2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bizde öyle tutuoruz cnm ama demek vakti değilmiş
Sabırla zorlamaya devam edecem
Pes etmek yk

Mutlaka şunu alın dediğiniz birşey var mı? Özellikle bu burun tıkanması için .

Bebek için
1-20 tane yakın bebek bezi
2- alt açma örtüsü
3- yeni doğan ıslak mendil
4- temizleme pamuğu
5-pisik kremi
6- biberon
7-emzik
8- kaşık
10-dogumahane vermek için , hastane çıkışı, ağız bezi, muslin battaniye
11-yedek 3 hastane çıkışı, eldiven, çorap, önlük, ağız bezi
12- muslinden biraz daha kalin bir battabiye

Anne için
1-depend
2- göğüz pedi
3-lashion
4-emzirme sudyeni ( 2 adet)
5- büyük beden alt iç çamaşırı ( 3 adet)
6-dis fırçası macun
7-çorap ( 2 adet)
8- yastik kılıfı, çarşaf, havlu (
geceleri çok terledigim için)
9-çöp poşeti, maske, dezenfektan,eldiven
10- 2 adet picama ( gecelik almadım)
11- tişört ( 1adet) , çıkarken lazım olur diye sweet

Ay yalnız olmadığıma Sevindim ben de aynı durumdayım eşimden ayrılmak istemiyorum sürekli yanımda olsun istiyorum sürekli ağlıyorum her şeyi alınıyorum Bazen sanki midemde taş var gibi hissediyorum boğazım düğüm düğüm

Benim eşimin de kuzeninin düğünü var bugün Sivas'ta. Ailecek birbirlerine çok düşkünler kuzen düğünleri çok önemli onlar için bu sabah uçakla gitti düğüne yarın sabah geri dönecek yine uçakla ama dünden beri aglamakliyim suratım yerlerde yarın olsun da gelsin diye bekliyorum Ah bu lohusalık çok tuhaf bir şeymiş

Bebege zibin canim

39. Haftadan başladı ağlamalarim. Sebepsiz yere hep ağlıyorum. Hep ağlamak istiyorum. Eşiniz çok kalacak mı?

Ekstradan hırka koydum, terlik, . Düzeltmeleri metin üzerinde yaptım. Kolay doğumlar diliyorum :)

Günde en as iki kere köpüşümü gezdiriyorum top oynuyorum topu alırken eğilmem gerekiyor eğilip kalkıyorum, bütün ev işi bende , apartmanda merdiven in çık … açılma yok sancı yok nişan yok ama daha 8 gün var diyor uygulama ne olcak gelmesinler

Ahahahahahhahaha 1 gpn fark var aramizda 9 gün kaldi banada.

Kızlar 16 sında normal doğum yaptım dikislerim çok kötü 1 hafta olucak oturamıyorum üstüne hızlı iyileşmesi için ne yapabilirim öneriniz varmi
Kantaron yağı yaralar için iyi gelir derler ya hani. Acaba oraya uygulansa bi sıkıntı yapar mi? Benimki sadece yardımcı olmak adına bi fikir.. Yani yapabileceği sıkıntı da şöyle olur, yağ sürülen yer sürekli nemli kalacağından kaşıntı falan olur mu acaba? Aklima geldi bi araştırın isterseniz

Hmmm anladim. Bende hafta sali gidicem doktora. O sirada 39+2 olucaz. Bakalim ultrasyona ne diycek bu hafta ultrasyona girmedim. . Kz ben sey zannediyorum. Hani öylede degilmi zaten nisan gelmeden acilma olmuyor yoksa ?
Yok cnm benim nişanim geleli 3,5 hafta oldu nerdeyse tik yok. Nisan gelmesinin anlamı doğumun yaklaştığı cnm. Dogum sırasındada gelebilir nisanın. Tabi o Nisan kapatıyor rahim ağzını.
Buralardayım ya oğlumla aşk yaşamaktan fazla giremiyorum
Maşallah size
Ben suni sancı yerine sezeryanı terch ettm

Cnm nasıl tutturdunuz?
Mesela birazda olsa alıomuydı
Benm asla yanaşnca direk vaaaoovvvv patlatıo kıyameti
Sezeryanda ben istemiyorum yaaaa
Buda minnak kız bu ne böyle. Ay insan jevesleniyor ama oğlum gelmek istemiyor. Beni çok sevdiğinden karnımı tercih ediyor

Kızlar bende de bir lohusalik halleri var. Yani depresyon diyemem ama sıkıntılı bir ruh halim var . Bugun gündüz biraz uyuyayım dedim kabuslar gördüm.

Canim nisandan sonra agrin olmadı mı acilma yok mu. Benim bugün geldi ve 20 dk aralıklarla azda olsa belden gelen ağrılarım var va 1 cm açılma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…