benim ilk hamileligimde ne bulanti, ne kusma, ne de baska bisey vardi. 40 haftam cok rahat gecti. suanda da hicbir belirtim yok. umarim bunu da rahatca geciririm.
Merhaba arkadaşlar dün sormuştum yarın doktora gideceğim eşimi içeriye alırlar mı diye hiç sorun olmadı aldılar :) 5+3 olduk bugün bebeği gördük ama kalp atışı göremedik normal dedi doktor tabi ki 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim :)
Gerçekten çok saçma dış veya boş gebelik olursa ne olacak insanın sağlığıyla oynuyorlar Allah'ım yardımcın olsun canım dualarım seninle inşallah sağlıkla gelir
Benim de 2. Hamileliğim, ilkini 18-19 Hafta gibi hissetmiştim. İkinci biraz daha erken hissediliyor diyorlar ama bu haftalar çok erken. Sanırım 2. İçin 13-15 arası hissedilebilir gibi okumuştum. Tam hatırlamıyorum.
Kızlar bende bugün cok bakamadım cünkü midem beni mahvediyor özelikle 2 gündür kahvaltı yapamıyorum tuzlu seyler biraz yiyorum cıkaramıyorumda aclıktan basımda dönüyor aptal gibi oldum yemek zorundayım diye zorluyorum kendimi bu sefer öğürmeye baslıyorum bişeyde cıkaramıyorum cıkarsam belki rahatlarımda bebeğimi ac bırakıyorum diye cok mutsuzum
Dun kan degerim 600du
Bu aksam kanamam oldu
Dr a gittim minik bir kese var ama cok erken dedi
Protestan verdi
Ilk 2 gebelikte kanamali ilerlemisti progestan ve kan sulandirici igne kullanmıştım
Yarin eski kendi dr uma gidicem.insallah
Bu sefer gerek kalmayacak dedim.ama gösterdi kendini
Ben buradayim diyor
Kızlar, benim oğlum var ve ikinci kız olsun çok istedik. Çin takvimine bakmıştık, kız gösterdiği aya göre denedik tabii eğlencesi erkek de olursa sağlıkla gelsin yeter. Siz baktınız mı hiç Çin takvimine. Bı de yüzük testi de yaptım, o da kız diyor oğlumda da yüzük yapmıştım
Kızlar, benim oğlum var ve ikinci kız olsun çok istedik. Çin takvimine bakmıştık, kız gösterdiği aya göre denedik tabii eğlencesi erkek de olursa sağlıkla gelsin yeter. Siz baktınız mı hiç Çin takvimine. Bı de yüzük testi de yaptım, o da kız diyor oğlumda da yüzük yapmıştım
Kızlar acil yardım . Dün bikac market poşeti taşıdım eve dünden beri kahve alıntılarim oluyo dr a sordum erken gebelikte olabilir öyle dedi .ama bende şimdiye kadar hiç olmamıştı sizce bu sorun olur mu normal midir
Kızlar acil yardım . Dün bikac market poşeti taşıdım eve dünden beri kahve alıntılarim oluyo dr a sordum erken gebelikte olabilir öyle dedi .ama bende şimdiye kadar hiç olmamıştı sizce bu sorun olur mu normal midir