İnşallah olmaz canım. Bizim dondurucu bozuldu 50 poşete yakın sütüm çöp olduBizim bulunduğumuz yerde elektrk tesisatının yenileme çalışması varmlş
09:30dan-17:30a kadar eletrkler kesik olacak
Umarm sütlere bişi olmas
Bıraktım ben de ne isterse onu emsinlerBen birtanesi emmesin die inatlaşıorm
Sende 2 dene var
Bircok sey senin kontrolünde değil işte ne yaparsan yap bi yerde patliyosun mecburSınıfta kalma yokmuş mecbur geçecek missinne yap ne et beynindeki ugultuyu bitir
Uyuyup uyanıyorsa öp başına koy benimkiler hiç uyumuyorbenim bebiş gündüz uyumayıp gece kesintisiz 3-4 saat uyuyordu. Neymiş bu 4.aysaat başı uyanıyor yaa
Dolap sürekli açılmazsa bir sey olmaz canımBizim bulunduğumuz yerde elektrk tesisatının yenileme çalışması varmlş
09:30dan-17:30a kadar eletrkler kesik olacak
Umarm sütlere bişi olmas
Günaydın canlarBenimki de aynı şapur şupur iştahla emiyor ellerini, hemşiremiz nörolojik bir gelişimin göstergesi dedi
İşe yaradı mi benim oğlum da sürekli baş parmağı emiyor eldiven takınca deliriyor. Hemen açmak zorunda kalıyorum.Birtakım emzik alıştırma çabalarıbandanayla emzigi sikistirdim ayy birde bu annem ne yapmaya çalışıyor acaba deyişi var gül gül oldum şimdide aşırı derecede baş parmağını emiyor artık bugün çorap giydirdim ama çıldırdı çıldırdı
Bizim doktor da nimenrixi 2-4 ayda yaptı bexero yu 7. Ayda yapacak. Çok halk içinde değilseniz sorun değil dedi o yüzden ben 7. Ayda yapmasını uygun gördüm. Zaten evdeyiz sürekli.Farklı aylarda yapılabiliyormuş menenjit aşıları ve ayına göre doz sayısı değişiyormuş canım mesela nimenrix 12 ay sonrasında yapılırsa tek doz yeterliymiş sanırım. Doktorların aşı takvimleri farklı olabiliyor özel aşılarda. Şifa olsun yavrularımıza şimdiden 9-10 aşı oldular
Yok yaramadıİşe yaradı mi benim oğlum da sürekli baş parmağı emiyor eldiven takınca deliriyor. Hemen açmak zorunda kalıyorum.
Bağırarak her istediklerini yaptırabilirler çok tatlıYok yaramadıgece baktım çıkarmış eldiveni ama çok sinirlendi taktığında bunlar bizi parmaklarında oynatıyor yaa
Canım 4 buçuk aylık değil mi senin bebiş çok erken degil mi ek gıda için? Doktorunuz mu ek gıdaya başlamanızı önerdiKızlar ben ek gıdaya erken başladım doktorumun yönlendirmesiyle anam babam usulü, benim gibi yapan var mı? Şu an sadece parmağıma sürdüğüm meyve ve sebzeleri diline bir kere sürüp çekiyorum. Bazılarını çok sevdi. 3 gün boyunca aynı sebze ya da meyveyi verdim. Şimdiye kadar elma, mürdüm eriği, patates, Trabzon hurması verdim. Bugün hurmanın 3. Günü en az bunu sevdi. Patatesi çok sevdi. Önce buharda haşladım koklattım sonra parmağımda ezip diline bir kere sürdüm. Birkaç hafta içinde de çay kaşığı kadar vermeye başlayacağım. Doktor böyle yönlendiriyor ama umarım kabız olmaz çok korkuyorum. Şimdilik sorun yok.
Canım 4 buçuk aylık değil mi senin bebiş çok erken degil mi ek gıda için? Doktorunuz mu ek gıdaya başlamanızı önerdiBu arada siz hangi doktora gidiyorsunuz canım medicalde misiniz hala? Bizim doktorumuz Erdal bey medicalde.
İnşallah olmaz canım. Bizim dondurucu bozuldu 50 poşete yakın sütüm çöp olduçok üzüldüm bende.
Dolap sürekli açılmazsa bir sey olmaz canım
Bizim burda da yok şu an ne zaman gelir bilmiyorum
Ek gıdadan bende korkuormKızlar ben ek gıdaya erken başladım doktorumun yönlendirmesiyle anam babam usulü, benim gibi yapan var mı? Şu an sadece parmağıma sürdüğüm meyve ve sebzeleri diline bir kere sürüp çekiyorum. Bazılarını çok sevdi. 3 gün boyunca aynı sebze ya da meyveyi verdim. Şimdiye kadar elma, mürdüm eriği, patates, Trabzon hurması verdim. Bugün hurmanın 3. Günü en az bunu sevdi. Patatesi çok sevdi. Önce buharda haşladım koklattım sonra parmağımda ezip diline bir kere sürdüm. Birkaç hafta içinde de çay kaşığı kadar vermeye başlayacağım. Doktor böyle yönlendiriyor ama umarım kabız olmaz çok korkuyorum. Şimdilik sorun yok.
Zeytin yağı kat artırinca kabız olmasını engellerKızlar ben ek gıdaya erken başladım doktorumun yönlendirmesiyle anam babam usulü, benim gibi yapan var mı? Şu an sadece parmağıma sürdüğüm meyve ve sebzeleri diline bir kere sürüp çekiyorum. Bazılarını çok sevdi. 3 gün boyunca aynı sebze ya da meyveyi verdim. Şimdiye kadar elma, mürdüm eriği, patates, Trabzon hurması verdim. Bugün hurmanın 3. Günü en az bunu sevdi. Patatesi çok sevdi. Önce buharda haşladım koklattım sonra parmağımda ezip diline bir kere sürdüm. Birkaç hafta içinde de çay kaşığı kadar vermeye başlayacağım. Doktor böyle yönlendiriyor ama umarım kabız olmaz çok korkuyorum. Şimdilik sorun yok.
Ben de meyvelerin tadına baktiriyorum aklima ne gelirse.Kızlar ben ek gıdaya erken başladım doktorumun yönlendirmesiyle anam babam usulü, benim gibi yapan var mı? Şu an sadece parmağıma sürdüğüm meyve ve sebzeleri diline bir kere sürüp çekiyorum. Bazılarını çok sevdi. 3 gün boyunca aynı sebze ya da meyveyi verdim. Şimdiye kadar elma, mürdüm eriği, patates, Trabzon hurması verdim. Bugün hurmanın 3. Günü en az bunu sevdi. Patatesi çok sevdi. Önce buharda haşladım koklattım sonra parmağımda ezip diline bir kere sürdüm. Birkaç hafta içinde de çay kaşığı kadar vermeye başlayacağım. Doktor böyle yönlendiriyor ama umarım kabız olmaz çok korkuyorum. Şimdilik sorun yok.
Çıldırmak üzereyim 20 gündür uyku yok oturmak yok yemek yemeye fırsat yok çocuk taşımaktan sağ kolum tutmuyor kanguru aldım evde kullanıyorum inşallah sizler yaşamazsınız çok fena bir durum uyku gerilemesi 4. Ay atağı derken tımarhanelik olacamKızlar gümbür gümbür geliyor bu atak.4.ay atağı 4 ay bitince geliyormuş.Dün gece 2 saatte bir uyandı.Allah bir ay bize dayanma gücü versin
Kel kalacam kelAyy kızlar hepinizin yorumlarını okudumda.. Demekki hepimizin ortak sorunu bu saç dökülmesi..
Gebelikte o kdar rahattki.. Saçlar gürleşti uzadı bir tel dökülmedi bendede..
Ama doğumdan snra 3. Aya girdik yavaş yavaş başladı.. Dedimki heralde gebeliktemi bakımsızlkktan, bakıyım kestiriyim vs..
Ykk anacım yk alakask yk.. Günden güne dökülme oranı artıyor ama vitamin değerleride iyi.. Demek ki bu süreci yaşayacaz
Allah Allah ya.. Ben menenjit aşısının çeşidi olduğunu duydum ama böyle yapılması gerektiğini bilmiyordum...
Bir dahaki gidişimize doktorumuza sorayım.. Nasılsa illa belli ayda yaptırma süresi vardır kaçırmayız die umuorum..
Valla herşey onların sağlığı için..
Hiii kel kalanmı varmş..
Kız ben kilonu veremiorm die depresyona girdim, bide saçlarm giderse kendimi köprüden atacam
Gerçekten doktorlarn aşı takvimi farklı demek.. Mesela biz rota 2yi bu ay yaptırdık
Sağlık ocağı 4. Ay dedi doktor 3. Ay
Bunu daha doktora sormadan mutlaka sağlık ocağı size öyle demiştir ama hayr ben öyle öneriyorum dedi ve menenjit 1 ile birlikte rota 2 yide yaptırdı
4. Ayda 2 devlet aşısı oluyormuş cnm..
Bebeler aşıkolik olacaklar, aşılar bittiğinde aşııııııı aşııııı istiormmmm aşımı getirinnnnnn demesinlerde
Abuuuuu.... Aşılardan snra huysuzluk vs hepsi çekiliyor alto tarafı 1gn diosun ama
Diş mevzuları cok fenaymış ya
Nedense bende ilk gördüğümde acaba dedm ama şöyle bakınca banada reklam gibi geldi
Benim özellikle duşta cok gidiyor avuç avuçKel kalacam kelzaten taramaya fırsat yok tarayınca da yarısı gidiyor
Kışa diyecem oraya kış gelmiyor
Duşta dökülüyor duştan sonra tarayınca da fena dökülüyor ilk fırsatta kestirecem saçları taramaya bile fırsat yok bitlenirim yakında herhaldeBenim özellikle duşta cok gidiyor avuç avuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?