6+6 Dayım . Naturalde fazla ilaç kullanılmıyor diye biliyordum ben . Nerde tedavi olmuştunuz ?Canım bende natural transfer oldum. Ama çok fazla ilaç kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. 12.haftaya kadar kullanacaklarım var. Her doktorun tedavi şekli farklı gerçekten.Kaçıncı haftanızdasınız siz?
Progestan bende vajinal kullanıyorumProgestan kullanan var mı aranizda? Ben vajinal kullanıyorum.gunde 4 adetti su an 2 ye kadar düştük.siz kaç kullanıyorsunuz merak ettim?
İzmir medical park ta oldum, sen? Transfer öncesi hiç ilaç vermedi hatta çok hoşuma gitmişti. Ama transfer sonrası vitaminler hariç 2 ilaç kullandım. İğne ve vajinal tablette kullandım.6+6 Dayım . Naturalde fazla ilaç kullanılmıyor diye biliyordum ben . Nerde tedavi olmuştunuz ?
Senin dozunda dusuj belki ondandir.. ben sabah 2 aksam 2 aliyordumBanada hemen bırakmayalım, kademeli bırakalım dedi. Ama şimdi okuyorum da erken bıraktırmış doktorum bana.
Peki kan sulandırıcı ne zaman bırakılacak bilen var mı?ben günde 1 coraspin kullanıyorum sadece.hic iğnesini kullanmadım.doguma kadar devam edecek mi acaba?
Valla ben gunde 6 tane iciyordum hemen biraktim:)
Gunde 2 vajinal jel olarak yine 2 yumusak kapsul haftada 1 igne.. jeli 12. Haftada birakcagimizi soyledi.. yavas yavas ilaclardan kurutukuyoruzProgestan kullanan var mı aranizda? Ben vajinal kullanıyorum.gunde 4 adetti su an 2 ye kadar düştük.siz kaç kullanıyorsunuz merak ettim?
Ben memorial şişlide oldum . Şimdi kalp atışı için hastanedeyim . Dua edin benim içinİzmir medical park ta oldum, sen? Transfer öncesi hiç ilaç vermedi hatta çok hoşuma gitmişti. Ama transfer sonrası vitaminler hariç 2 ilaç kullandım. İğne ve vajinal tablette kullandım.
Güzel haberlerle dön inşallah.Ben memorial şişlide oldum . Şimdi kalp atışı için hastanedeyim . Dua edin benim için
Normaldir diye düşünüyorum@MarsadeUykusuz Koala tesekkur ederim kizlar.. bunlar hormon ilaci olunca hemen birakilmiyo diye duydum sanki hemen birakiyomusuz gibime geldi de sizde de oyleyse demekki normal..
Ben sabah akşam crinone jel kullanıyorum ve gün aşırı 2 ampul progestan iğne vuruluyorumProgestan kullanan var mı aranizda? Ben vajinal kullanıyorum.gunde 4 adetti su an 2 ye kadar düştük.siz kaç kullanıyorsunuz merak ettim?
Sizinle günümüz haftamız aynıPeki kan sulandırıcı ne zaman bırakılacak bilen var mı?ben günde 1 coraspin kullanıyorum sadece.hic iğnesini kullanmadım.doguma kadar devam edecek mi acaba?
İnş peşpeşe sağlıkla kucağımıza alırızSizinle günümüz haftamız aynıKan pıhtılaşması mutasyonunuz varsa doğumdan kırk gün sonraya kadar kullanılır.Eğer yoksa tedbir amaçlı az doz vermişTir heralde doktorunuz.Ben yüksek doz hibor 7500 kullanıyorum
Valla benim de her günüm birbirinden farklı.bir gün deli gibi mide bulantısı, birgün kasık ağrısı, birgün hicbirseyim yok,birgün bel ağrısı.. bazen bı saat ağlarım bazen butun gün şen şakrakKızlar bir sorum olacak. Gün içinde geçen hafta sürekli bir hafif de olsa bulantı veya bel ağrısı falan hissediyordum. Dün bu saatlere kadar sadece belim agridi sonra durdu. Bugün hicbir sikayetim yok. Bu normal mi ben mi kafayı yedim endiseden acaba.
Valla benim de her günüm birbirinden farklı.bir gün deli gibi mide bulantısı, birgün kasık ağrısı, birgün hicbirseyim yok,birgün bel ağrısı.. bazen bı saat ağlarım bazen butun gün şen şakrakve hep ya bebeğe birşey olduysa acaba ondan mı diye düşünüyorum..yarın kontrol var ama bana hergun kontrol olsa sıkılmam.
Duydum çok şükür mucizenin sesini . Rabbim hepimizin sağlıklı kucağına almayı nasip etsinGüzel haberlerle dön inşallah.Kalp atışını dinlemek muhteşem bir duygu. O anın tadını çıkar. Dualarım seninle
Ayni seyi ben sorcaktim sen sormussun :):) bende acaba bebege bisi mi oldu diye kafaya takiyorumKızlar bir sorum olacak. Gün içinde geçen hafta sürekli bir hafif de olsa bulantı veya bel ağrısı falan hissediyordum. Dün bu saatlere kadar sadece belim agridi sonra durdu. Bugün hicbir sikayetim yok. Bu normal mi ben mi kafayı yedim endiseden acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?