2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

Benim hep ağrıyor. Doktor çok normal dedi bel ağrısına. Şu an kıvranıyorum mesela. Yer acarmış kendine annesi normal :)

Bende aksine fetal dna testini çok destekliyorum tabii ama masraflı.
Bende kesinlikle destekliyorum.hatta bize doktorumuz teklif etmedi biz yaptiracagimizi söyledik.ozel sigortanız varsa karşılıyor bilginiz olsun.ama ilk taramaliyi yaptırmak gerekiyor yinede.. sonra dna yaptırınca diğer hiçbir testi yaptirmaniza gerek kalmıyor. İnş hepimizin çok sağlıklı bebeleri olsun
Bende bunu yaptırınca hamileliğin geri kalanında huzurlu olacağımı düşünüyorum.

Kızlar biz tedaviye başladığımızda Bi kromozom testi yaptırmıstık onun gibi bişimi bu fetal dna

Çevre illerde de arayabilirsiniz doktor ama tabi gidebilir iseniz ben İstanbul yada Gaziantep se öneride bulunabilirim diye düşünmüştüm
Kızlar biz tedaviye başladığımızda Bi kromozom testi yaptırmıstık onun gibi bişimi bu fetal dna

Çok teşekkür ederim. Burda bir tane buldum. Bakalım iyi çıkmazsa danışırım:)

Hayır bu bebekte bir sorun var mı diye çok daha kesin bir tani koyan ve cinsiyeti de erken söyleyen bir test. Bugün doktora sordum çok tavsiye etti. Durumunuz varsa kesinlikle yaptırın dedi. Bende çok istiyorum.

Merhabalar , evet biz yaptirdik testi bugun . Kan verdik ve 5-6 gun sonra cikar dediler. Ultrasondaki ense kalinligi ve diger ölcumlerde yapildi.Vitaminler , d vitamini balik yagi vs verdi doktorumuz ve bitti .Simdi heyecanla sonucu bekliyoruz

Merhabalar , evet biz yaptirdik testi bugun . Kan verdik ve 5-6 gun sonra cikar dediler. Ultrasondaki ense kalinligi ve diger ölcumlerde yapildi.Vitaminler , d vitamini balik yagi vs verdi doktorumuz ve bitti .Simdi heyecanla sonucu bekliyoruz
İnş güzel gelir sonucunu her aşama ayrı Bi stres sıkıntı cok zormus

Amin inşallah Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin hayırlı hayırlı ultrasonda hareketleri görünce bile gözlerim doluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…