Bizde öyle tutuoruz cnm ama demek vakti değilmişBenim kizimda yaygarayi kopariyordu canim sonra zaten yara oldu uclarim kremle filan iyi oldu sukur bir tuttu bes agladi derken yeni yeni alisiyor canim birde annem uc kismini cimlikler gibi tutup bebegimin agzina vere vere alisti ben ic gudusel olduğunu dusunuyorum cocuk hazir hissettiği zaman emiyor
Benim 2 hafta doldu bende hala oturamiyorum tuvalet sonrasi batikonlu su ile taharet alip iyice kurulamak gerekiyormusKızlar 16 sında normal doğum yaptım dikislerim çok kötü 1 hafta olucak oturamıyorum üstüne hızlı iyileşmesi için ne yapabilirim öneriniz varmi
Ay yalnız olmadığıma Sevindim ben de aynı durumdayım eşimden ayrılmak istemiyorum sürekli yanımda olsun istiyorum sürekli ağlıyorum her şeyi alınıyorum Bazen sanki midemde taş var gibi hissediyorum boğazım düğüm düğümSüt konusunda değil de lohusalık depresyonu konusunda ben de adayımHer şeye aglayasim var oğluma baktıkça aglayasim geliyor en ufak bir söze alınıyorum boğazıma düğüm oluyor konusamiyorum eşim yanımdan ayrılınca gözlerim doluyor inşallah hemen geçer
Bekleyeceğiz diyolar başka bi şey demiyolarYstirip suni sanci verseler keske
Insallah canım hayırlısı ile olsun hepimizin. Ama ne zaman ne olacağını bejlemekte zormuş gerçekten korkuyorum sanirimAy süper yaaa. Daeisi basima nisanin. Insallah bendede olur ya dört gözle bekliyorum nisani valla
Benim eşimin de kuzeninin düğünü var bugün Sivas'ta. Ailecek birbirlerine çok düşkünler kuzen düğünleri çok önemli onlar için bu sabah uçakla gitti düğüne yarın sabah geri dönecek yine uçakla ama dünden beri aglamakliyim suratım yerlerde yarın olsun da gelsin diye bekliyorumAy yalnız olmadığıma Sevindim ben de aynı durumdayım eşimden ayrılmak istemiyorum sürekli yanımda olsun istiyorum sürekli ağlıyorum her şeyi alınıyorum Bazen sanki midemde taş var gibi hissediyorum boğazım düğüm düğüm
Bebege zibin canimMutlaka şunu alın dediğiniz birşey var mı? Özellikle bu burun tıkanması için .
Bebek için
1-20 tane yakın bebek bezi
2- alt açma örtüsü
3- yeni doğan ıslak mendil
4- temizleme pamuğu
5-pisik kremi
6- biberon
7-emzik
8- kaşık
10-dogumahane vermek için , hastane çıkışı, ağız bezi, muslin battaniye
11-yedek 3 hastane çıkışı, eldiven, çorap, önlük, ağız bezi
12- muslinden biraz daha kalin bir battabiye
Anne için
1-depend
2- göğüz pedi
3-lashion
4-emzirme sudyeni ( 2 adet)
5- büyük beden alt iç çamaşırı ( 3 adet)
6-dis fırçası macun
7-çorap ( 2 adet)
8- yastik kılıfı, çarşaf, havlu (
geceleri çok terledigim için)
9-çöp poşeti, maske, dezenfektan,eldiven
10- 2 adet picama ( gecelik almadım)
11- tişört ( 1adet) , çıkarken lazım olur diye sweet
Teşekkür ederim. Her hastane çıkışında bir zıbın koydum. Eldiven, çorap, şapka, zıbınBebege zibin canim
39. Haftadan başladı ağlamalarim. Sebepsiz yere hep ağlıyorum. Hep ağlamak istiyorum. Eşiniz çok kalacak mı?Benim eşimin de kuzeninin düğünü var bugün Sivas'ta. Ailecek birbirlerine çok düşkünler kuzen düğünleri çok önemli onlar için bu sabah uçakla gitti düğüne yarın sabah geri dönecek yine uçakla ama dünden beri aglamakliyim suratım yerlerde yarın olsun da gelsin diye bekliyorumAh bu lohusalık çok tuhaf bir şeymiş
Ekstradan hırka koydum, terlik, . Düzeltmeleri metin üzerinde yaptım. Kolay doğumlar diliyorum :)Mutlaka şunu alın dediğiniz birşey var mı? Özellikle bu burun tıkanması için .
Bebek için
1-20 tane yakın bebek bezi fazla 10 tane yeter bence
2- alt açma örtüsü
3- yeni doğan ıslak mendil
4- temizleme pamuğu
5-pisik kremi hastanede lazım olmadı bana eve geçince aldık
6- biberon sütüm gelmediği için eczaneden aldık
7-emzik lazım değil
8- kaşık
10-dogumahane vermek için , hastane çıkışı, ağız bezi, muslin battaniye (penye battaniye verin müslin yerine. Klimalar hep açık 22 dereceydi hastane)
11-yedek 3 hastane çıkışı, eldiven, çorap, önlük, ağız bezi.( Yedek 2 hastane çıkışı olsa yeterli şapkası da olsun, önlüğe gerek yok)
12- muslinden biraz daha kalin bir battabiye( bunun yerine yedek penye battaniye koyun)
Anne için
1-depend
2- göğüz pedi
3-lashion
4-emzirme sudyeni ( 2 adet)
5- büyük beden alt iç çamaşırı ( 3 adet)(bende götürdüm ama giymedim, depend yetiyor)
6-dis fırçası macun
7-çorap ( 2 adet)( biri uzun biri kısa koymuştum)
8- yastik kılıfı, çarşaf, havlu (
geceleri çok terledigim için)( hastanrnkileri kullandım, kan içinde kalıyor her tarafı, havlu iki tane koyun lazım oluyor)
9-çöp poşeti, maske, dezenfektan,eldiven
10- 2 adet picama ( gecelik almadım)( götürdüğüm pijamayı giymedim, midi boy uzun kollu gecelik götürmüştüm onu giydim, büyük kolaylık)
11- tişört ( 1adet) , çıkarken lazım olur diye sweet ( yanında hamile eşofman altı da koydum çıkışta tişörtle giydim)
Coook teşekkür ederim. Terlik koymuştumEkstradan hırka koydum, terlik, . Düzeltmeleri metin üzerinde yaptım. Kolay doğumlar diliyorum :)
Ay doğurasım geldi maşallahBu da benden olsun. Diğer kuzum uyuyor❤
Günde en as iki kere köpüşümü gezdiriyorum top oynuyorum topu alırken eğilmem gerekiyor eğilip kalkıyorum, bütün ev işi bende , apartmanda merdiven in çık … açılma yok sancı yok nişan yok ama daha 8 gün var diyor uygulama ne olcak gelmesinlerValla kizlar yoruldum. Merdiven 2 katli yerde inip cikiyom sabahlari 1 kere tabi yarim saat yürüyüs yapiyorum tenizligimi yapiyorum. Yani nisan gelmedi hala☹ ahududu cayida iciyorum sancilar cogalsin diye . Valla böyle halimden yoruldum dogursamda rahatlasam diyom artik. Tasiyamiyorum kendimi
AhahahahahhahahaGünde en as iki kere köpüşümü gezdiriyorum top oynuyorum topu alırken eğilmem gerekiyor eğilip kalkıyorum, bütün ev işi bende , apartmanda merdiven in çık … açılma yok sancı yok nişan yok ama daha 8 gün var diyor uygulama ne olcak gelmesinler
Kantaron yağı yaralar için iyi gelir derler ya hani. Acaba oraya uygulansa bi sıkıntı yapar mi? Benimki sadece yardımcı olmak adına bi fikir.. Yani yapabileceği sıkıntı da şöyle olur, yağ sürülen yer sürekli nemli kalacağından kaşıntı falan olur mu acaba? Aklima geldi bi araştırın istersenizKızlar 16 sında normal doğum yaptım dikislerim çok kötü 1 hafta olucak oturamıyorum üstüne hızlı iyileşmesi için ne yapabilirim öneriniz varmi
Yok cnm benim nişanim geleli 3,5 hafta oldu nerdeyse tik yok. Nisan gelmesinin anlamı doğumun yaklaştığı cnm. Dogum sırasındada gelebilir nisanın. Tabi o Nisan kapatıyor rahim ağzını.Hmmm anladim. Bende hafta sali gidicem doktora. O sirada 39+2 olucaz. Bakalim ultrasyona ne diycek bu hafta ultrasyona girmedim. . Kz ben sey zannediyorum. Hani öylede degilmi zaten nisan gelmeden acilma olmuyor yoksa ?
Maşallah sizeBuralardayım ya oğlumla aşk yaşamaktan fazla giremiyorum
Sezeryanda ben istemiyorum yaaaaBen suni sancı yerine sezeryanı terch ettm
Cnm nasıl tutturdunuz?
Mesela birazda olsa alıomuydı
Benm asla yanaşnca direk vaaaoovvvv patlatıo kıyameti
Buda minnak kız bu ne böyle. Ay insan jevesleniyor ama oğlum gelmek istemiyor. Beni çok sevdiğinden karnımı tercih ediyorBenim zillim
Canim nisandan sonra agrin olmadı mı acilma yok mu. Benim bugün geldi ve 20 dk aralıklarla azda olsa belden gelen ağrılarım var va 1 cm açılma varYok cnm benim nişanim geleli 3,5 hafta oldu nerdeyse tik yok. Nisan gelmesinin anlamı doğumun yaklaştığı cnm. Dogum sırasındada gelebilir nisanın. Tabi o Nisan kapatıyor rahim ağzını.
Maşallah size
Sezeryanda ben istemiyorum yaaaa
Buda minnak kız bu ne böyle. Ay insan jevesleniyor ama oğlum gelmek istemiyor. Beni çok sevdiğinden karnımı tercih ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?