2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım emdikten sonra 60 çok değil mi bebek anlamaz doyduğunu ama fazla mama da gaz yapar

Kızlar göğüs ucum için gümüş kapak kullanıyorum. Baslarda hiç bir sorun yoktu ama 3-4 gündür uçlarında beyaz nasır gibi yaralar oldu emzirirken sızlıyor ozellikle sağ taraf. Nedir bu yara gibi de değil. Ne iyi gelir bilen var mı. Lansinoh sürdüm ama fayda etmedi.

Benimde bebeğimin Popo deliği pişik oldu.mustela pişik olduktan sonra işe yaramıyor pişiği önlüyor sadece.bebeğimin canı çok yanıyordu. 3 gün boyunca anestol furacin thiocilline kullandım. Bu 3 kremi karıştırıp kullanıyosun. Arada da zeytinya ğı sürdüm. Şükür geçti. Ama bu kremler uzun süreli kullanıma uygun değil yara iyileşmesi için. Sadece pişik geçene kadar kullan.

Aynen canim sıkmaya gelmiyo emerken bile ter içinde kaliyo benim fındık kafasının içi bile isilik oluyo terden sıcaktan. Ama ayaklarından çoraplarını eksik etme baya fark ediyor
Dogru diyorsun canim cok debeleniyor benimki de emerken. Zaten tulum giydiriyorum extra corap giydirmiyorum o yüzden. Bizim buralar cok sicak degil hatta genelde yagmurlu
Her gün banyo yaptır kuzum ben öyle yapıyorum hemen azalıyor
Cok sıcak degil diye 2-3 günde bir yaptiriyordum ama hergün yapicam ben de artik canim sagolasin

Cok geçmiş olsun canım. Günlerdir kahrolduk.

Sudokrem çok işe yarıyor canım

Ama ben ilk doğumda bebeğim hep yoğun bakımdaydi. Hep sagdim hiç emmedi . 15 günün sonunda buzlukta 80 paket süt vardı. Ve sütün bitmesi için ilaç kullanmak zorunda kaldım

Sling tavsiyesi olan var mı acaba almak istiyorum sıcaklarda nasıl olur sizce
Ben ilkinde cok kullandım canım. 1 aylıkken kullanmaya başladım. Neko markaydi benim. Su an çok sıcak tabii ama evde klimalı ortam varsa kullanabilirsin. Disarida da 1 ay sonra ya da akşamları serinse de kullanabirsin

Öyle canım bende çok dua ettim sütüm olsun diye baya çok var bendede elhamdülillah benim ki her emmede kusuyor bazen de kustugu için tıkanıyor. Memede tıkanmiyor öyle çok. Inşallah en kısa sürede düzelir bebişin biraz büyüyseler geçecek inşallah

Sağol canım.bu günler geçsin bitsin diye dua ediyoruz elimizden başka birşey gelmiyorRabbim yardımcı olan herkesten razı olsun.Türkiyenin dört bi yanından yardım geliyor.hem yangına müdahale için hem de yangından zarar gören halkımız için

Kizlar benim oglumun yüzü hep böyle nokta nokta kizardi. Isilik mi oluyor bu? Nasil geciyor bilgisi olan var mi?
Benim oğlumda aynı. Yeni doğan sivilcesi. Hormonlardanmis.geciyor günden güne

Ama ben ilk doğumda bebeğim hep yoğun bakımdaydi. Hep sagdim hiç emmedi . 15 günün sonunda buzlukta 80 paket süt vardı. Ve sütün bitmesi için ilaç kullanmak zorunda kaldım
Doğrudur cnm. Ama bursa sagmuyorlar ne olursa olsun. Süt üretimini durduruyor.

Bebeği sarılık olan arkadaşlar sarılığı kaç günde geçti. Bebeğinizin tenrengi ve gözünün beyaz kısmı ne zaman normale döndü? Bebeğimin hareketleri iyi çok şükür derin uyuma/uyandıramama sorunumuz yok. Ama rengi normale dönmedi hala bu beni endişelendiriyor. Ne zaman tamamen geçecek bu sarılık

Amin canım valla okuyorum yemin ederim okurken sinir oldum Allah yardımcın olsun ama bak bu konuda eşine çok rol düşüyor onla konuş yoksa çok yipranirsin giden günler geri gelmez
Eşim günde 12 saat çalışıyor evde ne olduğundan haberi yok annesi 7 çocuk doğurmuş deneyimli ya ona bişey diyemiyor çok yıprandım zaten kimse bana sormuyor gelecez diyorlar geliyorlar kalacaz diyorlar kalıyorlar sen necisin diyen yok yakında kıyamet kopacak gibi duruyor büyük diye susuyorum ama artık patlama noktolasındayım

Kv yanında kimse yokmuş 13 de evlenmiş 16 da doğurmuş kayınbabanın annesi babası çok erken ölmüş iki çocuğu ölmüş 40_50 sene önceki bebeklerle şimdikileri kıyaslıyor kendi kızlarına da annesiz babasız yer istiyor yapamazmış onun kızları biz nasıl yapıyorsak

Empati yoksun değişik bir insan modeli. Çocuğu sırtına bağlayıp tarlaya gidin oldu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…