2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

Canım hangi şehirde yaşıyorsun

Kızlar merhaba. Benim kahverengi şeklinde lekelenme var bu 5.gunum devam ediyor.sizlerde de bu kadar uzun sürdü mü? Doktora ilk gün korkuyla gittim normal herşey dedi ama bir daha gitmedim.

Kızlar merhaba. Benim kahverengi şeklinde lekelenme var bu 5.gunum devam ediyor.sizlerde de bu kadar uzun sürdü mü? Doktora ilk gün korkuyla gittim normal herşey dedi ama bir daha gitmedim.
Benim ilk 4 gün sürmüştü ayagını altına yastık al uzan bol bol da su gecti çok şükür

Arkadaşlar 8+3 çok şiddetli kanamam oldu bu sabah adet gibi dua edin nolursunuz doktora gidiyorum çok kötüyüm

Allah yardımcın olsun canım rabbim hayırlısını versin bebisinede bişey olmaz inşallah. Bilgilendir bizide
Şimdi geldim çok şükür kalp atısı var kese etrafı düZenli kanama yok etrafında şuan için sadece progestan ampul ve bol sıvı al dedi kan sulandırıcı ve aspirinini kullan dedi.şimdilik sıkıntı yok ama ne olur bende bilemem sonucta her kanama bir düşük tehditi dedi .Çok tesekkür ederim arkadasım sanada

Korkma. 3 ay kanamalı bir hamilelik geçirip, hatta parca gelen türden bir kanama, doğum yapan arkadaşım var benim. Sakin ol bol bol dua et. Olumsuz düşünme. Sonuçta şöyle düşün 38. Haftada ölü doğum yapan insanlarda var Allah korusun. Yanı bu risk her zaman var. Sonuçta senin bebeğinin kalbi atıyor mu? Atıyor. Allah korur üzülme strese sokma kendini. Pozitif dusun yat ayağının altına yastık köy herşey güzel olacak de gülümse:) her bebek anneyi ama öyle ama böyle yoruyor boşver seninki de simdi 1 2 kere yorsun sonrasında sağ salim gelecek kollarına inşallah

Ay inşallah nasıl gülümsettin beni.Niye oldu anlamadım belim ağrımasa korkmayacağımda işte inşallah gecer azalıyor şuan dediğin gibi ayaklarımın altında yastık koydum dinleniyorum.

Kızlar ikili tarama yaptırdınız mı?
Canım ben yaptırdım ikili testi. Yarın çıkacak sonuçlarım.
doktor yapalım dedi bende verdim kan.
Fetal dna testi konusunda ısrarcı davrandı doktorum. İçimiz rahat etsin doğuma kadar diyor. Ama ben yaptırmak istemedim.
Senin doktorun ne diyor??

Tam 12. Haftada mı yap
Tam 12 de mi yaptırdın canım bende 13 oldugunda gidecegim

Merhaba.fetal dna yaptırmayı neden istemiyorsunuz?

Merhaba.fetal dna yaptırmayı neden istemiyorsunuz?
Kafamı bulandırmak istemiyorum. sonuç beklemekte çok stresli geliyor. Oldu ki sonuçlar kötü geldi anne karnında tedavisi yok, kararı bana bırakacak ve günlerce stres yaşanacak. %1 de olsa yanılma payı var. O sürece sokmak istemiyorum kendimi.

Bende bygun yaptırdım 11+3.. ondan hiç bahsetmedi ben bi de tüp bebek dr karşıya geçtiği için nırmal bi dr ile devam ediyorum onunda etkisi olablir

Ay inşallah nasıl gülümsettin beni.Niye oldu anlamadım belim ağrımasa korkmayacağımda işte inşallah gecer azalıyor şuan dediğin gibi ayaklarımın altında yastık koydum dinleniyorum.

Benim hep ağrıyor. Doktor çok normal dedi bel ağrısına. Şu an kıvranıyorum mesela. Yer acarmış kendine annesi normal :)

Bende aksine fetal dna testini çok destekliyorum tabii ama masraflı.

İmkanı olan arkadaşlara fetal dna kesinlikle tavsiye ediyorum ama piyasada çok farklı fiyatlar var farklı yerlerden fiyat alın bize 5500 dediler 2500 e yaptırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…