2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

Canım bende natural transfer oldum. Ama çok fazla ilaç kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. 12.haftaya kadar kullanacaklarım var. Her doktorun tedavi şekli farklı gerçekten.Kaçıncı haftanızdasınız siz?
6+6 Dayım . Naturalde fazla ilaç kullanılmıyor diye biliyordum ben . Nerde tedavi olmuştunuz ?

6+6 Dayım . Naturalde fazla ilaç kullanılmıyor diye biliyordum ben . Nerde tedavi olmuştunuz ?
İzmir medical park ta oldum, sen? Transfer öncesi hiç ilaç vermedi hatta çok hoşuma gitmişti. Ama transfer sonrası vitaminler hariç 2 ilaç kullandım. İğne ve vajinal tablette kullandım.

Peki kan sulandırıcı ne zaman bırakılacak bilen var mı?ben günde 1 coraspin kullanıyorum sadece.hic iğnesini kullanmadım.doguma kadar devam edecek mi acaba?

Bana kan sulandirici duruma gore ama corasprin 32. Haftaya kadar devam dedi

Progestan kullanan var mı aranizda? Ben vajinal kullanıyorum.gunde 4 adetti su an 2 ye kadar düştük.siz kaç kullanıyorsunuz merak ettim?
Gunde 2 vajinal jel olarak yine 2 yumusak kapsul haftada 1 igne.. jeli 12. Haftada birakcagimizi soyledi.. yavas yavas ilaclardan kurutukuyoruz

İzmir medical park ta oldum, sen? Transfer öncesi hiç ilaç vermedi hatta çok hoşuma gitmişti. Ama transfer sonrası vitaminler hariç 2 ilaç kullandım. İğne ve vajinal tablette kullandım.
Ben memorial şişlide oldum . Şimdi kalp atışı için hastanedeyim . Dua edin benim için

Ben memorial şişlide oldum . Şimdi kalp atışı için hastanedeyim . Dua edin benim için
Güzel haberlerle dön inşallah. Kalp atışını dinlemek muhteşem bir duygu. O anın tadını çıkar. Dualarım seninle

@Marsade Uykusuz Koala tesekkur ederim kizlar.. bunlar hormon ilaci olunca hemen birakilmiyo diye duydum sanki hemen birakiyomusuz gibime geldi de sizde de oyleyse demekki normal..
Normaldir diye düşünüyorum Direk bıraktıran da var kademeli azaltanda kuzum elbet doktorumuzun bir bildiği vardır hepsi farklı yürütüyor süreci.❤

Progestan kullanan var mı aranizda? Ben vajinal kullanıyorum.gunde 4 adetti su an 2 ye kadar düştük.siz kaç kullanıyorsunuz merak ettim?
Ben sabah akşam crinone jel kullanıyorum ve gün aşırı 2 ampul progestan iğne vuruluyorum

Peki kan sulandırıcı ne zaman bırakılacak bilen var mı?ben günde 1 coraspin kullanıyorum sadece.hic iğnesini kullanmadım.doguma kadar devam edecek mi acaba?
Sizinle günümüz haftamız aynı Kan pıhtılaşması mutasyonunuz varsa doğumdan kırk gün sonraya kadar kullanılır.Eğer yoksa tedbir amaçlı az doz vermişTir heralde doktorunuz.Ben yüksek doz hibor 7500 kullanıyorum

Arkadaşlar hepimiz aynı yollardan geçiyoruz herşeyimiz ortak acaba diyorum whatsap grupmu yapsak ben sizlerden çok bilgi alışverişi yapıyorum çok faydalı olabileceğini düşünüyorum .Bilmiyorum nasıl oluyor ama buraya gelen mesajları ben ertesi gün görüyorum diğer türlü anlık yardımcı olabiliriz birbirmize herkese mutlu haftalar

Kızlar bir sorum olacak. Gün içinde geçen hafta sürekli bir hafif de olsa bulantı veya bel ağrısı falan hissediyordum. Dün bu saatlere kadar sadece belim agridi sonra durdu. Bugün hicbir sikayetim yok. Bu normal mi ben mi kafayı yedim endiseden acaba.

Valla benim de her günüm birbirinden farklı.bir gün deli gibi mide bulantısı, birgün kasık ağrısı, birgün hicbirseyim yok,birgün bel ağrısı.. bazen bı saat ağlarım bazen butun gün şen şakrak ve hep ya bebeğe birşey olduysa acaba ondan mı diye düşünüyorum..yarın kontrol var ama bana hergun kontrol olsa sıkılmam.

Yemin ederim aynısı. Yanı nasıl bu kadar farklı olabiliyor? Yataktan çıkamıyorum yorgunluktan, ertesi gün hafif mide bulantısı akşama kadar, ertesi gün zor soluk alıp verme, bir sonraki gün bir belim ağrıyor kırılacak sanki. Birde bugüne bak. Saat 4 oldu ben gayet normal hissediyorum. Hayır millet de bıktı benden. Perşembe kontrol var dayanamıyorum çarşambaya mı alsam normal yani herhalde de ne bileyim

Ayni seyi ben sorcaktim sen sormussun :):) bende acaba bebege bisi mi oldu diye kafaya takiyorum

Kızlar 8 temmuzda transfer oldum bende yarın kontrol var kese ve kalp atışı belli olur mu sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…