2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
9 ay boyunca hiç kusmadım dedim ama 9 saat boyunca her sancıda da kustum valla çok zordu
Geçmiş olsun canım bundan sonra yavruna baktıkça hepsini unutursun benimki tüp bebek birsürü iğne ilaç tedavi düşük riski erken doğum riski derken 9 ay boyunca da kustum sezaryen doğum yaptım sonrasındaki ağrılar falan çok zordu ama çok şükür oğluma baktıkça onları hiç yaşamamış gibiyim

Rica ederim. Birde sagma dan dene. Haber et bana.... Doktorların dediğini yapmicaksin. İlk çocuğumda ne dedilerse yaptım. Sonradan kalbimin ve duygularımın sesini dinledim. Dağa rahat ettim
Tamam emzrme dansmni da szn gbi sagmamayi onerdi. 4 gundr faln sagmyorm ama sagmali mym diye aklma taklyordu. Siz de boyle emin konsnca rahatldm.Gunduz mama gece sadece meme vererek ilerlyorm tabi gece doymyck diye coook korkuyorm. Insallah sütum yetck duruma gelir ya..

Çocuk hevesini seninkiyle almaya çalışıyor anlaşıldı şimdi
İmkanı olsa emzirir bile oğlunu kendime çeviririm onlardan uzaklaştırırım diye korkuyordu ondan böyle yapıyor galiba ama unuttuğu şey oğlunun karısı torununun annesiyim yani iki erkek de benim elimde oğluna bir cilve yeter torun zaten benim artık onların taktiğini uygulamaya karar verdim yıldırma politikası uygulayacam

Dun 1 aylik oldu. Peki bu 150cc yi gunde kac kez veryorsnz? Bna dr kusana kadar dynce cok garp geldi emzrme dansmanina sordum o maksmum 90 ver dedi doymzsa eklersn tabi dedi..ustnde yazan da o seklde yanls bilmiyorsam..3 kere 90 cc geriye kalan dger acikmalarda 60ar veryorz. 3 gun boyle...sonra azaltcgz. Ise yarar insallah mama hazrlmk hele de eds ile vermk bi yerden sonra biktryo

Sütün yetmezse zaten bebisin uyumaz ve baş baş bağırır. Gece mamayida yavaş yavaş bırak cnm. Merak etme ne kadar emzirirsen o kadarda süt üretir bedenub

Yap kız gideceği yok kaynananın yoksa şaka bi yana hiç konusulmuyor mu şu gün gideriz falan diye?
Biz de tayin istedik eşim habire annemler gelir bebeklere bakar diyor. Kaynanam hayatta gittiği yerde 4 5 ay kalmaz 10 gün zor dayanıyor. Gelir gelmez gidelim demeye basliyor. Görümcemle de kavga etmişler en son sürekli beni anlatıyormuş yardıma ihtiyacı var mı gitmedik cagirmadilar falan diye. Görümcem sen gelini benden çok seviyorsun diye küsmüş. Onun da çocukları çok fena biri uyanık olduğu her saniye yüksek sesle konuşuyor. Etrafta konuşacak biri yoksa kendi kendine konusuyor. Küçüğü de sürekli ağlıyor kayinpederime terlik atmış adam delirmiş.
Nasıl emanet edip işe gidecem ki yaşlı başlı insanlara iki tane bebeği

Sütün yetmezse zaten bebisin uyumaz ve baş baş bağırır. Gece mamayida yavaş yavaş bırak cnm. Merak etme ne kadar emzirirsen o kadarda süt üretir bedenub
Bi sure mamayi cok az vermstim. Çiş kaka hep normldi. Uyuyordu da ama cok kilo kaybetms meger. O yuzden hemen mamayi arttırdılar. Insallah artar sut ve yeter ya. Yedigim ictgm sut arttricilari bi erkege verseler sut fiskirirdi herhalde

Gündüz kaç saatte bir kaç ml mama veriyorsunuz? Bir de gece çocuk doymazsa huzursuz olmaz mı? Benim oğlan mama içmeden uykuya dalmıyor gece

Ay sinirlerim bozuldu iyice
Sütüm az
Mama alıyo biberonla
Artık emmek de istemiyo iki çekip ağlamaya başlıyor

Bi sure mamayi cok az vermstim. Çiş kaka hep normldi. Uyuyordu da ama cok kilo kaybetms meger. O yuzden hemen mamayi arttırdılar. Insallah artar sut ve yeter ya. Yedigim ictgm sut arttricilari bi erkege verseler sut fiskirirdi herhalde
Kız benimkide ilk günler kilo kayıp etti o çok normal birsey. Anne sütü kilo verdirmez ki cnm. Mama çabuk aldırır ama anne sütü gibi yararlı ve faydalı değil

Iyi canim cok sükür. Evet banyo yaptircam insallah hergün bakalim
Doğum ne zmn yaptın? Hergün mü yaptırıyorsun banyo

Fon makinesi bdegilde buzuki Orhan Osman diye birşey vvar onu seviyor sakinliyor canım
Yok canim ates olmadi zaten dogumda vurulan asinin aynisi
Tamam canım sağol bakalım bizde neler olacak
Gaz problemimiz olmasa daha şansli olacaktık ama neyse
Aynen canım neye sabredeceksin ki yani sabredecek bir durum yok burda önemli olan sen ve bebeğin. Sen iyi olacaksin ki bebeğine faydam olsun yani çok sinir bozucu bir durum Allah yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun canım ne yazık ki haberler doğruyu yansıtmıyor biz de ancak sosyal medyadan gördüğümüzü biliyoruz. Tüm etkilenen herkese geçmiş olsun
Sağol canım.şehre yakın çevrede yanacak bi yer kalmadığı için artık şehre uzak köyler yanıyor sonra nerelere geçecek Allah bilir.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Valla kuzum Allah sabır versin ne diyeyim.anladığım kadarıyla kv ile olan durumdan ne eşinden çare var sana ne de başkasından.yapabilirsen bu durumu senden başkası halledemez

Sağol canım.şehre yakın çevrede yanacak bi yer kalmadığı için artık şehre uzak köyler yanıyor sonra nerelere geçecek Allah bilir.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canım ya çok geçmiş olsun size de.. biz birebir görmediğimiz halde içimiz yandı, siz orda yaşarken neler hissettiniz kim bilir. İnşallah bir an önce kurtuluruz

Ay sinirlerim bozuldu iyice
Sütüm az
Mama alıyo biberonla
Artık emmek de istemiyo iki çekip ağlamaya başlıyor
Bebek emdikçe süt çoğalıyor ağlasada memeye zorla. Dün doktorum mamayı günde ikiye düşürdü bugün memede kıyameti kopardı ama direndim emzirdim uyuttum tam 2 saat sürdü baktım memeyi istemiyor kucağıma alıp sakinleştirip tekrar vere vereeee yendim bıdığı ilk mamayıda gece 4 te uyanmadan verdim. Mamaları uyurken vercem bakalım sabır gerek biraz.

Canim ben sagmayi biraktim dun denemek icin sagdim makinaya damla sut gelmedi cok uzuldum ama bebegim emerken sut oluyor agzinda

Ayyy minnoşunu yenemeyen birtek ben çıktım sanırım
Ne emzirme danışmanları
Ne hemşireler
Kimse başaramadı bu kızı yenmeyi

Ama sütü sağınca löp löp içio sütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…