2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

Kızlar 8 temmuzda transfer oldum bende yarın kontrol var kese ve kalp atışı belli olur mu sizce?

Bende 9 temmuzda transfer oldum. 5+0 da kese ve içinin dolu olduğu görüldü. Perşembe günü yani 6+3 ken kalp atışı için randevu verdi ama o olmayadabilirmis erken diyenler oldu. Belki yardımcı olur.

Bende 9 temmuzda transfer oldum. 5+0 da kese ve içinin dolu olduğu görüldü. Perşembe günü yani 6+3 ken kalp atışı için randevu verdi ama o olmayadabilirmis erken diyenler oldu. Belki yardımcı olur.
Ben de 5 temmuzda transfer olmuştum Bugün duydum çok şükür kalp atışını . Sizler de duyabilirsiniz bu hafta büyük ihtimalle

Ben de 5 temmuzda transfer olmuştum Bugün duydum çok şükür kalp atışını . Sizler de duyabilirsiniz bu hafta büyük ihtimalle

Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah umarım bende duyarım ama iki kese var bende. Yine de duyulur mu ki biraz endişeliyim:/

Kızlar Bişi sprucam . Bugün kalp atışı için doktor alttan ultrasonla baktı . Eve geldim çok az kan Geldi sonrasında da pembe akıntı . Muayeneden midir acaba ?

Kızlar dua edin aşırı kanamam var hastaneye geldim doktoru bekliyorum
Allah evladını sana bağışlasın inş hiç birşey olmaz. Benim de bir kere oldu. Bu kontrolünde de kocaman bir kanama alanı vardı kese kadar çok korkuyorum ben de tekrar olacak diye

Bu grupta birçoğumuzun kanama alanı görünüyordu ultrasonda. Sizlerin kayboldu mu kızlar? Açıkçası ben dr baktığında ve küçüldü dediğinde normal hayatıma devam ettim ve kanama alanım büyüdü yine kese kadar oldu. Sizler neler yaptiniz nasil kuculdu kanama alanlariniz ?

Benim vardi kanama alanı ama çok büyük değildi. Hatta cok büyümeden doktor biz önlem alalım dedi 2 hafta rapor verdi sürekli yattim sadece wcye kalktim yada cabucak duş alip çıktım. Bidahaki kontrole gittigimde kanama alani akut değildi ultrasonda yavas yavas vücut onu emmiş dedi doktorum ama yinede dinlenmeye devam dedi ve 2 hafta daha rapor verdi. Tamamen kaybolması 2-3 hafta sürer dedi. Bu arada akupunktur yaptirmaya basladim iyi geliyormus diye. Ben halen yatip dinleniyorum insallah bu günlerde gecer

Çok geçmiş olsun ne dedi peki doktor ne tedavi uyguladı
Dün gece hastanedeydim canım yatış yaptı iğne ilaç serum derken hafifledi şimdi evde istirahat ediyorum oskapar i bikac gün içme dedi progestan in ekstra ilacını verdi öyle yatıyorum inşallah tamamen geçer çünkü çok yoğundu kanama

Ben de sakin yaşayarak atlatacam umarım artık dinleniyorum evde

Kızlar 1 damla kahverengi bir kan gördüm.kilodumda. hemen doktoru aradım progestan iğne verdi. Vuruldum. Her gece progestan fitil koyuyordum dün gece unutmuşum. Sabah uyanır uyanmaz koydum. Sizce gece unuttuğum için böyle birşey olmuş olabilir mi?

Büyük ihtimalle ondandır canım. Ben de bir defa düşük doz aldım progestanı benim de kanamam oldu ertesi gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…