2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Sütüm yok denecek kadar az zaten stresten ona da söylenip duruyor duymayan kalmadı bigün diyecem artık tek mamayla beslenen çocuk benimki olmayacak mamayla beslendi diye de diğerlerinden farkı olmayacak kapasitem anneliğim bu kadarına yetiyor süt anne bulun madem beğenmiyosanız diye bıktım artık herkes yaşattığını yaşatsın

Bal0ncuk canım şu an emzirme konusunda ne durumdasın çok takip edemedim ama youtube ta böyle bir videoya denk geldim aklıma sen geldin belki isine yarar.

Bebek tamamen normale dönse de özellikle yüz ve gözdeki sariligin gecmesi yaklasik 1 ay sürdü :)

Benim arkadaşımın göğüsleri sütle öyle dolup taştıki canım fışkırıyordu resmen ama gel gelelimki bebeği kilo almadı.sütünün kalitesine bakıldı yağ oranı %0 dı.bebek ne kadar emerse emsin yaramaz dedi doktoru.kalitesiz süt diye geçiyomuş.mecbur mama verdi yani.bence senin sütün olur canım ama sen doğumdan önce başladın kv ile yaşamaya doğum sonrasıda gitmek bilmedi bi türlü.ona olan sinirinden sütün artmadan kaldı öyle.sen öyle bi laf etsen millete anneliği yapamıyorum diye söyleniyor,bakıcı arıyor,süt anne arıyor diye laf edecek bu seferde

Bal0ncuk canım şu an emzirme konusunda ne durumdasın çok takip edemedim ama youtube ta böyle bir videoya denk geldim aklıma sen geldin belki isine yarar.
Hala emmio malesef
Cok cok zor allah kimseye böyle yaşatmasn
Herkesin bebişi emsin inşallah
Bu ince birşeyle kandırıolar sanırım biz ince şırınga ile denemiştik olmamştı

Hala emmio malesef
Cok cok zor allah kimseye böyle yaşatmasn
Herkesin bebişi emsin inşallah
Bu ince birşeyle kandırıolar sanırım biz ince şırınga ile denemiştik olmamştı
Amin canım inşallah bizimki de fazla emiyor kusuyor bu akşam kusmugundan çok kötü tıkandı sırtına vurdum açılmadı sonra daha sert vurdum açıldı çok şükür ama aklım gitti

Amin canım inşallah bizimki de fazla emiyor kusuyor bu akşam kusmugundan çok kötü tıkandı sırtına vurdum açılmadı sonra daha sert vurdum açıldı çok şükür ama aklım gitti
6 aylık olana kdar aklımız çıkacak sanırım
Bizde gaz sancılarıda başladı üstüne

Allah yardımcın olsun canım ne yazık ki haberler doğruyu yansıtmıyor biz de ancak sosyal medyadan gördüğümüzü biliyoruz. Tüm etkilenen herkese geçmiş olsun

Empati yoksun değişik bir insan modeli. Çocuğu sırtına bağlayıp tarlaya gidin oldu olacak
İlk çocuğu doğurup bakmış yanında akrabası varmış sonraki çocuklardan ikisi zaten yaşamamış diğerlerine de büyük olan bakmış kendi dağa odun toplamaya gitmiş yani 7 çocuk doğurdum diyor ama hepsine kendi bakmamış

DefneninAnnesi07 doktor bana sütün kaliteli değil dese ona da inanmaz anne sütünün kalitesi mi olurmuş der bebeğim doğdu doğalı çocuk doktorunun dediklerine inanmıyor ben ne desem boş canım herşeye döner dilleri haklısın söyler yani

Yalancı memeyi devam dene cnm. Pes etme ama silikon olmicak sarı uçlu olanlar anne göğsüne yakın olan memeler.

Benimki 4 dk emiyor, yani dakikası önemsiz. Sütün iyi geliyorsa hiç bir sorun yok.
Almıyor canım kauçuk diyorsun sen onu hiç almıyor anlamadım gitti.. peki kaç saatte bir 4 dk emiyor
Canim igneyi vurdugu an agladi sonra sustu baska da bi olay olmadi
Ateş falan olmadı demi canim
Yaptırdım kuzum Bebiş uyurken git bi bağırdı sonra sustu
Tamam canim öyle yapayım ateşi falan oolldu mu
Ben ilkinde cok kullandım canım. 1 aylıkken kullanmaya başladım. Neko markaydi benim. Su an çok sıcak tabii ama evde klimalı ortam varsa kullanabilirsin. Disarida da 1 ay sonra ya da akşamları serinse de kullanabirsin
Ev serin akşamları çıkmıyoruz kirkina kadar şimdilik canım ama illa kullanılır ya evde işlerimi hallederken kullansam o bile yeter
Aminn inşallah canım
Canım sende peygamber sabrı var gerçekten. Ben okurken tahammül edemiyorumm doldurur gibi olmak istemem ama buna bir dur demen lazım çünkü böyle insanlar hep dahada ileri gider yani bunun sonu yok hatta daha çok çekersin değer mi bor kere yaşıyoruz su güzel anları bence restini çek ama eşinle birlikte ağız birliği olmalı eşine çok rol düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…