Amin canım valla okuyorum yemin ederim okurken sinir oldum Allah yardımcın olsun ama bak bu konuda eşine çok rol düşüyor onla konuş yoksa çok yipranirsin giden günler geri gelmezİnşallah işe yarar canım gaz çok fena yapıyor kaç gündür elimiz kolumuz kalmadı susturamadık acilde sab simplex diye bir damla verdi doktor dün de kendi doktorumuz lactochol diye ek damla verdi onu bulamadım bugün depodan getirtecekler şimdilik iyiyiz ama inşallah daha iyi oluruz da artık şu kv den kurtulurum
Valla ben de eşime annesini sürekli şikayet ediyorum ilk önce annesi deneyimli ya ona hak veriyor sonra da bakıyor ben haklıyım susuyor ben de surat asıp oturuyorumEsimle dunden beri konusmuyorum bende
Deneyimli de 30 sene önceki şartlarla şimdikiler bir mi o zaman kolik bebek yoktu çok ağlıyor der geçerlerdi. Bebek gazdan çatlar kimsenin bir sey bildiği yok nazardan çatladı derlerdi. Kaynananın yanında kim varmış ilk çocuğunu doğurduğunda da bu kadar deneyimli miymiş? Bu insanlar gerçekten bazı şeyleri kabul etmek istemiyorlar.Valla ben de eşime annesini sürekli şikayet ediyorum ilk önce annesi deneyimli ya ona hak veriyor sonra da bakıyor ben haklıyım susuyor ben de surat asıp oturuyorum
Canim benimki simdiden öyle. Gaz cikarirken kafasini geriye atiyor ayaklariyla karnima basiyor. Baya hareketli ben normaldir diye düşünmüştüm. Yani insallah öyledir.Birde kızlar benim bebiş kafayı kaldırmaya başladı bir haftadir tutmaya çalışıyor sürekli omzuma aldığımda dikleniyor deniyorum bir iki saniye kafasını tutuyor normal mi
Gözünü anne sütü ile silin mutlaka geçer. Yüzü için ise dr bize yenidoğan lezyonu dedi. Benim kızımda da olmuştu anne sütü ağır geliyor bence mesela benim sütüm yağlı. Geçiyor ama merak etmeyinBir de sag gözü capaklaniyor hep yapisiyor. Internette anne sütüyle silin yaziyor yapiyorum ama daha ne kadar sürecek bu cok kötü görünüyor yavrum.
Madem eşinle olmuyor sen söyle kv dene.ben bu bebeğin süt annesimiyim ben çıkarırım gazını de verme.annesine ihtiyacı var benim kokumu alınca susar de.ne bu böyle ya.valla iyi sabrediyosun ben eşimin hatrıymış yok kv küsecekmiş demem lafımı söylerim.sabırda bi yere kadar yani.sen böyle sinir stres yaşarsan sütünde azalır.sanada yazık bebeğinede.inan şu durumda hiç bişey senden ve bebeğinden önemli değil gerçekten.bence kendini bi toparla sen konuş kv nle.bebeğin annesi gibi davranmayı bıraksın.yoksa böyle olmaz yani.Ah keşke halden anlayan insanlar olsa eşim de onlar olunca annesine laf söyleyemiyor haksız bile olsa onlar yokken hamileliğimde herşeyime yardımcı oluyordu psikolojimi hoş görüyordu şimdi iş de değiştirdi doğru düzgün evde de olmuyor kim haklı bilmiyor daha ilk günden bebeğim kucaklarda gezdi sonra da ben emzirince uyusun diye yerine koyalım diye elimden aldı kv şimdi de gazdan durmuyor sürekli pış pış derken bana değil kv ye alıştı sinir oluyorum ben bana alışsın diye sürekli konuşuyorum o hemen araya giriyor gidince ben zorluk çekeyim de geri çağıralım diye mi yapıyor anlamadım
Canım peki mesela burda arkadaşlar yazıyor yarım saat emzirdim falan diye benimki saat gibi 10.dkda memeyi bırakıyor ama tazyikli geliyor benim sütüm aralarda duruyor bekliyor bebiş kendiliğinden mesela. Sence doyuyor müdür saat başı emiyor 10dk yeterli midir
Yalancı memeyi devam dene cnm. Pes etme ama silikon olmicak sarı uçlu olanlar anne göğsüne yakın olan memeler.Canım yalancı memeyi imkanı yok almıyor aventler bibsler elimde kaldı hep hiçbirisini almıyor keşke paketlerini acmasaydim üçer beşer aldım bide
Bizim burda annenin sütü yaramış bebeğe derler ama bence isilik. Fazla giydirme canım bebeği. Ve duş aldır. Bizim salon cok gunes aliyor cok sicak orda cok durduk mu hemen boyle oluyo yüzü sirti filan.yatak odam serin ogleden sonrayi hep yatak odasinda geçiriyorum o yüzdenKizlar benim oglumun yüzü hep böyle nokta nokta kizardi. Isilik mi oluyor bu? Nasil geciyor bilgisi olan var mi?
Teşekkür ederim icimi rahatlattinizGözünü anne sütü ile silin mutlaka geçer. Yüzü için ise dr bize yenidoğan lezyonu dedi. Benim kızımda da olmuştu anne sütü ağır geliyor bence mesela benim sütüm yağlı. Geçiyor ama merak etmeyin
Bana da isilik gibi geliyor. Bu aralar biraz sicak tuttum cocugu gazi oldugu icin ondan oldu sanirim. Benim kaldigim yerde hava gayet iyi tr gibi aşırı sicaklar yok sükür. Yine de fazla sıkmamam lazim cocugu anladimBizim burda annenin sütü yaramış bebeğe derler ama bence isilik. Fazla giydirme canım bebeği. Ve duş aldır. Bizim salon cok gunes aliyor cok sicak orda cok durduk mu hemen boyle oluyo yüzü sirti filan.yatak odam serin ogleden sonrayi hep yatak odasinda geçiriyorum o yüzden
Elbette ki sağılır
İnanır mısın hamileliğim sonları zor geçsede onu bile özledim. Zaten çocuklarım müze gibi oldu. Hastaneye falan gitsek muhakkak müslinle örtüyorum kimse görmesin diye. Aa ikiz mi diye diye bakıyolar.Gözümün önüne getirdim de bi çok komik yabenimkiler açken birbirinin saçını yoluyor çok zor ama beraber büyüdüklerini görmek çok güzel. Her geçen gün biraz daha rahat olacak inşallah. 4.ayı bitirdik mi sonrası yokuş aşağı.
Inanır misin 3.cocugu ben de düşünüyorum doğumdan beri millet kafayı yemişsin diyor. Çok tatlılar ama napalim insan hem büyüsünler istiyor hem hep böyle kalsınlar istiyor
Aynen canim sıkmaya gelmiyo emerken bile ter içinde kaliyo benim fındık kafasının içi bile isilik oluyo terden sıcaktan. Ama ayaklarından çoraplarını eksik etme baya fark ediyorTeşekkür ederim icimi rahatlattinizlezyonu doktoruma bir sorayim sagolun
Bana da isilik gibi geliyor. Bu aralar biraz sicak tuttum cocugu gazi oldugu icin ondan oldu sanirim. Benim kaldigim yerde hava gayet iyi tr gibi aşırı sicaklar yok sükür. Yine de fazla sıkmamam lazim cocugu anladimTeşekkür ederim canim
Canim igneyi vurdugu an agladi sonra sustu baska da bi olay olmadiKızlar hepatit ikinci doz yaptıran var mı birinci ay için bizi çağırdılar çok acıyor mukzlrgn05 sen yaptırdın sanki canım yetisemiyoeum sayfalara kusura bakmayın
Bana hemşire vitaminleri farklı üst üste sağma dedide..Elbette ki sağılır
Yaptırdım kuzum Bebiş uyurken git bi bağırdı sonra sustuKızlar hepatit ikinci doz yaptıran var mı birinci ay için bizi çağırdılar çok acıyor mukzlrgn05 sen yaptırdın sanki canım yetisemiyoeum sayfalara kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?