2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Sevindim canım duzeldigine. Bizim de geniz akıntısı var burnunu açık tutmaya çalışıyorum hırıltı yok çok şükür bakalım takip ediyorum
Canım ben baby rub vicks almıştım burun ucuna deliklerine doğru sürdüm.onu sürünce burnunda genzinde birikenler aktı nefesi açıldı.aktıkçada sildim biraz onunda etkisi oldu sanırım

Canım ben baby rub vicks almıştım burun ucuna deliklerine doğru sürdüm.onu sürünce burnunda genzinde birikenler aktı nefesi açıldı.aktıkçada sildim biraz onunda etkisi oldu sanırım
Ben de eczaneden serum suyu aldım izotonik su diye geciyo siringayla çekip burnunu temizliyorum bazen cıkıyo yeşil balgam biraz. Çıkmazsa da otribebeyle hafifçe cekiyorum hergun yapıyorum bunu ciğerlerine inmesin diye. Ablasindan geçti bebeğe

Bende kimyon çayı vermeyi düşünüyorum ya şimdi okudum yazınızı 40 günlük oldu ama durduramıyorum ağrıdan ağlıyor uyumuyor battanıye de sallıyoz artık Çatlıcak çocuğum ya sapıttım. Kimyon çayına devam ettiniz mi iyi geldi mi

Ya bende onlardan alayım dedim doktorum önermedi hatta aspiratöre baya karşı çıktı kendisi atacak dedi ama ben yinede nefesi açılsın diye vicksten sürdüm.iyikide sürmüşüm burnundan aktı çoğu zaten.

Ne güzel geçmiş sizin hemen.bende dogalliktan yanayim. Oksurmesine mudahale etmiyorum balgami o sekilde atacak diye.anne sutu sıkıyorum burnuna falan.geceleri rahat nefes alsın diye sogan kesip koydum başucuna ama bu sefer daha küçük bronşite cevirmesin diye aspiratorle cekiyorum mecbur hafifçe.

Esimle dunden beri konusmuyorum bende

Bna 3 gun boyunca ust uste 3 ogun 90 cc mama ver dedi sonraki ogunlerde 60ar cc mama. Eds ile veryorm. Bunun dsnda gundzleri emzrme dedi. Gece hic mama yok sadece emzr dedi. 3 gunden sonra o 90lardan birini 60 yapckmsz. Sonraki gun bi diger 90i da 60 yapckmsz.bu sekilde 60 ,30 derkn 15 gunde birakckmsz. Ama tabi dun ilk mamasz geceydi. Uyumasi zor oldu. Bn gundz de emzryorum ama ya yoksa her agldgnda mama verirsem cok oluyo vicdan azabi cekyorum iyice bakalm ise yaryck mi acikcasi kmseye de pek inancm kalmdi

Sende bi baby rub vicks alıp dene istersen canım.o baya rahatlatıyo

Kızlar emzirerek bebeğin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz?
Ben emziriyorum toplam yarım saat kadar. Sonra 60 ml mama veriyorum. Bi 60lık daha versem içer benim oğlan ama sonra kusuyor. Son verdiğim mamanın ne kadarını kustuğunu kestiremiyorum .
Mamayı azaltmak istiyorum ama oğlumun aç kalmasından endişeleniyorum

Bn de bebegn bosaltamadgni o bosaltyo..meme iyice bosalnca sut salgilanyo sanyordum
Hayır cnm yanlış biliyorsun. O yüzdende süt üretmeyi bırakıyor bedenin ve sütün azalıyor. O yüzden baştan beri herkese dedim sagmayin sütünüzü diye. Süt üretimi çocuk emdiği de oluyor tek.

Kusuyorsa çok geliyor demek. O emme refleksi zaten gazlı olduğu için yapior

Canım hem biogai hem neoclc kullanıyoruz bir haftalıkken başladık biogaia şimdi de dün neoclc başladık inşallah işe yarar ya

Evet canım hatta bir saati bile geçiyor ağlaya ağlaya meme istiyor yine aynen öyle canım tedavoyle oldu şikayetim yok Buna hakkımda yok şımarıklik olur zaten ama benim korkum boğazında kalması inan meme vermemeyi bile düşündüm ama aynısını biberonda bile yaşarız biraz heyecanlı bir bebek deliriyor acıkınca rabbim herşeyin hayırlısını versin bhep sütüm olsun diye dua etmiştim ama çok olması da böyle kötüymüş hiç aklıma gelmezdi ne yapalım gelişimleri iyi olsun canları sagoolsun kuzuların

Ah keşke halden anlayan insanlar olsa eşim de onlar olunca annesine laf söyleyemiyor haksız bile olsa onlar yokken hamileliğimde herşeyime yardımcı oluyordu psikolojimi hoş görüyordu şimdi iş de değiştirdi doğru düzgün evde de olmuyor kim haklı bilmiyor daha ilk günden bebeğim kucaklarda gezdi sonra da ben emzirince uyusun diye yerine koyalım diye elimden aldı kv şimdi de gazdan durmuyor sürekli pış pış derken bana değil kv ye alıştı sinir oluyorum ben bana alışsın diye sürekli konuşuyorum o hemen araya giriyor gidince ben zorluk çekeyim de geri çağıralım diye mi yapıyor anlamadım

Canım peki mesela burda arkadaşlar yazıyor yarım saat emzirdim falan diye benimki saat gibi 10.dkda memeyi bırakıyor ama tazyikli geliyor benim sütüm aralarda duruyor bekliyor bebiş kendiliğinden mesela. Sence doyuyor müdür saat başı emiyor 10dk yeterli midir

Bende müdahale etmiyordum en başlarda ama yavrum morariyordu ciğerine kaçacak diye korkuyorum vallahi yüreğim hop hop emzirirken bütün duaları okuyorum dik emziriyorum aynen canım burda iki arkadaş öyle dedi aagolsunlar Allah razı olsun valla çok işe yaradı sende sağol

Canım hem biogai hem neoclc kullanıyoruz bir haftalıkken başladık biogaia şimdi de dün neoclc başladık inşallah işe yarar ya
İnşallah işe yarar canım gaz çok fena yapıyor kaç gündür elimiz kolumuz kalmadı susturamadık acilde sab simplex diye bir damla verdi doktor dün de kendi doktorumuz lactochol diye ek damla verdi onu bulamadım bugün depodan getirtecekler şimdilik iyiyiz ama inşallah daha iyi oluruz da artık şu kv den kurtulurum

Canım yalancı memeyi imkanı yok almıyor aventler bibsler elimde kaldı hep hiçbirisini almıyor keşke paketlerini acmasaydim üçer beşer aldım bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…