Ben bir sorayim cuma gunu bakim ne diyor. Kiz kardesim hamileyken doktoru ona demis günlük ped sakin kullanma wc kagidi koy daha iyi. Enfeksiyon yapiyormus güya. Kullanmiyorum bende artik o yuzden
İnşallah ya mesela bu gece 4te wcye kalktim. Gozumu actimya daha uyuyamiyorum geri bulantidan mecbur biseyler yedim sonra uyuyabildim ancak
Ayy hadi hayırlısıcanim internette gezerken gordum, erken baslayan sabah bulantilari ve kusmalari kiz bebekler de daha yaygin oluyormus, bakalim ne kadar dogru cikacak
Cnm bnmde kontrolüm cuma günü. Hiç geçmiyor zaman, sanki hiç gelmeyecek gibiAyy hadi hayırlısıcuma gunu gelmiyor bi türlü varya halatla çekiyorum
Kızlar malum hamileyken vede özellikle progestan ilaçlar kullanırken cok akıntı oluyor. Nasıl başa çıkıyorsunuz? Pamuk ic çamaşırı giyiniyorum cok önemliymiş peki günlük pedler hakkında ne düşünüyorsunuz zararlimi? Sürekli ic çamaşırı degistiremem calistigim zaman heleki
Valla bende mecbur günlük kullanıyorum progestan fitil kullanıyorum tortu olduğu için baş edemedim ama sık sık değiştiriyorum
Bende sık sık değiştirmeye dikkat ediyorum. Banada fitil verdi kullanıyorumValla bende mecbur günlük kullanıyorum progestan fitil kullanıyorum tortu olduğu için baş edemedim ama sık sık değiştiriyorum
Bende 67 ile kaldım hala 67yimbu arada ben 66 kilo ile hamile kaldim, kilom hala ayni, bi ara vermistim simdi yine 66dayim.
Canım maşallah beta hcg kaçken duyuldu acaba kalp. Yani herkesin 7.haftada mı görülüyor ki. Ayrıca 7 haftayı neye göre hesapladın bende ona göre hesap yapayım diye soruyorumKızlar merhaba bebeğimin kalp atışını duydum.Bugün çok şükür 7 hafta 2 günlüğüz.Benimde bulantım çok yok .Birazda kaşık ağrım oluyor .Dinlenince geçiyor. Sizde de oluyormu?Ben akıntıya pamuklu atletlerimi kesip çamaşırım içine koyup onu sık sık değiştirmekte buldum.Böyle rahat ediyorum.Beyaz olmasına dikkat edin ve ütüleyin
Kızlar kalp atışı beta hcg kaçjen duydunuz.
Cnm normal de 5 hafta 5 günlükken kese ve kalp atışını gördük ama küçük olduğu için sesini duramadık.doktor 10 gün sonra tekrar çağırdı.O zamanda kalp atışını duyduk çok şükür.En adet tarihine göre hesaplanıyor.Ama zaten bebeğin ölçümü yapılıyor.O zaman gün ve tarih çıkıyor.Ultrasonda gününle uyumlumu diye bakılıyor sonraCanım maşallah beta hcg kaçken duyuldu acaba kalp. Yani herkesin 7.haftada mı görülüyor ki. Ayrıca 7 haftayı neye göre hesapladın bende ona göre hesap yapayım diye soruyorum
Canim son adetin ilk gününden itibaren hesapliyorsun. Netten bak bi sürü gebelik hesaplama yaz çıkıyor. Oraya son adetinin başladığı ilk günü yazCanım maşallah beta hcg kaçken duyuldu acaba kalp. Yani herkesin 7.haftada mı görülüyor ki. Ayrıca 7 haftayı neye göre hesapladın bende ona göre hesap yapayım diye soruyorum
Canım biliyorum ama hepsi farklı sonuc veriyor ben doktora giden arkadasa sordum oyuzden. onun doktoru nasıl hesapladıysa oyle hesaplayacağımCanim son adetin ilk gününden itibaren hesapliyorsun. Netten bak bi sürü gebelik hesaplama yaz çıkıyor. Oraya son adetinin başladığı ilk günü yaz
İnternette embriyo transfer tarihinr göre felan hesap yapıyorlardı da ondan sordum. Tamam bende adet tarihine göre hesap edeyim ozaman doktor oyle demiş sonucta demiCnm normal de 5 hafta 5 günlükken kese ve kalp atışını gördük ama küçük olduğu için sesini duramadık.doktor 10 gün sonra tekrar çağırdı.O zamanda kalp atışını duyduk çok şükür.En adet tarihine göre hesaplanıyor.Ama zaten bebeğin ölçümü yapılıyor.O zaman gün ve tarih çıkıyor.Ultrasonda gününle uyumlumu diye bakılıyor sonra
Ayy hadi bakalım senden de öğreniriz kaötayjen duyuldugunuben de persembeyi bekliyorum, hemsire ile konustugumuzda persembe geldiginde kese ve kalp atisini gorursunuz demisti, tahminim 7000-10000 arasinda kalp atisi duyuluyor.
Ayy hadi bakalım senden de öğreniriz kaötayjen duyuldugunu
Olsun son beta değerine göre yorum yaparız 2güne bir 2 katı varsayarak aradaki günlericanim kan testi yapilmicak diye biliyorum, sadece ultrasound olacak, yani bilemicez
Olsun son beta değerine göre yorum yaparız 2güne bir 2 katı varsayarak aradaki günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?