2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

Ben bir sorayim cuma gunu bakim ne diyor. Kiz kardesim hamileyken doktoru ona demis günlük ped sakin kullanma wc kagidi koy daha iyi. Enfeksiyon yapiyormus güya. Kullanmiyorum bende artik o yuzden

aynen canim, camasir ne kadar nemsiz olursa o kadar rahat gecer hamilelik dediler. ben de hic gunluk ped kullandim, bu surecte, cabuk degistirmek en kolayi

İnşallah ya mesela bu gece 4te wcye kalktim. Gozumu actimya daha uyuyamiyorum geri bulantidan mecbur biseyler yedim sonra uyuyabildim ancak

canim internette gezerken gordum, erken baslayan sabah bulantilari ve kusmalari kiz bebekler de daha yaygin oluyormus , bakalim ne kadar dogru cikacak

Valla bende mecbur günlük kullanıyorum progestan fitil kullanıyorum tortu olduğu için baş edemedim ama sık sık değiştiriyorum

Kızlar merhaba bebeğimin kalp atışını duydum.Bugün çok şükür 7 hafta 2 günlüğüz.Benimde bulantım çok yok .Birazda kaşık ağrım oluyor .Dinlenince geçiyor. Sizde de oluyormu?Ben akıntıya pamuklu atletlerimi kesip çamaşırım içine koyup onu sık sık değiştirmekte buldum.Böyle rahat ediyorum.Beyaz olmasına dikkat edin ve ütüleyin

Canım maşallah beta hcg kaçken duyuldu acaba kalp. Yani herkesin 7.haftada mı görülüyor ki. Ayrıca 7 haftayı neye göre hesapladın bende ona göre hesap yapayım diye soruyorum

Canım maşallah beta hcg kaçken duyuldu acaba kalp. Yani herkesin 7.haftada mı görülüyor ki. Ayrıca 7 haftayı neye göre hesapladın bende ona göre hesap yapayım diye soruyorum
Cnm normal de 5 hafta 5 günlükken kese ve kalp atışını gördük ama küçük olduğu için sesini duramadık.doktor 10 gün sonra tekrar çağırdı.O zamanda kalp atışını duyduk çok şükür.En adet tarihine göre hesaplanıyor.Ama zaten bebeğin ölçümü yapılıyor.O zaman gün ve tarih çıkıyor.Ultrasonda gününle uyumlumu diye bakılıyor sonra

Canim son adetin ilk gününden itibaren hesapliyorsun. Netten bak bi sürü gebelik hesaplama yaz çıkıyor. Oraya son adetinin başladığı ilk günü yaz

Canim son adetin ilk gününden itibaren hesapliyorsun. Netten bak bi sürü gebelik hesaplama yaz çıkıyor. Oraya son adetinin başladığı ilk günü yaz
Canım biliyorum ama hepsi farklı sonuc veriyor ben doktora giden arkadasa sordum oyuzden. onun doktoru nasıl hesapladıysa oyle hesaplayacağım

İnternette embriyo transfer tarihinr göre felan hesap yapıyorlardı da ondan sordum. Tamam bende adet tarihine göre hesap edeyim ozaman doktor oyle demiş sonucta demi

Olsun son beta değerine göre yorum yaparız 2güne bir 2 katı varsayarak aradaki günleri

o zaman simdiden soyleyim 10000 ustu olacak gibi duruyor ama 2000den sonra 2 gunde 2 kati artmiyor canim oyle okumustum, 3 gunde 2 katina dogru degisiyor. bu zamana kadar yaptigimiz testler 2 katindan fazla artti yani o matematik cok tutmadi bende , yine de diger orneklere bakmak gerek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…