Merhaba kızlar lekelenmem vardı doktor kontrolüne gittim kesede küçük bir kanama var dedi iğne verdi progeston kullanıyordum onu günde iki ye çıkardı . Kalp atışını da duyduk çok şükür . Rapor da aldım bolca istirat dedi
kizlar bi de ruyami paylasmak istiyorum. oglumda ruya gormustum.kucagimda bana zeytin gibi gozlerle bakan bir erkek cocugu vardi. oglum oldu. simdi de bikac gundur kabus goruyorum galiba. ruya gordum yine bir erkek cocuk hatta daha 40 li bi sey. ama benim cocugum degil esimin baskasindan olma cocuguymus. kaynanam kizi evine almis gecinip gidiolardi. esimi ve beni de cagirmislardi. esim bebege uzaktan bakiyodu. ben ruyada aglarken gercekten aglamisim. uyanip o sinirle adamla kavga ettim. sen kendi cocugunu gormussun annemle aran olmadigi icin de kotu gormussun dedi. ama ruyamda o cocuktan nefret ediyodum. bu kabusun meali nedir. bilen var mi
eşinizin sizin kadar hevesli olup olmaması konusunda tereddüt ediyorsanız belki ondan görmüşsünüzdür. bence mana aranmıcak bir rüya. hem öyle herkese anlatmayın nasıl yorumlanırsa o şekilde çıkar.hayrolsun
Merhaba listeye beni de eklerseniz sevinirim. En son adet tarihim 27 Eylul. Bebegimin kalp atisini da duyduk simdilik hersey yolunda cok sukur. Sadece kan testi sonucumda biraz enfeksiyon gorunmus,doktorum Persembe tekrar test icin cagirdi. Biraz moralim bozuldu,var mi basina boyle bir sey gelen?
Masalsss
canım selam Gyno ferro sanol yanında folik asitte alıyo musun? Doktor bana bir şey demedi al ya da alma diye. Kafama takıldı yarın arayıp sorucam.
Ben de az buçuk bir şeyler öğrendim o konuda
Usg vajinalse, kesenin içine bebek sola mı yakın sağa mı yakın ona bakılıyor. Ramzi teorisiymiş bu. Sola yakınsa erkek, sağa yakınsa kız.
Karından usg bunun tersiymiş
Ben de az buçuk bir şeyler öğrendim o konuda
Usg vajinalse, kesenin içine bebek sola mı yakın sağa mı yakın ona bakılıyor. Ramzi teorisiymiş bu. Sola yakınsa erkek, sağa yakınsa kız.
Karından usg bunun tersiymiş
Evet öyle oluyormuş. Facebook’ta yurtdışından çok fazla gruplar var. Bu Ramzi teorisiyle ciddi ciddi ilgileniyolar. Ramzi 6-8haftalık usg’den bakılıyor.
Bir de Nub teorisi var. O da 11-12-13 haftalarda bebeğin henüz oluşmaya başlayan cinsel organından tahmin yapılıyor. Hepsi facebook gruplarında var.
Burada bunu en iyi tahmin eden Ikra meyra
hanım sağolsun