2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben birtanesi emmesin die inatlaşıorm
Sende 2 dene var
Bıraktım ben de ne isterse onu emsinler
Sınıfta kalma yokmuş mecbur geçecek missin ne yap ne et beynindeki ugultuyu bitir
Bircok sey senin kontrolünde değil işte ne yaparsan yap bi yerde patliyosun mecbur
benim bebiş gündüz uyumayıp gece kesintisiz 3-4 saat uyuyordu. Neymiş bu 4.ay saat başı uyanıyor yaa
Uyuyup uyanıyorsa öp başına koy benimkiler hiç uyumuyor

Bizim bulunduğumuz yerde elektrk tesisatının yenileme çalışması varmlş
09:30dan-17:30a kadar eletrkler kesik olacak
Umarm sütlere bişi olmas
Dolap sürekli açılmazsa bir sey olmaz canım
Bizim burda da yok şu an ne zaman gelir bilmiyorum

İşe yaradı mi benim oğlum da sürekli baş parmağı emiyor eldiven takınca deliriyor. Hemen açmak zorunda kalıyorum.

Bizim doktor da nimenrixi 2-4 ayda yaptı bexero yu 7. Ayda yapacak. Çok halk içinde değilseniz sorun değil dedi o yüzden ben 7. Ayda yapmasını uygun gördüm. Zaten evdeyiz sürekli.

Kızlar ben ek gıdaya erken başladım doktorumun yönlendirmesiyle anam babam usulü, benim gibi yapan var mı? Şu an sadece parmağıma sürdüğüm meyve ve sebzeleri diline bir kere sürüp çekiyorum. Bazılarını çok sevdi. 3 gün boyunca aynı sebze ya da meyveyi verdim. Şimdiye kadar elma, mürdüm eriği, patates, Trabzon hurması verdim. Bugün hurmanın 3. Günü en az bunu sevdi. Patatesi çok sevdi. Önce buharda haşladım koklattım sonra parmağımda ezip diline bir kere sürdüm. Birkaç hafta içinde de çay kaşığı kadar vermeye başlayacağım. Doktor böyle yönlendiriyor ama umarım kabız olmaz çok korkuyorum. Şimdilik sorun yok.

İşe yaradı mi benim oğlum da sürekli baş parmağı emiyor eldiven takınca deliriyor. Hemen açmak zorunda kalıyorum.
Yok yaramadı gece baktım çıkarmış eldiveni ama çok sinirlendi taktığında bunlar bizi parmaklarında oynatıyor yaa

Canım 4 buçuk aylık değil mi senin bebiş çok erken degil mi ek gıda için? Doktorunuz mu ek gıdaya başlamanızı önerdi Bu arada siz hangi doktora gidiyorsunuz canım medicalde misiniz hala? Bizim doktorumuz Erdal bey medicalde.

snapsnap Canım sonradan öğrendim erken değilmiş 4 buçuk ay ben bilmiyormuşum sadece

İnşallah olmaz canım. Bizim dondurucu bozuldu 50 poşete yakın sütüm çöp oldu çok üzüldüm bende.
Dolap sürekli açılmazsa bir sey olmaz canım
Bizim burda da yok şu an ne zaman gelir bilmiyorum

Kızlar risk edemedm sütleri duz kalıpları arasına koyup elektrkli olan bi yere götürdim
Zaten ckk az... Sütümde azalıor..
Olanıda kaybetmek istemedm

Ek gıdadan bende korkuorm

Zeytin yağı kat artırinca kabız olmasını engeller

Ben de meyvelerin tadına baktiriyorum aklima ne gelirse.
Doktor ilk günden beri 4.aya girince yoğurt başlarız diyor. Bu hafta kontrole goturcem bakalım ver diyecek mi

Kızlar gümbür gümbür geliyor bu atak.4.ay atağı 4 ay bitince geliyormuş.Dün gece 2 saatte bir uyandı.Allah bir ay bize dayanma gücü versin
Çıldırmak üzereyim 20 gündür uyku yok oturmak yok yemek yemeye fırsat yok çocuk taşımaktan sağ kolum tutmuyor kanguru aldım evde kullanıyorum inşallah sizler yaşamazsınız çok fena bir durum uyku gerilemesi 4. Ay atağı derken tımarhanelik olacam

Kel kalacam kel zaten taramaya fırsat yok tarayınca da yarısı gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…