Insallah canimYaa inşallah güzel gecer kotrolun o zaman mutlu haberi ailenlede paylaşırsın
Canim gecmis olsun, daha once 4 kere falan yasadim kirmizi kanama, 2.den sonra 5 gun rapor verdi acildeki doktor ben de 5 gun yattimArkadaşlar merhaba. Bugün randevumuz vardı 4te. Sabah bir uyandım lavaboda kıpkırmızı kan aktı. Panikle hastaneye gittik. Doğumhaneye aldılar baktılar. Bebeğimin kalp atışını duyduk şükürler olsunki.. korkulacak birşey yok ama yan tarafta kanama alanı oluşmuş dedi. Sürekli istirahat dedi. Bu durumu yaşayan arkadaşlar kanama nezaman durdu? Ben çok panik oldum. Kırmızı değil ama kahverengi kanama devam ediyor şuan.
Gözün aydın bende saat 18.00 da randevum var bakalım inşallah kalp atısına gideceğimAy kimseye söyleyemiyorum buraya yazayim bari içim içine sığmıyor, iki minnoş kese var karnında dün gördükÇok garip bir duygu şaşkınlık mutluluk çok enteresan Allahım isteyen herkese nasip etsin çok şükür inşallah Allahim bütün hamilelerin sağlıklı mutlu bir şekilde bebeklerini kucaklarına almasına yardım etsin inşallah
İnşallah yaşatmasın allah bidahaCanim gecmis olsun, daha once 4 kere falan yasadim kirmizi kanama, 2.den sonra 5 gun rapor verdi acildeki doktor ben de 5 gun yattimAllah bi daha yasatmaz insallah. Benim kanama sonrasi kahve lekelenmem 2-3 gun surdu.. hatta son kanamam 1 hafta once oldu suanda hala kahve lekelenmem oluyo.. ben tam su kadar gun sonra durdu diyemiyorum Allah bi daha gostermesin kimseye.. zor ama sakin kalmaya calis..
Öncelikle geçmiş olsun canım. Benimde basima aynisi gecen hafta geldi. Kırmızı kan olmadigi sürece rahat edebilirsin. Kahverengi demek eski kan demek yani iceride aktif yeni biseyler yok yada kaybolmaya basliyor demek o yuzden kahverengine dönüyor kan dedi kendi doktorum. Dinlen is yapma yat bi kac güne geçecektir insallahArkadaşlar merhaba. Bugün randevumuz vardı 4te. Sabah bir uyandım lavaboda kıpkırmızı kan aktı. Panikle hastaneye gittik. Doğumhaneye aldılar baktılar. Bebeğimin kalp atışını duyduk şükürler olsunki.. korkulacak birşey yok ama yan tarafta kanama alanı oluşmuş dedi. Sürekli istirahat dedi. Bu durumu yaşayan arkadaşlar kanama nezaman durdu? Ben çok panik oldum. Kırmızı değil ama kahverengi kanama devam ediyor şuan.
Sabah gördüğüm kırmızıydı şimdikiler kahverengi canım. Sabahtan kalanlar geliyor sanırım. Umarım dediğin gibi çok uzun sürmezÖncelikle geçmiş olsun canım. Benimde basima aynisi gecen hafta geldi. Kırmızı kan olmadigi sürece rahat edebilirsin. Kahverengi demek eski kan demek yani iceride aktif yeni biseyler yok yada kaybolmaya basliyor demek o yuzden kahverengine dönüyor kan dedi kendi doktorum. Dinlen is yapma yat bi kac güne geçecektir insallah
Bende korkuyorum ama iyi düşünelim allahin izniyle olacak insallahSabah gördüğüm kırmızıydı şimdikiler kahverengi canım. Sabahtan kalanlar geliyor sanırım. Umarım dediğin gibi çok uzun sürmezağzım dolu dolu hamileyim diyemedim korkumdan ne zormuş annelik. Yine de çok şükür o pıtır pıtır kalbini duyduk ya.. allahım korusun hepimizi
Ben yazdırdım yazıyorlarKizlar bu kullandigimiz ilac ve igneleri acilde yazarlar mi hiç bilen var mı benim doktor izinde sağlık ocağı da açık olmuyor benim ilaçlar tam bayramda bitiyor şaka gibi
Merhaba. Bence değerlerin gayet güzel katlanmış 2 kat neredeyse. Hayırlısı olsun. Sağlıkla ilerler inşallahMrb kızlar ben de 8 temmuzda transfer oldum. 20 temmuz değerim 415,24 temmuz değerim 1712,27 temmuz ise 4126 sizce normal mi.ve bende hiç hamilelik belirtisi yok benim gibi olan var mı
İnşallahMerhaba. Bence değerlerin gayet güzel katlanmış 2 kat neredeyse. Hayırlısı olsun. Sağlıkla ilerler inşallah
İlk kalp atsından sonraKızlar esteofemi dr nasıl bıraktırdı size ?
Ben 8.haftadayim halen kullandırıyorlar banaKızlar esteofemi dr nasıl bıraktırdı size ?
Benim geçen hafta tamamen kesti.ondan önceki hafta azaltmıştı.Ben 8.haftadayim halen kullandırıyorlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?