2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben surekli cekiyorum yavrum rahatsiz oluyor bayagi
Ne ile çekiyosun canım?ben hapşırınca falan geleni burnundan alıyorum.yenidoğan bebeklerde aspiratörü önermiyolarmış.nettede araştırmıştım.doktorumuzda tavsiye etmedi.belki serum fizyolojik yada deniz suyu spreyi önerir dedim onuda vermedi kendisi atacak dedi.bi süre daha beklicem bakalım

Aynen öyle canım.ya biz kıyamıyoruz ama onlar minicik canı önemsemiyolarmış gibi davranıyorlar Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah

Özelde cumartesi çalışıyorlar canım ben araştırdım pazartesi günü bekleyemeyecegim cumartesine randevu aldım hemen bizim göbek düşmedi
Ay evet doğru. Hatta ben ozel hastanede çalışıyorum dediğin gibi belki cumartesiye götürürüm ben de çalıştığım hastaneye.

Ben aspiratorle cekiyorum canim bebegim diger turlu bogulma ihtimali var zaten fikir fikir yaptiginda cektiriyorum oyle huppp diye ddegl kibar kibar çekiyorum

Ben onu doğurdugum günden beri yaşıyorum işte ikisi aynı anda uyandıkları zaman eyvah biri elimde sırtını pışpışlıyorum birini emziriyorum. Sonra diğerini emzirip ilk emzirdigimin gazını alıyorum. Keşke 3 4 tane daha kolum olsa dedim ikizlere bakarken

Ilk doğduklarında bence memeyi nasıl tutacaklarını bilmiyorlar ben de yaşadım aynısını. Biz de acemiyiz nasıl emzirilir bilmiyoruz böyle böyle bebekler sinirleniyor açlıktan biz sinirleniyoruz emmiyorlar diye

Ay evet senin daha zor

Csnim bendr 38+4üm. Nst de sanci yoktu scilmsda yok ams bebek dogum kanalinda.. bide günde 7 8 defa sancim oluyor evde. Yalanci sancilar
Slm canim benimde 38+4 sabah kanlı akıntı geldi hastaneye gittik. Nişan dedi ebe 1 cm açılma var sanci yok eve geldik . Arada sancim oluyor belden gelen bir ağrı 3 4 gün fln bulabilir dedi ebe ama bilmiyorum tabi ne olacak bakalım evde bekliyoruz

Ay süper yaaa. Daeisi basima nisanin. Insallah bendede olur ya dört gözle bekliyorum nisani valla

Valla kizlar yoruldum. Merdiven 2 katli yerde inip cikiyom sabahlari 1 kere tabi yarim saat yürüyüs yapiyorum tenizligimi yapiyorum. Yani nisan gelmedi hala ☹ ahududu cayida iciyorum sancilar cogalsin diye . Valla böyle halimden yoruldum dogursamda rahatlasam diyom artik. Tasiyamiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…