- 15 Şubat 2021
- 2.079
- 2.322
- 83
Sütüm yok denecek kadar az zaten stresten ona da söylenip duruyor duymayan kalmadı bigün diyecem artık tek mamayla beslenen çocuk benimki olmayacak mamayla beslendi diye de diğerlerinden farkı olmayacak kapasitem anneliğim bu kadarına yetiyor süt anne bulun madem beğenmiyosanız diye bıktım artık herkes yaşattığını yaşatsınMadem eşinle olmuyor sen söyle kv dene.ben bu bebeğin süt annesimiyim ben çıkarırım gazını de verme.annesine ihtiyacı var benim kokumu alınca susar de.ne bu böyle ya.valla iyi sabrediyosun ben eşimin hatrıymış yok kv küsecekmiş demem lafımı söylerim.sabırda bi yere kadar yani.sen böyle sinir stres yaşarsan sütünde azalır.sanada yazık bebeğinede.inan şu durumda hiç bişey senden ve bebeğinden önemli değil gerçekten.bence kendini bi toparla sen konuş kv nle.bebeğin annesi gibi davranmayı bıraksın.yoksa böyle olmaz yani.
Bebek tamamen normale dönse de özellikle yüz ve gözdeki sariligin gecmesi yaklasik 1 ay sürdü :)Bebeği sarılık olan arkadaşlar sarılığı kaç günde geçti. Bebeğinizin tenrengi ve gözünün beyaz kısmı ne zaman normale döndü? Bebeğimin hareketleri iyi çok şükür derin uyuma/uyandıramama sorunumuz yok. Ama rengi normale dönmedi hala bu beni endişelendiriyor. Ne zaman tamamen geçecek bu sarılık
Benim arkadaşımın göğüsleri sütle öyle dolup taştıki canım fışkırıyordu resmen ama gel gelelimki bebeği kilo almadı.sütünün kalitesine bakıldı yağ oranı %0 dı.bebek ne kadar emerse emsin yaramaz dedi doktoru.kalitesiz süt diye geçiyomuş.mecbur mama verdi yani.bence senin sütün olur canım ama sen doğumdan önce başladın kv ile yaşamaya doğum sonrasıda gitmek bilmedi bi türlü.ona olan sinirinden sütün artmadan kaldı öyle.sen öyle bi laf etsen millete anneliği yapamıyorum diye söyleniyor,bakıcı arıyor,süt anne arıyor diye laf edecek bu seferdeSütüm yok denecek kadar az zaten stresten ona da söylenip duruyor duymayan kalmadı bigün diyecem artık tek mamayla beslenen çocuk benimki olmayacak mamayla beslendi diye de diğerlerinden farkı olmayacak kapasitem anneliğim bu kadarına yetiyor süt anne bulun madem beğenmiyosanız diye bıktım artık herkes yaşattığını yaşatsın
Hala emmio malesefBal0ncuk canım şu an emzirme konusunda ne durumdasın çok takip edemedim ama youtube ta böyle bir videoya denk geldim aklıma sen geldin belki isine yarar.
Amin canım inşallahHala emmio malesef
Cok cok zor allah kimseye böyle yaşatmasn
Herkesin bebişi emsin inşallah
Bu ince birşeyle kandırıolar sanırım biz ince şırınga ile denemiştik olmamştı
Çok şükür❤Gözün aydın olsun.İnşaallah bol bol sütün olsun40+4 te doğurdum
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün40+4 te doğurdum
6 aylık olana kdar aklımız çıkacak sanırımAmin canım inşallahbizimki de fazla emiyor kusuyor bu akşam kusmugundan çok kötü tıkandı sırtına vurdum açılmadı sonra daha sert vurdum açıldı çok şükür ama aklım gitti
Ayyy gözümüz aydınnn40+4 te doğurdum
Gözün aydın canım40+4 te doğurdum
Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün40+4 te doğurdum
Çok teşekkürler iyiyiz ama normal doğum zor oldu her sancıda kustum öğürdüm dinlenemedim ilaçlar fayda etmediAyyy gözümüz aydınnn
Allah analı babalı büyütsün cnm..
Sen ve bebek iyisiniz demi
Allah yardımcın olsun canım ne yazık ki haberler doğruyu yansıtmıyor biz de ancak sosyal medyadan gördüğümüzü biliyoruz. Tüm etkilenen herkese geçmiş olsunKızlar nasılsınız,bebişler nasıl?doğum sonrası foruma katılamayanlardan oldum resmençok sayfa birikmiş,okuyamadım.kim doğurdu kim kaldı bilmiyorum.lohusalıktan çıkamadım bi türlü.o yüzden hala kendimde değilim.bir duygusal bir agresifim 40 ım çıkınca bitmesini umuyorum.
ayrıca belki haberlerde görmüşsünüzdür.Manavgat ta yangın var ve Manavgatta yaşayan biri olarak şehirce çok zor günler geçiriyoruz.bugün 6.günü ve hala yangın devam ediyorkapı pencere açamıyoruz.duman ve is kokusundan havada uçan küllerden dolayı.dışarı çıkamıyoruz.Rabbim bu zor günlerde yardımcımız olsun.lütfen sizde dua edin
İlk çocuğu doğurup bakmış yanında akrabası varmış sonraki çocuklardan ikisi zaten yaşamamış diğerlerine de büyük olan bakmış kendi dağa odun toplamaya gitmiş yani 7 çocuk doğurdum diyor ama hepsine kendi bakmamışEmpati yoksun değişik bir insan modeli. Çocuğu sırtına bağlayıp tarlaya gidin oldu olacak
Gözün aydın canım hayırlı olsun Rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah senin bebiş biraz nazlı çıktı ama sağlıklı olsun da gerisi geçip gidiyor40+4 te doğurdum
Almıyor canım kauçuk diyorsun sen onu hiç almıyor anlamadım gitti.. peki kaç saatte bir 4 dk emiyorYalancı memeyi devam dene cnm. Pes etme ama silikon olmicak sarı uçlu olanlar anne göğsüne yakın olan memeler.
Benimki 4 dk emiyor, yani dakikası önemsiz. Sütün iyi geliyorsa hiç bir sorun yok.
Ateş falan olmadı demi canimCanim igneyi vurdugu an agladi sonra sustu baska da bi olay olmadi
Tamam canim öyle yapayım ateşi falan oolldu muYaptırdım kuzum Bebiş uyurken git bi bağırdı sonra sustu
Ev serin akşamları çıkmıyoruz kirkina kadar şimdilik canım ama illa kullanılır ya evde işlerimi hallederken kullansam o bile yeterBen ilkinde cok kullandım canım. 1 aylıkken kullanmaya başladım. Neko markaydi benim. Su an çok sıcak tabii ama evde klimalı ortam varsa kullanabilirsin. Disarida da 1 ay sonra ya da akşamları serinse de kullanabirsin
Aminn inşallah canımÖyle canım bende çok dua ettim sütüm olsun diye baya çok var bendede elhamdülillah benim ki her emmede kusuyor bazen de kustugu için tıkanıyor. Memede tıkanmiyor öyle çok. Inşallah en kısa sürede düzelir bebişin biraz büyüyseler geçecek inşallah
Canım sende peygamber sabrı var gerçekten. Ben okurken tahammül edemiyorumm doldurur gibi olmak istemem ama buna bir dur demen lazım çünkü böyle insanlar hep dahada ileri gider yani bunun sonu yok hatta daha çok çekersin değer mi bor kere yaşıyoruz su güzel anları bence restini çek ama eşinle birlikte ağız birliği olmalı eşine çok rol düşüyorEşim günde 12 saat çalışıyor evde ne olduğundan haberi yok annesi 7 çocuk doğurmuş deneyimli ya ona bişey diyemiyor çok yıprandım zaten kimse bana sormuyor gelecez diyorlar geliyorlar kalacaz diyorlar kalıyorlar sen necisin diyen yok yakında kıyamet kopacak gibi duruyor büyük diye susuyorum ama artık patlama noktolasındayım
Sanırım öyle olacak6 aylık olana kdar aklımız çıkacak sanırım
Bizde gaz sancılarıda başladı üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?