışında kanama alanı varmış Sağolsun annem geldi bir hafta kadar ama yine de duramıyorum sürekli yatmaktan canım sıkılıyor yat yat başım ağrıyor dişim ağrıyor sanki ağrımadık yer kalmadı yatınca ister istemez eğiliyorum da Rabbim korur inşallah hep diyorum Allah ım önce sana sonra bana emanet sen bana verdiğin emaneti koru diyorumKızlar ev işleri neler yapıyorsunuz egiliyormusunuz ben korkuyorum içtende kanamam var hala ilk te olunca sagolsun lar kımse elimi bir işe sürdürüyor ama boyle cok sıkıcı yaptıklarınız yada yapmadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim
Amin canım anlıyorum kafamı kaldıramıyordum Bi ara bende yatmaktan başım boynum agrıyordu sürekliGeçmiş olsun bendede kese dışında kanama alanı varmış Sağolsun annem geldi bir hafta kadar ama yine de duramıyorum sürekli yatmaktan canım sıkılıyor yat yat başım ağrıyor dişim ağrıyor sanki ağrımadık yer kalmadı yatınca ister istemez eğiliyorum da Rabbim korur inşallah hep diyorum Allah ım önce sana sonra bana emanet sen bana verdiğin emaneti koru diyorum
Benimde gecen hafta kanama alanım vardı. Hic bir iş yapmıyorum sadece wc falan gidiyorum arada balkona çıkıyorum hava almak için sonra geri yatiyorum. Cuma gunu kontrole gittim ve cok şükür kanama alani kaybolmaya başlamışKızlar ev işleri neler yapıyorsunuz egiliyormusunuz ben korkuyorum içtende kanamam var hala ilk te olunca sagolsun lar kımse elimi bir işe sürdürüyor ama boyle cok sıkıcı yaptıklarınız yada yapmadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim
Burda doktorun direk şu tarihte gel ikili tarama yapcaz dioBenimde gecen hafta kanama alanım vardı. Hic bir iş yapmıyorum sadece wc falan gidiyorum arada balkona çıkıyorum hava almak için sonra geri yatiyorum. Cuma gunu kontrole gittim ve cok şükür kanama alani kaybolmaya başlamışama ne olur ne olmaz diye halen yatiyorum. Bu arada bugün ilk defa akupunktur yaptırdım bu hematomdan dolayi insallah faydasını götürürüm bu arada ense kalınlığı testi icin randevu aldinizmi bu 12.haftada yapılan engelli testi? Ben yarin randevu almaya calisicam bi kac yerden cunku cok zor alınıyormuş yani burda öyle turkiyede nasil?
Erkek çocukları bel ağrısı yapar derler eskiler kuzum ..Kızlar 6. Haftaya girdim bel ağrım var normal mi?
Evet mecbur ama burda normal kadin dogumcu yapmiyor gittiğimiz. Bunun icin ozel doktorlar var yada hastaneler yapıyor o yuzden sordumBurda doktorun direk şu tarihte gel ikili tarama yapcaz diozaten mecbur yapılması gereken birşey değil mi?
İkili üçlü dedikleri testlermiBenimde gecen hafta kanama alanım vardı. Hic bir iş yapmıyorum sadece wc falan gidiyorum arada balkona çıkıyorum hava almak için sonra geri yatiyorum. Cuma gunu kontrole gittim ve cok şükür kanama alani kaybolmaya başlamışama ne olur ne olmaz diye halen yatiyorum. Bu arada bugün ilk defa akupunktur yaptırdım bu hematomdan dolayi insallah faydasını götürürüm bu arada ense kalınlığı testi icin randevu aldinizmi bu 12.haftada yapılan engelli testi? Ben yarin randevu almaya calisicam bi kac yerden cunku cok zor alınıyormuş yani burda öyle turkiyede nasil?
Evet ismi öyleymişİkili üçlü dedikleri testlermi
Hic birsey yapmiyorum canim, bide biz istanbulda yalniz yasiyoruz herseyi kocam yapiyor, temizlik yemek ser topla kaldir, herseyi.. cok uzuluyorum ama beni de sakinlestiriyor bak bu gunler gececek uzme diye.. oyle iste..Kızlar ev işleri neler yapıyorsunuz egiliyormusunuz ben korkuyorum içtende kanamam var hala ilk te olunca sagolsun lar kımse elimi bir işe sürdürüyor ama boyle cok sıkıcı yaptıklarınız yada yapmadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim
Dogru soyuluyor canım eşin keşke ailenden biri gelip kalsa daha ıyı olurdu senin içinde sakin ol yeter dogum kadar stres en büyük düşman komedi filmeliri ne bilim seni güldürecek mutluluk hormonu salgılayacak şeylerle meşgul ol sana ne iyi gelecekseHic birsey yapmiyorum canim, bide biz istanbulda yalniz yasiyoruz herseyi kocam yapiyor, temizlik yemek ser topla kaldir, herseyi.. cok uzuluyorum ama beni de sakinlestiriyor bak bu gunler gececek uzme diye.. oyle iste..
Henuz ailemize soylemedik, kimse bilmiyor:) kanamalar falan olunca biraz bekleyelim istedik.. bakalim bugun doktora gidicez o hersey yolunda derse soylemeyi planliyoruz. Normalde calisiyorum evden, tum gun bilgisayar basindayim acikcasi, o yeterince yoruyo beniDogru soyuluyor canım eşin keşke ailenden biri gelip kalsa daha ıyı olurdu senin içinde sakin ol yeter dogum kadar stres en büyük düşman komedi filmeliri ne bilim seni güldürecek mutluluk hormonu salgılayacak şeylerle meşgul ol sana ne iyi gelecekse
Yaa inşallah güzel gecer kotrolun o zaman mutlu haberi ailenlede paylaşırsınHenuz ailemize soylemedik, kimse bilmiyor:) kanamalar falan olunca biraz bekleyelim istedik.. bakalim bugun doktora gidicez o hersey yolunda derse soylemeyi planliyoruz. Normalde calisiyorum evden, tum gun bilgisayar basindayim acikcasi, o yeterince yoruyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?