Ben iki doktora danıştım ikisi de normal dedi.hatta normal yolla gebe kalan bir arkadaşım var o da gebelik boyunca çok ağrılarının olduğunu söyledi.İnşalah sorunsuz saglıklı sıhhatli Bir gebelik geçirip evlatlarımızı kucağımıza alırız. Daha ben doktoruma gitmedim muayene olmadım. 22sinde gideceğim başka şehirde Benim doktor. Sen gittiysen b ne dedi agrıya
Akşamları şişlik ve aşırı gaz problemleri yaşıyorum. Gün içinde bisey yok ama akşamları davul gibi şişiyorum
kizlar bir sorum olacak transferin 12.gunu yerlesme kanamasi olur mu sizce ?
Iyim canim dun ufak pembe bir lekelenme olmustu cok sukur gecti doktorumda ustune gorme olabilir 12.gunde olabiliyor dedi umarim tekrarlanmaz hepimiz saglikla kavusuruz bebeklerimizecanim benim ilk hamileligim ben de cok yabancisiyim bu mevzularin. Insallah daha iyisindir simdi.
Iyim canim dun ufak pembe bir lekelenme olmustu cok sukur gecti doktorumda ustune gorme olabilir 12.gunde olabiliyor dedi umarim tekrarlanmaz hepimiz saglikla kavusuruz bebeklerimize
Ben hiç kanama yaşamadım. Kişiden kişiye değişen bir durum bence canımkizlar bir sorum olacak transferin 12.gunu yerlesme kanamasi olur mu sizce ?
Ben hiç kanama yaşamadım. Kişiden kişiye değişen bir durum bence canım
Benim cok şükür gün icinde bulantim yok (en cok korktuğum sey) ama sabahlari gözümü açar açmaz açlık hissi oluşuyor eger hemen biseyler atmazsam ağzıma cok fena bulantim oluyorKizlar nasilsiniz? benim cok sukur bulantilarim baslamadi ama bazi yiyeceklerden tiksindim. normalde bu surecte her gun 2 yumurta yerdim protein icin, simdi yumurtayi gormek istemiyorum dolapta bile. hala istahsizim, kendimi sut icmeye zorladim ondan da tiksindim...sadece peynir ekmek ile geciyor sanki gunler...canim ne yemek istiyor ne de baska birsey.
canim sabah bulantilarin baslamis o zaman, insallah cok ilerlemez. ben de bulanti olmadan gecer insallah diye dua ediyorum, yoksa cok zor olur gibi geliyor. ben de cok aclik hissi olmuyor, sadece hizli kalkarsam biraz gozum karariyor gibi oluyor, yada basim donuyor. cok istahsizim sadece, zorluyorum yemek icinBenim cok şükür gün icinde bulantim yok (en cok korktuğum sey) ama sabahlari gözümü açar açmaz açlık hissi oluşuyor eger hemen biseyler atmazsam ağzıma cok fena bulantim oluyor
200 gram almışımbu arada ben 66 kilo ile hamile kaldim, kilom hala ayni, bi ara vermistim simdi yine 66dayim.
İnşallah ya mesela bu gece 4te wcye kalktim. Gozumu actimya daha uyuyamiyorum geri bulantidan mecbur biseyler yedim sonra uyuyabildim ancakcanim sabah bulantilarin baslamis o zaman, insallah cok ilerlemez. ben de bulanti olmadan gecer insallah diye dua ediyorum, yoksa cok zor olur gibi geliyor. ben de cok aclik hissi olmuyor, sadece hizli kalkarsam biraz gozum karariyor gibi oluyor, yada basim donuyor. cok istahsizim sadece, zorluyorum yemek icin
Kızlar malum hamileyken vede özellikle progestan ilaçlar kullanırken cok akıntı oluyor. Nasıl başa çıkıyorsunuz? Pamuk ic çamaşırı giyiniyorum cok önemliymiş peki günlük pedler hakkında ne düşünüyorsunuz zararlimi? Sürekli ic çamaşırı degistiremem calistigim zaman heleki
Ben bir sorayim cuma gunu bakim ne diyor. Kiz kardesim hamileyken doktoru ona demis günlük ped sakin kullanma wc kagidi koy daha iyi. Enfeksiyon yapiyormus güya. Kullanmiyorum bende artik o yuzdencok sukur bende cok yogun akinti da olmadi, ama dedigin gibi pamuklu giyorum, gunluk petlerden kullanmama gerek olmadi., bide nemli kalirsa diye kullanmiyorum. sadece diger arkadaslarin kanamalarini duydukca cok huylandim, ya olur da gormezsen koyu renkli camisrda diye hep acik renk camasir giyorum, zaten gunluk de degistiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?