2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Cok sukur gordun ya yeter annesi darisi bana

Valla cok zor insaallah tiksinme gelir sana hemen. Esine de cok sert cik ya, asla kokutmasin evi, gitsin disarda icsin sen gorme yoksa zaten zor iyice zor oluyor.
Allah dayanma gucu versin

Soyleme sende madem oyle davraniyorlarsa süpriz olsun onlara herseyi bebeginin

Masallah sana da valla. İnsaallah da boyle devam eder, Allah daim etsin :)

Ayni yerde oturuyormusuz. Cok para istemisler ya o ne ya.
Hadi insallah adatepede hallersin :)

Birde ben sigarayi daha birakamdm kizcaksiniz bana stresten doktorada soramadım ama tamamen kesmm lazim esimde cok icer ev kucuk pasif icici de olucam allhm ins bebegimi etkilemz
Evde iciyorsa da mutfakta icse sen odada otururken o sekilde cozum bulabilirsiniz

Evet canm ya eşimde almış bana 58₺ ondan sordum bide kaldi öylece 2 tane içtim ise yaramadi duruyor öylece

SAT 5 ekim canım. Sata göre 7 haftalık olması lazım. Ama dediğin gibi döngü uzun. Geç döllenme olabilirmiş. ilk hamileligim. Insan tedirgin oluyor. Inşallah dediginiz gibi haftaya görürüz..

Sağlık ocağına yazdırınca ne kadara aldın canım ilacı ?
Mnkpnda kızlar bu ilacı 2 gün sabah akşam düzenli kullanın sonrasında da devam edin gerçekten ise yarıyor ben de ilk 2 gün kusmaya devam ettim ve 5 6 kere çıkarıyordum şimdi sanki normal ilaç gibi sabah akşam içiyorum etkisi azalmaya başlayınca kötü oluyorum

Mutfak oturma odasi bir bizim
Benim eşim balkonda içiyor holü kapatıyor içeri geçip parfüm vs sıkıp yanıma geliyor. Sen tabiki bırakmaya karar vermelisin. Önce kendi sağlığın sonra bebiş için. Senin sağlığın ne kadar iyi olursa onu okadar iyi korursun. Ayrıca stres tiroidi arttırıyor bilgin olsun stresten uzak dur

Sağol canım bilgiler için. Banu çiftçi bende instagramdan takip ediyorum kendisini bakayim programına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…