2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

Unutmaman için telefonun alarmını kur canım ben hep aynı saatte yapıyorum jeli hiç aksatmadım bu zamana kadar çok şükür

Benimde bugün silince pembe akıntım oluyor neden acaba progestanın hem iğnesini hem vajinal kullanıyorum çok üzülüyorum şuan Kırmızıya dönerse diye siZin doktorunuz ne dedi

Büyük ihtimalle ondandır canım. Ben de bir defa düşük doz aldım progestanı benim de kanamam oldu ertesi gün.

Ay nasıl rahatlattın beni çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah

Unutmaman için telefonun alarmını kur canım ben hep aynı saatte yapıyorum jeli hiç aksatmadım bu zamana kadar çok şükür

Canım inan ilk defa oluyor. Çok uykum vardı koydum demişim birde eşime. Bir daha yapar mıyım aslaaaa. Acaba diyorum devir teslim de de 6 8 haftalar arası lekelenme olabiliyormuş o muydu bu ?

Benimde bugün silince pembe akıntım oluyor neden acaba progestanın hem iğnesini hem vajinal kullanıyorum çok üzülüyorum şuan Kırmızıya dönerse diye siZin doktorunuz ne dedi

Normal dedi. Artarsa haber ver dedi. Ama intenette okudum 6 8 haftalarda devir teslim.lekelenmesi olurmuş o mu oldu acaba diyorum.

Normal dedi. Artarsa haber ver dedi. Ama intenette okudum 6 8 haftalarda devir teslim.lekelenmesi olurmuş o mu oldu acaba diyorum.
Bende şuan konuyla alakalı tecrübeleri okuyordum inşallah öyledir ben bugün tam 8haftalık oldum .Bol bol su içilmesini öneriyormus doktorlar.Sizin nasıl oldu iyimisiniz biraz daha

Evet olabilir çoğumuzda yaşadık bunu 6 haftanın içindeydim bende daha kalp atışını duymamıştım kanamam oldu biraz sonra kanama alanı olmuş çok şükür şimdi çok iyiyiz kanama alanı da çok az kalmış

Bende şuan konuyla alakalı tecrübeleri okuyordum inşallah öyledir ben bugün tam 8haftalık oldum .Bol bol su içilmesini öneriyormus doktorlar.Sizin nasıl oldu iyimisiniz biraz daha

Bende 6+6 yim bugün. Ben iyiyim zaten bir damla gibi gelmişti. Sanırım progestan yüzünden oldu. Ben zaten günde 1 kullanıyordum. Onu da unutunca 1 damla geldi.bir daha Allah korusun. Unutur muyum? Yada bu devir teslim zimbirtisi yüzünden oldu. Bilmiyorum.Iyi korktum şu 10 hafta bitseydi hepimizde.

Işte bende kanama alanı var mı onu bilmiyorum bir arkadaşıma sordum kanama alanında bir sürü kan gelir pıhtı olur dedi. Bende 1 damla kahverengi kan vardı bu kanama alanı yapar mı bilmiyorum. Çok sevindim size. Bende yarın perinatoloji uzmanı buldum direk gidip randevu alacağım tup bebek doktorları anlamıyorlar.

Kızlar size birşey sormak istiyorum. Adam gibi bir doktora sahip olmadigim için soramadım, bebek içinizde hareketleninceye kadar sağlıklı olduğunu anlamanın bir yolu var mı? Yanı mesela benden 1 damla kan geldi diyelim, 2 tane 8 haftalik bebek sağlıksız olsa bu bir damla kanla mı anlaşılır yoksa baya kanama mı olur? Nerden anlayacağız bu bebeklerin sağlıklı olduğunu. Valla hergun ultrasaona gir deseler yok demem herhalde ben.

Ben İzmir'de perinatolog mert kazandı ya gidiyorum.progestani azaltırken bana söylediği şuydu.bir iki damla kanama kahverengi leke yada pembe akıntı önemli degil. Ama yoğun kanamada mutlaka proluton Depot igneni yaptır ve beni ara demişti.

Yok bende çok kanama olmadı leke şeklinde oldu hatta benim kanama keseden büyüktü ve kese şekli düzgün değil dedi doktor Rabbim ol dedikten sonra kimse önüne geçemiyor sen içini ferah tut Allahın izniyle bişe olmaz doktor konusunda bende muzdarabim çanakkalede bir tane özel hastane var oraya gidiyorum ama memnun değilim millet yarım saat duruyor içerde ben 5 dakikada muayene olup çıkıyorum

Canım çok teşekkür ederim. O zaman benim de bundan olması kuvvetle muhtemel. Hergun 1 tane progestan fitil koyarken o gece unutmuşum. Aynen dediği gibi 1 2 damla leke geldi. Bende proluton deportu her hafta cuma yaptırıyorum. Çok sağol bilgi verdiğin için.

Bak arkadaş dedi progestandan olmuş herhalde. Nefret ediyorum bu doktor konusundan. Sonunda adana da bir tane buldum. Çok yoğun. Yarın sabah randevu alacağız ama korkuyorum 10 gün sonra falan derse diye. Sende nolur güzel doktor bul. Benim ikiz bebek geçen perşembe günü ağlamaktan içim cıktı doktor yüzünden. Meğerse boşmuş. Doktor çok önemli Çok.

Adanada hangi hastanedeye gidiyon canım ben tarsuslu yum

Adanada hangi hastanedeye gidiyon canım ben tarsuslu yum

Canım ben medline da yaptırdım. Şimdi kadın doğum doktoru arıyordum. Ama ikiz olunca perinatoloji uzmanı olmalı dedi burdaki doktor. Bende 2 isim buldum. Cansun demir ve selim buyukkurt. Selim hocadan randevu almaya çalışacak bir tanidigim pazartesi günü sabah. Cansun hocadan da ne olur ne olmaz randevu aldım salı akşama. Ankarada kendi doktorum tavsiye etti bu doktorları.

İnşallah iyi doktorlarla karşılaşırsın keşke bende oralarda olsam da ordaki doktorlara gitsem burda para veriyorsun yüzüne bile bakmıyorlar inanki başka doktor seçeneğim de yok benim burda

İnşallah iyi doktorlarla karşılaşırsın keşke bende oralarda olsam da ordaki doktorlara gitsem burda para veriyorsun yüzüne bile bakmıyorlar inanki başka doktor seçeneğim de yok benim burda

Canım.oyle diyorsun da vallahi öyle değil. Herkesin ayıla bayıla tavsiye ettiği bir doktordan zar zor randevu aldım adam yüzüme bakmadı. İlgilenmedi bile. Birde şimdi ikiz oldu normal dogum doktorları bakmıyor perinatolog bulmamız gerekiyormus. 3 gündür beynim döndü iyi birini bulacağım.diye. kendi tup bebek doktorumu sevmiyorum. Makinesi de iyi değil kendisi söyledi ben göremiyorum.diye. ANLAYACAĞIN Allah yardım edecek inşallah da bu hafta ici birine gitmiş olacağım. Acıbadem de bir doktor buldum. Çok da beğendim ama dogumu 18 milyar dedi orayı araştıran bir arkadaşım. Inanamadim 18 milyar çok değil mi ya. Anlayacağın iyi doktor ve düzgün ücretli kafanın yatacağı birini bulmak çok zor.

Kizlar benim kanama alanim vardi fakat cook küçük hatta son kontrolde doktorum yavas yavas kaybolmaya başlamış dedi. Ben ilaclarimi kullanmaya devam ediyorum ve ayni zamanda dinleniyorum fakat arada kahverengi 1 seferlik akıntım oluyor. Mesela 4 gün bisey yok 5.gun bi bakiyorum leke. Ama devami gelmiyor cok şükür. Sizce korkmalimiyim gönül isterki hic olmasin boyle lekeler. İster istemez tedirgin oluyorum moralim bozuluyor

Doğru diyorsun kimse bakmıyor bir de tüp bebek olunca 12 haftaya kadar ben bişe yapamam sonrası beni ilgilendirir diyor adam

Bende 8 haftalığım iki gündür önce açık kahverengi bugün koyu kahverengi akıntım oldu günde 3-4 kez falan progestan iğne vurdurudum evde dinleniyorum çok üzüldüm neden oluyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…