2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Gozun aydinn ne guzrl rapor da almissin boylece bolca dinlenirsin insaallah :)

eşinizin sizin kadar hevesli olup olmaması konusunda tereddüt ediyorsanız belki ondan görmüşsünüzdür. bence mana aranmıcak bir rüya. hem öyle herkese anlatmayın nasıl yorumlanırsa o şekilde çıkar.hayrolsun

Merhaba listeye beni de eklerseniz sevinirim. En son adet tarihim 27 Eylul. Bebegimin kalp atisini da duyduk simdilik hersey yolunda cok sukur. Sadece kan testi sonucumda biraz enfeksiyon gorunmus,doktorum Persembe tekrar test icin cagirdi. Biraz moralim bozuldu,var mi basina boyle bir sey gelen?

Masalsss canım selam Gyno ferro sanol yanında folik asitte alıyo musun? Doktor bana bir şey demedi al ya da alma diye. Kafama takıldı yarın arayıp sorucam.

Onuda duydum ama en çok kesenin ne tarafında ona bakıyorlar
Ben de az buçuk bir şeyler öğrendim o konuda
Usg vajinalse, kesenin içine bebek sola mı yakın sağa mı yakın ona bakılıyor. Ramzi teorisiymiş bu. Sola yakınsa erkek, sağa yakınsa kız.
Karından usg bunun tersiymiş

Karından olunca sağdaysa erkek mi oluyor

Karından olunca sağdaysa erkek mi oluyor
Evet öyle oluyormuş. Facebook’ta yurtdışından çok fazla gruplar var. Bu Ramzi teorisiyle ciddi ciddi ilgileniyolar. Ramzi 6-8haftalık usg’den bakılıyor.
Bir de Nub teorisi var. O da 11-12-13 haftalarda bebeğin henüz oluşmaya başlayan cinsel organından tahmin yapılıyor. Hepsi facebook gruplarında var.
Burada bunu en iyi tahmin eden Ikra meyra hanım sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…