Bir hemsire olarak aydinlatmak istedim mesajinizi gorunce.
1.sadece gobege yapmaniza gerek yok kol ve bacagada oluyor.
2.gobekten yapmaya devam edicekseniz 1 sag 1 sol seklinde yapin
3.yaparken yavas yavas verin
4.yaptiktan sonra igneyi hemen cikarmayin 3-5 sn yavas yavas sayin ve cikarin
5.cikardiktan sonra yaptiginiz yeri ovmayin.
Bende 11. Haftanın içindeyim hala hiç bir belirtim yok dr la konuştum bugün konforlu rahat gebelik seninki benim annemde aynıymış onu dedim genetiktir o zaman ne güzel dedi bende ilk düşük yaptım sizin gibi hep korkum oldu halada var inşallah sağlıcakla kucağınıza alırız bebislerimizi
Merhaba güzel annelerim,
Covit karantina sürem bitti, dün ilk defa bebeğim ile tanıştık bize kalbini duyurdu, stresli günlerin sonunda çok büyük moral oldu( sat a göre 6+3 de)
Sat: 3 ekim
Tahmini doğum :10 temmuz
İkinci çocuk
Viyana
Merhaba güzel annelerim,
Covit karantina sürem bitti, dün ilk defa bebeğim ile tanıştık bize kalbini duyurdu, stresli günlerin sonunda çok büyük moral oldu( sat a göre 6+3 de)
Sat: 3 ekim
Tahmini doğum :10 temmuz
İkinci çocuk
Viyana
Görebilirsin ama göremeyenler de oluyor, eğer goremezsen endişelenme canım normalde 6. Haftada gözüküyor bebek kalp atışıda genellikle 7. Haftada filan duyuluyor.insallah görürsün bebegide kalp atışında canım
Görebilirsin ama göremeyenler de oluyor, eğer goremezsen endişelenme canım normalde 6. Haftada gözüküyor bebek kalp atışıda genellikle 7. Haftada filan duyuluyor.insallah görürsün bebegide kalp atışında canım
Amin canım sizde inşallah güzel haberler alırsınız 5+4 gittiğimde karindan ultrasonla keseyi gördü ama ici su dolu dedi bebeği daha göremeyiz 1 hafta sonra gel dedi 6+4 bebişi kalp atışlarını gördük sanada öyle derse kesem boş diye üzülme stres olma vajinal ultrasonda gözüküyor ama karından geç gözüküyor o yüzden bazen strese sokabiliyorlar bizi