2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar sonuçlarım çıkmış anlayan biri Allah rızası için yorum yapabilir misiniz

Eklentiler

• Screenshot_20201127_162429.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20201127_162409.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 59
maşallah kızlar güzel haberle gelen çok kişi var. bende bulantım çok artınca sağlık ocağında prilam bulantı ilacı yzdırdım ama doktorona sor öyle kullan dedi. doktorumu aradım günde 3 tane alabilirsin kullan sorun yok dedi. inşallah işe yarar midem rahatlar yaa.

Çok sevindim canım çok guzel geçmiş mide bulantısından anca teli elime aldım iyi değilim hiç yarın da ben gidicem bakalım ne diyecek.. hangi testleri istedi atarmısin acaba

Masallahh minigine canim darisi basimiza inşallah

Sağlık ocağına yazdırınca ne kadara aldın canım ilacı ?

Bende cnm bugün gittim döngüm benimde 33 gün. Yani şuan 6+0 çıktı 4 gün geriden. Kese ve bebek göründü. Biraz saklanmış bebis. Kalp atışı bile vardı. Yani seninki 5 haftalıksa haftaya inşallah görürsün. Sat ne zmn di

Çok sevindim canım çok guzel geçmiş mide bulantısından anca teli elime aldım iyi değilim hiç yarın da ben gidicem bakalım ne diyecek.. hangi testleri istedi atarmısin acaba
Canım dün sendin değil mi yarın konuşuruz demiştik hatırlayamadım etikeletleyecektim. Kusuruma bakma benden beş tüp kan aldı biyokimya hemogram kan grubu ve tam kan sayımı canım ama TSH falan yok belki de var daha çıkmadı

Sağol cnm biraz saklanmış ilk keseyi boş görünce korktum. Ama çok şükür
O korkuyu ben de yaşadım seni çok iyi anlıyorum güzel düşün güzel olsun canım aslında en güzeli uzun aralıklı zamanlarda gitmek de ben dayanamıyorum ilk gebelik çok saskolozum

Yok amacım benimkiler hep muhalefet en doğuyu onlar bilir .kendisi 2 çocuğu var bana haftayı karıştırıyo . Walla gitsem de soylemicem bunlara yaa dün annem yok corona varmış birinden kan alırken ölmüş sen neden gidiyon diyo bana napim 9 ay evdemi oturcan ben herhalde çok dikkat ediyorum

O korkuyu ben de yaşadım seni çok iyi anlıyorum güzel düşün güzel olsun canım aslında en güzeli uzun aralıklı zamanlarda gitmek de ben dayanamıyorum ilk gebelik çok saskolozum
İlk de olsa 5. De olsa heyecan hep aynı cnm. Benim 3. Gebeliğim ve aynı heyecanlı ve aynı endişeler oluyor.
Cok sağol cnm

Saol canım evet bendim estafurullah özel hastane mi devlet mi canım verdin testleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…