Bilmiyorum ki doktorla gorussen daha iyi olur bence. Ilk aydan sonra hafif yürüyüş öneriyorlar genelde. 6 ay ağır spor yapmak zaten yasak.Kızlar sezaryen göbeğine çare bulabilen var mı? Hamilelikten önceki pantolonlarımı denedim biraz önce. Düğmeleri ve fermuarları kapanmıyorçoğunu hamilelikten önce yeni almıştım, doğru düzgün giyemedim bile. Ben zayıflamak ve sıkılaşmak istiyorum Dışarı çıkıp yürüme şansım yok, tekim evde, eşim sabah 8 akşam 5 çalışıyor Leslie 1-2-3 mile ile daha önce zayıflamış ve sıkılaşmıştım. Ona başlasam mı acaba, dikişlerim zarar görür mü? Spora başlayan var mı aranızda?
Aynen uçları benim kullandığım uç gibiydi yoğun bakımda normal biberon vermişler diye doktor kızmıştı sonrasında ben kaşık biberonla vermeye başladım ama mama miktarı arttıkça zor olmaya başladı özellikle geceleri ben de normal biberona başladım şuan meme emmede bir sıkıntı yok şükürNeden boyle bi dusunce yaylms ki o zamn her yere..ilginc..Biberonun ucuyla ilgili belki de..uygun biberon veryolardr.
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumKızlar gercekten bitik durumdayım siz siz olun koronaya cok cok dikkat edin maskesiz adım atmayın en yakınınıza bile mesafeli durun. Eşimden sonra bende pozitif cıktım bebeği çift maskeyle emziriyorum öksüresim geldiğinde mecbhr emerken tutuyorum nefesim kesiliyor o emerken gece uyutmuyır zaten uyumadıkca dinlenemiyorum atesim düşmüyor. Üstüne bebegede bulastı mı strwsi saat bası onunda atesine bakma cabası. Yani Allah daha büyük dert vermesin ama mahvoldum
Sutunuzun yettigini nasil anliyorsunuz, gun icinde hic cekipte gelmedigi ve huzursuzlandigi oluyir mu yoksa hep emip uyuyor muEvet sadece anne sütü veriyorum. Sol göğüsümden daha az süt geliyor sebebini anlayamadım,şimdilik yetiyor ama inşallah ilerde düzelir ve sütüm ilerde de yeter bebeğime
Tamam canım teşekkür ederimBilmiyorum ki doktorla gorussen daha iyi olur bence. Ilk aydan sonra hafif yürüyüş öneriyorlar genelde. 6 ay ağır spor yapmak zaten yasak.
Aynen bende öyle yapıyorum, hava zaten sıcak bide klimalı ortam tam mis oluyorCitcitli badi ve çorap oluyor sadece kundağı da müslinle yapıyorum
Ya ben klima konusunda cok dertliyim. Acsam bebekler usuyecek diye korkuyorum acmasam terliyorlar çarptiracaklar diye korkuyorum. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Kendimi zaten geçtim ben buharlasiyorum bildiğinAynen bende öyle yapıyorum, hava zaten sıcak bide klimalı ortam tam mis oluyor
Bazen sağıp içiriyorum ne kadar geldiğini biliyorum o yüzden canım. Bi de sol göğüsümde daha az süt var mesela, orayı emip azaltınca huysuzlanmaya başlıyor, memeyle kavga ediyor emmek istemiyor. Sağa geçiyorum. Doymadığında ağlıyorSutunuzun yettigini nasil anliyorsunuz, gun icinde hic cekipte gelmedigi ve huzursuzlandigi oluyir mu yoksa hep emip uyuyor mu
Insallah canimBiraktrmk da kolay oluyo dyolar. Keyfni ckarn valla
Benimki hala ilk verdigimde istemiyor midesi bulaniyor zorla veriyorum aliyor sonra. Senin icin gercekten büyük kolaylik olmus canimBi de emzik bazen alip bazen almazsa vazgecmeden vermek lazmmis almiyor diye vazgecmeyin. Benim ikizlerde hayatimi kurtardi gercekten karınlari acsa tutuyorlar. Bazen ikisi ayni anda uyaniyor veya birini emzirirken diğeri de ağlıyor. Emziği verip yarim saat kadar oyalayabiliyorum
Benim için mecburiyet resmen kolaylık falan da değilInsallah canim
Benimki hala ilk verdigimde istemiyor midesi bulaniyor zorla veriyorum aliyor sonra. Senin icin gercekten büyük kolaylik olmus canim
Geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versinKızlar gercekten bitik durumdayım siz siz olun koronaya cok cok dikkat edin maskesiz adım atmayın en yakınınıza bile mesafeli durun. Eşimden sonra bende pozitif cıktım bebeği çift maskeyle emziriyorum öksüresim geldiğinde mecbhr emerken tutuyorum nefesim kesiliyor o emerken gece uyutmuyır zaten uyumadıkca dinlenemiyorum atesim düşmüyor. Üstüne bebegede bulastı mı strwsi saat bası onunda atesine bakma cabası. Yani Allah daha büyük dert vermesin ama mahvoldum
Doktorum Bana 3 ay yürüyüş yapabilirsibKızlar sezaryen göbeğine çare bulabilen var mı? Hamilelikten önceki pantolonlarımı denedim biraz önce. Düğmeleri ve fermuarları kapanmıyorçoğunu hamilelikten önce yeni almıştım, doğru düzgün giyemedim bile. Ben zayıflamak ve sıkılaşmak istiyorum Dışarı çıkıp yürüme şansım yok, tekim evde, eşim sabah 8 akşam 5 çalışıyor Leslie 1-2-3 mile ile daha önce zayıflamış ve sıkılaşmıştım. Ona başlasam mı acaba, dikişlerim zarar görür mü? Spora başlayan var mı aranızda?
5 ağustosta 30 günlük olacak 15 ağustos olurKızlar 5 temmuzda doğum yaptım 40miz hangi gün çıkıyor ben anlamıyorum da ?
O da var tabiBenim için mecburiyet resmen kolaylık falan da değil
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçerSarılık oldu hastaneye geri döndük yatışa
Geçmiş olsun canım, sarılık değeri kaç çıktıSarılık oldu hastaneye geri döndük yatışa
El kadar bebeyle nasıl yürüyelim canımDoktorum Bana 3 ay yürüyüş yapabilirsib
3 ay sonra spor yapabilirsin demişti
Bendr dertliyim sezeryan göbeğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?