- 15 Şubat 2021
- 2.079
- 2.322
- 83
Geçmiş olsun canım bundan sonra yavruna baktıkça hepsini unutursun benimki tüp bebek birsürü iğne ilaç tedavi düşük riski erken doğum riski derken 9 ay boyunca da kustum sezaryen doğum yaptım sonrasındaki ağrılar falan çok zordu ama çok şükür oğluma baktıkça onları hiç yaşamamış gibiyim9 ay boyunca hiç kusmadım dedim ama 9 saat boyunca her sancıda da kustum valla çok zordu
Tamam emzrme dansmni da szn gbi sagmamayi onerdi. 4 gundr faln sagmyorm ama sagmali mym diye aklma taklyordu. Siz de boyle emin konsnca rahatldm.Gunduz mama gece sadece meme vererek ilerlyorm tabi gece doymyck diye coook korkuyorm. Insallah sütum yetck duruma gelir ya..Rica ederim. Birde sagma dan dene. Haber et bana.... Doktorların dediğini yapmicaksin. İlk çocuğumda ne dedilerse yaptım. Sonradan kalbimin ve duygularımın sesini dinledim. Dağa rahat ettim
İmkanı olsa emzirir bileÇocuk hevesini seninkiyle almaya çalışıyor anlaşıldı şimdi
Dun 1 aylik oldu. Peki bu 150cc yi gunde kac kez veryorsnz? Bna dr kusana kadar dynce cok garp geldi emzrme dansmanina sordum o maksmum 90 ver dedi doymzsa eklersn tabi dedi..ustnde yazan da o seklde yanls bilmiyorsam..3 kere 90 cc geriye kalan dger acikmalarda 60ar veryorz. 3 gun boyle...sonra azaltcgz. Ise yarar insallah mama hazrlmk hele de eds ile vermk bi yerden sonra biktryoÖyle düşünme canım bende 10 yada 15 dk iki gögsümü veriyorum sonra 120 cc mama veriyorum bazen bitiriyor bazen dibinde kalıyor bitirdigi zaman 30 cc daha yapıyorum onunda 15 cc yiyor bebek biberonda bırakırsa doyuyor demektir dedi benim doktorda . Senin bebegin kac günlük mamalarda yazar ne kadar verileceği ayina göre
Sütün yetmezse zaten bebisin uyumaz ve baş baş bağırır. Gece mamayida yavaş yavaş bırak cnm. Merak etme ne kadar emzirirsen o kadarda süt üretir bedenubTamam emzrme dansmni da szn gbi sagmamayi onerdi. 4 gundr faln sagmyorm ama sagmali mym diye aklma taklyordu. Siz de boyle emin konsnca rahatldm.Gunduz mama gece sadece meme vererek ilerlyorm tabi gece doymyck diye coook korkuyorm. Insallah sütum yetck duruma gelir ya..
Yap kız gideceği yok kaynananın yoksaİmkanı olsa emzirir bileoğlunu kendime çeviririm onlardan uzaklaştırırım diye korkuyordu ondan böyle yapıyor galiba ama unuttuğu şey oğlunun karısı torununun annesiyim yani iki erkek de benim elimde oğluna bir cilve yeter torun zaten benim artık onların taktiğini uygulamaya karar verdim yıldırma politikası uygulayacam
Bi sure mamayi cok az vermstim. Çiş kaka hep normldi. Uyuyordu da ama cok kilo kaybetms meger. O yuzden hemen mamayi arttırdılar. Insallah artar sut ve yeter ya. Yedigim ictgm sut arttricilari bi erkege verseler sut fiskirirdi herhaldeSütün yetmezse zaten bebisin uyumaz ve baş baş bağırır. Gece mamayida yavaş yavaş bırak cnm. Merak etme ne kadar emzirirsen o kadarda süt üretir bedenub
Gündüz kaç saatte bir kaç ml mama veriyorsunuz? Bir de gece çocuk doymazsa huzursuz olmaz mı? Benim oğlan mama içmeden uykuya dalmıyor geceTamam emzrme dansmni da szn gbi sagmamayi onerdi. 4 gundr faln sagmyorm ama sagmali mym diye aklma taklyordu. Siz de boyle emin konsnca rahatldm.Gunduz mama gece sadece meme vererek ilerlyorm tabi gece doymyck diye coook korkuyorm. Insallah sütum yetck duruma gelir ya..
Iyi canim cok sükür. Evet banyo yaptircam insallah hergün bakalimGeçti bile çok şükür, kurudu, anne sütüyle sil yada banyo yaptır....
Kız benimkide ilk günler kilo kayıp etti o çok normal birsey. Anne sütü kilo verdirmez ki cnm. Mama çabuk aldırır ama anne sütü gibi yararlı ve faydalı değilBi sure mamayi cok az vermstim. Çiş kaka hep normldi. Uyuyordu da ama cok kilo kaybetms meger. O yuzden hemen mamayi arttırdılar. Insallah artar sut ve yeter ya. Yedigim ictgm sut arttricilari bi erkege verseler sut fiskirirdi herhalde
Doğum ne zmn yaptın? Hergün mü yaptırıyorsun banyoIyi canim cok sükür. Evet banyo yaptircam insallah hergün bakalim
2 hafta önce yaptim canim. 2-3 günde bir yaptırıyordum bizim burasi da almanya gibi yagmurlu bu aralar fazla sicak degil yani.Doğum ne zmn yaptın? Hergün mü yaptırıyorsun banyo
Biz soba yakiyoruz. Soğuk ve yağmurlu...2 hafta önce yaptim canim. 2-3 günde bir yaptırıyordum bizim burasi da almanya gibi yagmurlu bu aralar fazla sicak degil yani.
Fon makinesi bdegilde buzuki Orhan Osman diye birşey vvar onu seviyor sakinliyor canımBizim bütün vucudumuz çok kötüydü şükür kuruyor. Koca koca sivilceler vardı.
Hayırlı olsun. Bak sende doğurdun
2-3 saate yetiyor
Karin ağrısı olduğunda hep emmek istiyor ama bende vermiyorum çünkü verdikcenecdaaha çok gaz yapior.
Fön makinesini denedin mi? Çok işe yarıyor bence
Tamam canım sağol bakalım bizde neler olacakYok canim ates olmadi zaten dogumda vurulan asinin aynisi
Gaz problemimiz olmasa daha şansli olacaktık ama neyseOlsn kuzum.. Beklediğine değdide normal doğrudun cok şükür
Ağrılarında azalacaktır zamanla
Ayyy cok şanslısın iyi gelen bişey bulmuşsn
Şu gaza iyi gelen damla yada şurup tamamen şans sanırm ya
Kayısı suyu cnm... En güzel çözüm..
Valla dünden itibaren sağmaya başladm üst üste
Yiyor tepki vermior, hayatndan memnun
Aynen canım neye sabredeceksin ki yani sabredecek bir durum yok burda önemli olan sen ve bebeğin. Sen iyi olacaksin ki bebeğine faydam olsun yani çok sinir bozucu bir durum Allah yardımcın olsunCanım bundan sonra onların taktiğini uygulamaya karar verdim nasıl olsa eşim yok görmüyor eşimden de korkuyorlar zaten diyemezler onların gıcıklığına hareket edecem onlar ne derse inadına zıttını yapacam bakalım zaten eşim sana bişey derlerse bana söyle demişti önceden eşime de şikayet edecem bakalım onlar beni yıldırmaya çalışırken kendileri ters köşe olacaklar bundan sonra ne olacaksa olsun sabır da bir yere kadar
Sağol canım.şehre yakın çevrede yanacak bi yer kalmadığı için artık şehre uzak köyler yanıyor sonra nerelere geçecek Allah bilir.Rabbim hepimizin yardımcısı olsunAllah yardımcın olsun canım ne yazık ki haberler doğruyu yansıtmıyor biz de ancak sosyal medyadan gördüğümüzü biliyoruz. Tüm etkilenen herkese geçmiş olsun
Valla kuzum Allah sabır versin ne diyeyim.anladığım kadarıyla kv ile olan durumdan ne eşinden çare var sana ne de başkasından.yapabilirsen bu durumu senden başkası halledemezDefneninAnnesi07 doktor bana sütün kaliteli değil dese ona da inanmaz anne sütünün kalitesi mi olurmuş der bebeğim doğdu doğalı çocuk doktorunun dediklerine inanmıyor ben ne desem boş canım herşeye döner dilleri haklısın söyler yani
Canım ya çok geçmiş olsun size de.. biz birebir görmediğimiz halde içimiz yandı, siz orda yaşarken neler hissettiniz kim bilir. İnşallah bir an önce kurtuluruzSağol canım.şehre yakın çevrede yanacak bi yer kalmadığı için artık şehre uzak köyler yanıyor sonra nerelere geçecek Allah bilir.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bebek emdikçe süt çoğalıyor ağlasada memeye zorla. Dün doktorum mamayı günde ikiye düşürdü bugün memede kıyameti kopardı ama direndim emzirdim uyuttum tam 2 saat sürdü baktım memeyi istemiyor kucağıma alıp sakinleştirip tekrar vere vereeee yendim bıdığıAy sinirlerim bozuldu iyice
Sütüm az
Mama alıyo biberonla
Artık emmek de istemiyo iki çekip ağlamaya başlıyor
Canim ben sagmayi biraktim dun denemek icin sagdim makinaya damla sut gelmedi cok uzuldum ama bebegim emerken sut oluyor agzindaTamam emzrme dansmni da szn gbi sagmamayi onerdi. 4 gundr faln sagmyorm ama sagmali mym diye aklma taklyordu. Siz de boyle emin konsnca rahatldm.Gunduz mama gece sadece meme vererek ilerlyorm tabi gece doymyck diye coook korkuyorm. Insallah sütum yetck duruma gelir ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?