2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

Nasil biraktiniz? Ben sabah 2 aksam 2 aliyordum. Dediki bugun ve yarin aksam 2 tane al birak..
Kalp atışını duyunca doktorum bırakmamı istedi 8+3 de duyduk kalbi. Sabah 2 akşam 2 alıyordum hatta o gün sabah içmiştim tamam birdaha içme dedi o gün bıraktım akşama içmedim

Progestan kullanan var mı aranizda? Ben vajinal kullanıyorum.gunde 4 adetti su an 2 ye kadar düştük.siz kaç kullanıyorsunuz merak ettim?

Progestan kullanan var mı aranizda? Ben vajinal kullanıyorum.gunde 4 adetti su an 2 ye kadar düştük.siz kaç kullanıyorsunuz merak ettim?
Ben hem iğnesini hem vajinal olarak kullanıyorum.Bayram boyunca iğnesini yaptırmadım sabah avuç içi kadar pembe lekelenmem oldu .gittim iğnesini şimdi yaptırdım inşallah devamı gelmez

Bende vajinal fitil kullanıyorum. Sabah 1 akşam 1. 7+4 olduk ne zamana kadar devam edecek yarın soracağım doktoruma. Hergün göbekten iğne de yaptırıyorum. Artık bitse keşke.

Peki kan sulandırıcı ne zaman bırakılacak bilen var mı?ben günde 1 coraspin kullanıyorum sadece.hic iğnesini kullanmadım.doguma kadar devam edecek mi acaba?

Bence her doktora göre tedavi şekli farklı onun için panik yapmayalım . Mesela ben tedavi sürecinde de estrofem ya da kan sulandırıcı kullanmadım . Naturel transfer oldu . Transferden sonra da folik asit ve 1 tane jel kullandım . Arada kanamam olduğu için kısa süre iğne kullandım şu an yine sadece jele devam ediyorum

Canım bende natural transfer oldum. Ama çok fazla ilaç kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. 12.haftaya kadar kullanacaklarım var. Her doktorun tedavi şekli farklı gerçekten.Kaçıncı haftanızdasınız siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…