2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kız Nisan gelmesi önceden önemli değilki. Doğum anında da gele bilir. Bende her iki güne bir gitmem gerek doktora. Cumartesi hastaneye çağırdı beni doktorum nst çekilsin diye. Suyunuz az. Kontrol altındayız yani.
Bu da benden olsun. Diğer kuzum uyuyor❤
Bunlar böyle minnak yaaaaçabuk büyüyorlar. Keyfini çıkarın. Maşallah. Poposunu çıkartmış bide

Masallah bebise seninde kilo gitmis gibi
Kız anlamadım gitti. 20 kilo almıştım gören hiç kilo almamışsın diyordu. Şimdi de 5 kilo kaldı fazladan gören hiç doğum yapmamış gibisin diyor. Bu kilolar neremde duruyor anlamıyorum.

Hmmm anladim. Bende hafta sali gidicem doktora. O sirada 39+2 olucaz. Bakalim ultrasyona ne diycek bu hafta ultrasyona girmedim. . Kz ben sey zannediyorum. Hani öylede degilmi zaten nisan gelmeden acilma olmuyor yoksa ?

Bizim doktor deniz suyu filan onermedi aferdersiniz kuru pislik varsa azcik vazelin surun sonra cektirin dedi
Anladım canım.bende burnundaki pisliği atsın diye baby rub vicks sürdüm onu sürünce burnundan aktı öylelikle sildim sürekli ama tam akıntı geçti diyemem

Kizlar benim bebegim beni emzik niyetine kullaniyor emmiyorda illa yuzunde durcak yoksa uyumuyor nasil unutturabilirim bu huyunu

Kızlar 16 sında normal doğum yaptım dikislerim çok kötü 1 hafta olucak oturamıyorum üstüne hızlı iyileşmesi için ne yapabilirim öneriniz varmi

gmz41 kız nerelerdesin
Seninle mi yarışıyoruz
Ama benim korktuğum başıma gelecek sanırım. Yine suni sancı yicem
Ben suni sancı yerine sezeryanı terch ettm

Canjm benim bebegimde almayi beceremiyordu memeyi daha iki gundur aliyor agzinda cikartmadan tutmayi ogrendi 2 hafta gecti dogum ustunden anca ogreniyor.bebeklerimiz
Cnm nasıl tutturdunuz?
Mesela birazda olsa alıomuydı
Benm asla yanaşnca direk vaaaoovvvv patlatıo kıyameti

Ben suni sancı yerine sezeryanı terch ettm

Cnm nasıl tutturdunuz?
Mesela birazda olsa alıomuydı
Benm asla yanaşnca direk vaaaoovvvv patlatıo kıyameti
Benim kizimda yaygarayi kopariyordu canim sonra zaten yara oldu uclarim kremle filan iyi oldu sukur bir tuttu bes agladi derken yeni yeni alisiyor canim birde annem uc kismini cimlikler gibi tutup bebegimin agzina vere vere alisti ben ic gudusel olduğunu dusunuyorum cocuk hazir hissettiği zaman emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…