İdarecilik çekilecek bir şey değil de işte alışmışlar bir kereIdarecilik çekilecek sey değil ya iki tane bebeyle bi başıma kaldım kocamı sürekli arıyorlar okula gidiyor. Komple memurluktan istifa ettircem adamı az kaldı
Benim 18 Ekim’de iznim bitiyor. Sağlam güvenilir bir bakıcı bulamazsam ücretsiz izin alcam sene sonuna kadarOkula baslyck msnz?
Oh ne güzelsin kizlar ben dogum yaptigim gune kadar çalıştım dogumun erkesi gunu bile yattigim yerdenBenim 18 Ekim’de iznim bitiyor. Sağlam güvenilir bir bakıcı bulamazsam ücretsiz izin alcam sene sonuna kadar
Gecms olsun..anne en iyisini bilir derler dogruyms.ne guzel fark etmssnz buna sukur. Tani konulduktan sonrasi daha kolay..zorunu atlatmssnz aslnda..insallah cabucak iyilesr. Allah dermansz dert vermesin..annelik boyle olck demk ki..alisacgz insallah..ne kadar sıklıkla aglyordu ki gazdan nasl ayirt edebldnz?Kızlar selam,
Bitmek bilmeyen gaz sancısı olduğunu sandığımız bebeğimin idrar yolu enfeksiyonu çıktı.. Defalarca doktora götürdüm, farklı hastaneler, doçentler hepsi ilk aylarda sindirim sorunlarının normal olduğunu söyledi tamam ama bu çocuğun başka bir derdi var diyordum farkli farkli bir sürü gaz damlası denedik son 2 gün çığlık atarak ağlamaya başlayınca alerjiden şüphelenip zorla tahlil yaptırdım. Canım yavrum acılar içinde kıvranıyormuş meğer, hemen yatış yapıldı minicik bedeninde damar yolu bulmak için çok canını yaktılar. Okadar kötüyüm ki, o kadar üzülüyorum ki sütümün kesilmesinden de korkuyorum.
5 gündür hiç uyumadım, hastanede ne kadar kalacağımız kesinleşmedi. Böyle bir şey yaşayan var mı ? ona bir şey olmasından çok korkuyorum, akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim.
İzin haklarını kullanmadın mı ?Oh ne güzelsin kizlar ben dogum yaptigim gune kadar çalıştım dogumun erkesi gunu bile yattigim yerden
Nasl yaOh ne güzelsin kizlar ben dogum yaptigim gune kadar çalıştım dogumun erkesi gunu bile yattigim yerden
Benm tam okulun baslamasina denk geliyor ya ayarlasam bu kadar tutturamazdmBenim 18 Ekim’de iznim bitiyor. Sağlam güvenilir bir bakıcı bulamazsam ücretsiz izin alcam sene sonuna kadar
Sınıf çok daha rahat bence. Uğraştığın sey belli sınıfın belli velilerin belli. Idarede bütün öğrenciler bütün velilerden sen sorumlusun.İdarecilik çekilecek bir şey değil de işte alışmışlar bir kereŞu bebeyi biraz büyütene kadar öğretmenlik yapsın da ondan sonra isterse yeniden müdür olur. Ben 32 yaşında anne oldum, bu zamana kadar gez toz derken şimdi hayat kısıtlandı. Anne olmak çok güzel bir duygu ama bazen bunalıyorum bebek ağlayınca, gazı olunca falan, o geliyor hemen alıyor benden bakıyor biraz , o bile rahatlatıyor beni. Biraz büyüse oğluşla gezeriz :) senin hele iki yavrun var, Allah kolaylık versin Eşin öğretmenliğe geçsin yarım gün çalışsın. Sonra gelsin sana yardım etsin . En azından çocuklar kreş yaşına gelene kadar. Öyle olmuş olsa hayat senin için daha kolay ve keyifli olur
Benim kendi isim canim mali musavirlik burom var telefonlarim hic susmazNasl yarapor faln da mi olmuyo?
Kendi isim canim benimİzin haklarını kullanmadın mı ?
Of Allah yardm etsin ben ertesi gun zor hareket edyordumBenim kendi isim canim mali musavirlik burom var telefonlarim hic susmaz
Arsuz uzak istediğimiz yere, İskenderun’da da nefes alamıyorum nemden. Puanlarımız Antakyaya yetiyor ama ilk 4-5 yıl kayınvalidemlerin olduğu ilçe, daha sonra Antakya var planımızda, hayırlısı bakalımSınıf çok daha rahat bence. Uğraştığın sey belli sınıfın belli velilerin belli. Idarede bütün öğrenciler bütün velilerden sen sorumlusun.
Bu sene sınıf öğretmenliğine bir sürü arsuz açmışlardı iskenderun da acıktı ama 450 puanla almış orası. Antakyanın puanları nispeten daha düşük oluyor bence şansınız yüksek. Inşallah siz de gelirsiniz seneye
Oyyy, Allah yardımcın olsunKendi isim canim benim
Uzamış sarılık diyor doktor kaçın altına düşünce normal bilmiyorum. Bu hafta 8.6 olmuş yine. Kilo alması gayet iyi canım doymasa durmuyor zaten doktorda kes dedi mamayıAyy benmki tüp ve aynı duygular içerisindeym
Valla cnm benim kız uyandırılmaktan nefret edio... Zaten emmio.. Ama uyandırsam bile asla mama almıor huysuzlanıp bdaha uyuyor
O yüzden kendi haline bırakıorm...
Genelde 3 saat uyuyor uyanıor.. Yiyip uyuyor.. Bazen 4 saat uyuduğu bile oluyor
Cnm 7.8 cok yğksek değil bence
Bence o kdarı hepimizde var..
Neden öyle demişki doktor
Gün ışığında tut sürekli iyiy geliyor
Bide sadece anne sütüyse belki yetersiz geliyordur
Bizim şuan 8.6 ve 43 günlük oldu Dr arastirilmali atta yatan sebep bu kadar uzamamali artık diyor. İdrar verdik 3 ayrı kap yaptıkça eşim goturuyor hastaneye bakalım onların sonucu nasıl cikacak. Çünkü bazen sadece idrar yolu enfeksiyonu bile uzatiyormus sarılığıBizim de aynı. En son 2 hafta önce cocuk doktoru idrar tahlili ve kan tahlili istedi . Kanda tiroit bazı enzim ve protein eksikliklerine bakıldı. İdrar veremedik ama kan tahlilinde sıkıntı yok. 2 hafta önce bilirubin 11 Di.
4. Ay çoğunluk bitiyormus kadı 2 buçuk ayGaz sancıları kaç ay devam edecek ya
Damla felan işe yaramıor
Asi olan hamilelerden 4 gün uzak dursun diye duyduğumda beri aşıyla ilgili kararını verdim kesinlikle hayır. Bebekler hamilelerden daha hassas degilmi yaniKızlar aşınızı olduğunuz gün emzirdiniz mi bebeğinizi?emzirdiysenizde bebeğinizde huzursuzluk yada hiç beklemediğiniz bişey gördünüz mü?ben doktoruma soruyorum olabilirsinde olmayabilirsinde sen bilirsin diyosağlık ocağındaki ebem de ol da demem olmada demem diyo.anlamadım ben kime danışıp aşı olup olmamaya karar vericem
Bir de olmak istersem bana bir kağıt imzalatacaklarmış eğer olurda bebeğimde bi sıkıntı olursa bütün mesuliyet benim diye
Anladım canım seninki baya zorlamış ilk günden benimki 40 tan sonra fena olduIlk gunden itibaren agladi canim elini kolunu kasiyordu kaldirip indiriyordu baglamayalim diye
Evet ya idrar veremedik bizBizim şuan 8.6 ve 43 günlük oldu Dr arastirilmali atta yatan sebep bu kadar uzamamali artık diyor. İdrar verdik 3 ayrı kap yaptıkça eşim goturuyor hastaneye bakalım onların sonucu nasıl cikacak. Çünkü bazen sadece idrar yolu enfeksiyonu bile uzatiyormus sarılığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?