Bende kesinlikle destekliyorum.hatta bize doktorumuz teklif etmedi biz yaptiracagimizi söyledik.ozel sigortanız varsa karşılıyor bilginiz olsun.ama ilk taramaliyi yaptırmak gerekiyor yinede.. sonra dna yaptırınca diğer hiçbir testi yaptirmaniza gerek kalmıyor. İnş hepimizin çok sağlıklı bebeleri olsunBenim hep ağrıyor. Doktor çok normal dedi bel ağrısına. Şu an kıvranıyorum mesela. Yer acarmış kendine annesi normal :)
Bende aksine fetal dna testini çok destekliyorum tabii ama masraflı.
Çevre illerde de arayabilirsiniz doktor ama tabi gidebilir iseniz ben İstanbul yada Gaziantep se öneride bulunabilirim diye düşünmüştüm
Kızlar biz tedaviye başladığımızda Bi kromozom testi yaptırmıstık onun gibi bişimi bu fetal dna
Benim haftaya cuma canim , insallah sorunsuz atlatacagiz .Kızlar ikili tarama yaptırdınız mı?
İnşallah canım.. sorunsuz sağlıklı günler geçirelimBenim haftaya cuma canim , insallah sorunsuz atlatacagiz .
MerhabaKızlar ikili testi yaptırdınız mı
İnş çok korkuyorum ben kötü bişi olmasındanMerhaba
Benim 27 sinde yapilcak kısmetse.onun sonucuyla birlikte de genetik testi yaptıracağız. İnş hepimiz güzel sonuçlar alırız.
İnş güzel gelir sonucunu her aşama ayrı Bi stres sıkıntı cok zormusMerhabalar , evet biz yaptirdik testi bugun . Kan verdik ve 5-6 gun sonra cikar dediler. Ultrasondaki ense kalinligi ve diger ölcumlerde yapildi.Vitaminler , d vitamini balik yagi vs verdi doktorumuz ve bitti .Simdi heyecanla sonucu bekliyoruz
Ben direkt genetik test yaptirdim canim, Allaha dua ediyorum insallah temiz cikarKızlar ikili testi yaptırdınız mı
Ben direkt genetik test yaptirdim canim, Allaha dua ediyorum insallah temiz cikar
11+2 de kendi doktorum da yaptirdimKacinci haftada nerede yaptırdınız acaba?
Amin inş canım burda bahsettikleri fetal dna testini mi yaptırdınBen direkt genetik test yaptirdim canim, Allaha dua ediyorum insallah temiz cikar
Evet canimAmin inş canım burda bahsettikleri fetal dna testini mi yaptırdın
Amin inşallah Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin hayırlı hayırlı ultrasonda hareketleri görünce bile gözlerim doluyorMerhaba tüp bebek anneleri.. 12. Haftaya girdik ve iğne ve ilaçlarımızı bıraktık çok şükür.. ultrasonda bebeklerimiz çok güzel görünmeye başladı rabbim bize bugünleri gösterdi çok şükür isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
Çok güzel duyguAmin inşallah Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin hayırlı hayırlı ultrasonda hareketleri görünce bile gözlerim doluyor
Çok güzel duyguAmin inşallah Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin hayırlı hayırlı ultrasonda hareketleri görünce bile gözlerim doluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?