- 22 Haziran 2020
- 290
- 393
- 53
- 32
Canım hangi şehirde yaşıyorsunCanım.oyle diyorsun da vallahi öyle değil. Herkesin ayıla bayıla tavsiye ettiği bir doktordan zar zor randevu aldım adam yüzüme bakmadı. İlgilenmedi bile. Birde şimdi ikiz oldu normal dogum doktorları bakmıyor perinatolog bulmamız gerekiyormus. 3 gündür beynim döndü iyi birini bulacağım.diye. kendi tup bebek doktorumu sevmiyorum. Makinesi de iyi değil kendisi söyledi ben göremiyorum.diye. ANLAYACAĞIN Allah yardım edecek inşallah da bu hafta ici birine gitmiş olacağım. Acıbadem de bir doktor buldum. Çok da beğendim ama dogumu 18 milyar dedi orayı araştıran bir arkadaşım. Inanamadim 18 milyar çok değil mi ya. Anlayacağın iyi doktor ve düzgün ücretli kafanın yatacağı birini bulmak çok zor.
Adana canimCanım hangi şehirde yaşıyorsun
Benim ilk 4 gün sürmüştü ayagını altına yastık al uzan bol bol da su gecti çok şükürKızlar merhaba. Benim kahverengi şeklinde lekelenme var bu 5.gunum devam ediyor.sizlerde de bu kadar uzun sürdü mü? Doktora ilk gün korkuyla gittim normal herşey dedi ama bir daha gitmedim.
Çevre illerde de arayabilirsiniz doktor ama tabi gidebilir iseniz ben İstanbul yada Gaziantep se öneride bulunabilirim diye düşünmüştümAdana canim
Teşekkür ederimBenim ilk 4 gün sürmüştü ayagını altına yastık al uzan bol bol da su gecti çok şükür
Allah yardımcın olsun canım rabbim hayırlısını versin bebisinede bişey olmaz inşallah. Bilgilendir bizideArkadaşlar 8+3 çok şiddetli kanamam oldu bu sabah adet gibi dua edin nolursunuz doktora gidiyorum çok kötüyüm
Şimdi geldim çok şükür kalp atısı var kese etrafı düZenli kanama yok etrafında şuan için sadece progestan ampul ve bol sıvı al dedi kan sulandırıcı ve aspirinini kullan dedi.şimdilik sıkıntı yok ama ne olur bende bilemem sonucta her kanama bir düşük tehditi dedi .Çok tesekkür ederim arkadasım sanadaAllah yardımcın olsun canım rabbim hayırlısını versin bebisinede bişey olmaz inşallah. Bilgilendir bizide
Şimdi geldim çok şükür kalp atısı var kese etrafı düZenli kanama yok etrafında şuan için sadece progestan ampul ve bol sıvı al dedi kan sulandırıcı ve aspirinini kullan dedi.şimdilik sıkıntı yok ama ne olur bende bilemem sonucta her kanama bir düşük tehditi dedi .Çok tesekkür ederim arkadasım sanada
Ay inşallah nasıl gülümsettin beni.Korkma. 3 ay kanamalı bir hamilelik geçirip, hatta parca gelen türden bir kanama, doğum yapan arkadaşım var benim. Sakin ol bol bol dua et. Olumsuz düşünme. Sonuçta şöyle düşün 38. Haftada ölü doğum yapan insanlarda var Allah korusun. Yanı bu risk her zaman var. Sonuçta senin bebeğinin kalbi atıyor mu? Atıyor. Allah korur üzülme strese sokma kendini. Pozitif dusun yat ayağının altına yastık köy herşey güzel olacak de gülümse:) her bebek anneyi ama öyle ama böyle yoruyor boşver seninki de simdi 1 2 kere yorsun sonrasında sağ salim gelecek kollarına inşallah
Canım ben yaptırdım ikili testi. Yarın çıkacak sonuçlarım.Kızlar ikili tarama yaptırdınız mı?
Tam 12 de mi yaptırdın canım bende 13 oldugunda gidecegimCanım ben yaptırdım ikili testi. Yarın çıkacak sonuçlarım.
doktor yapalım dedi bende verdim kan.
Fetal dna testi konusunda ısrarcı davrandı doktorum. İçimiz rahat etsin doğuma kadar diyor. Ama ben yaptırmak istemedim.
Senin doktorun ne diyor??
Merhaba.fetal dna yaptırmayı neden istemiyorsunuz?Canım ben yaptırdım ikili testi. Yarın çıkacak sonuçlarım.
Fetal dna testi konusunda ısrarcı davrandı doktorum. İçimiz rahat etsin doğuma kadar diyor. Ama ben yaptırmak istemedim.
11+0 iken kan verdim cnmTam 12. Haftada mı yap
Tam 12 de mi yaptırdın canım bende 13 oldugunda gidecegim
Kafamı bulandırmak istemiyorum. sonuç beklemekte çok stresli geliyor. Oldu ki sonuçlar kötü geldi anne karnında tedavisi yok, kararı bana bırakacak ve günlerce stres yaşanacak. %1 de olsa yanılma payı var. O sürece sokmak istemiyorum kendimi.Merhaba.fetal dna yaptırmayı neden istemiyorsunuz?
Bende bygun yaptırdım 11+3.. ondan hiç bahsetmedi ben bi de tüp bebek dr karşıya geçtiği için nırmal bi dr ile devam ediyorum onunda etkisi olablirCanım ben yaptırdım ikili testi. Yarın çıkacak sonuçlarım.
Ay inşallah nasıl gülümsettin beni.Niye oldu anlamadım belim ağrımasa korkmayacağımda işte inşallah gecer azalıyor şuan dediğin gibi ayaklarımın altında yastık koydum dinleniyorum.
Canım ben yaptırdım ikili testi. Yarın çıkacak sonuçlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?