Ben 10+0 im. 12.haftada bırakıcam. Devam ediyorum kullanmaya.Kızlar esteofemi dr nasıl bıraktırdı size ?
Bende bugun tam 10. Haftayim :) dr msj atmis estrofemi kesiyoruz diye bugun ve yarin aksam 2 tane icip birakiyosun dedi bi de prednol kullaniyordum onu da birakiyoruz kademeli dedi..Ben 10+0 im. 12.haftada bırakıcam. Devam ediyorum kullanmaya.
Nasil biraktiniz? Ben sabah 2 aksam 2 aliyordum. Dediki bugun ve yarin aksam 2 tane al birak..İlk kalp atsından sonra
Kalp atışını duyunca doktorum bırakmamı istedi 8+3 de duyduk kalbi. Sabah 2 akşam 2 alıyordum hatta o gün sabah içmiştim tamam birdaha içme dedi o gün bıraktım akşama içmedimNasil biraktiniz? Ben sabah 2 aksam 2 aliyordum. Dediki bugun ve yarin aksam 2 tane al birak..
Ben 5+3te biraktim, doktor birak dedi. O gunden sonra hic icmedimNasil biraktiniz? Ben sabah 2 aksam 2 aliyordum. Dediki bugun ve yarin aksam 2 tane al birak..
Ben gece yatmadan 2 içiyordum. 6+4 'te 1e düşürdü. Yarın tamamen bırakıyorum.7+5 oluyoruz.Nasil biraktiniz? Ben sabah 2 aksam 2 aliyordum. Dediki bugun ve yarin aksam 2 tane al birak..
Ben gece yatmadan 2 içiyordum. 6+4 'te 1e düşürdü. Yarın tamamen bırakıyorum.7+5 oluyoruz.
Ben hem iğnesini hem vajinal olarak kullanıyorum.Bayram boyunca iğnesini yaptırmadım sabah avuç içi kadar pembe lekelenmem oldu .gittim iğnesini şimdi yaptırdım inşallah devamı gelmezProgestan kullanan var mı aranizda? Ben vajinal kullanıyorum.gunde 4 adetti su an 2 ye kadar düştük.siz kaç kullanıyorsunuz merak ettim?
Çok geçmiş olsunBen hem iğnesini hem vajinal olarak kullanıyorum.Bayram boyunca iğnesini yaptırmadım sabah avuç içi kadar pembe lekelenmem oldu .gittim iğnesini şimdi yaptırdım inşallah devamı gelmez
Bende vajinal fitil kullanıyorum. Sabah 1 akşam 1. 7+4 olduk ne zamana kadar devam edecek yarın soracağım doktoruma. Hergün göbekten iğne de yaptırıyorum. Artık bitse keşke.Progestan kullanan var mı aranizda? Ben vajinal kullanıyorum.gunde 4 adetti su an 2 ye kadar düştük.siz kaç kullanıyorsunuz merak ettim?
Ben 3 kullanıyorum,vajinalProgestan kullanan var mı aranizda? Ben vajinal kullanıyorum.gunde 4 adetti su an 2 ye kadar düştük.siz kaç kullanıyorsunuz merak ettim?
Banada hemen bırakmayalım, kademeli bırakalım dedi. Ama şimdi okuyorum da erken bıraktırmış doktorum bana.Seninki kademeli dusurmus sanki bizimkiler birden dustu.. gercii bnki tam 10 haftada biraktirdi
Canım bende natural transfer oldum. Ama çok fazla ilaç kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. 12.haftaya kadar kullanacaklarım var. Her doktorun tedavi şekli farklı gerçekten.Kaçıncı haftanızdasınız siz?Bence her doktora göre tedavi şekli farklı onun için panik yapmayalım . Mesela ben tedavi sürecinde de estrofem ya da kan sulandırıcı kullanmadım . Naturel transfer oldu . Transferden sonra da folik asit ve 1 tane jel kullandım . Arada kanamam olduğu için kısa süre iğne kullandım şu an yine sadece jele devam ediyorum
Valla ben gunde 6 tane iciyordum hemen biraktim:)Marsade Uykusuz Koala tesekkur ederim kizlar.. bunlar hormon ilaci olunca hemen birakilmiyo diye duydum sanki hemen birakiyomusuz gibime geldi de sizde de oyleyse demekki normal..
Benim ara ara kahverengi lekelenmem oluyor istirahat yazdı dedi ne olur ne olmaz diye biraz daha kullan dedi o yuzden demekkiBenim geçen hafta tamamen kesti.ondan önceki hafta azaltmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?