2021 Temmuz ayı transfer olanlar birlikte bekleyelim❤️

Tüp bebekte Temmuz ayında transfer yaptıran arkadaşlar hep beraber bekleyelim istedim hepimiz hep beraber pozitif sonuçları alalım inşllah
Hayırlısı olsun inşallah Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah. Benimde bugün 4.günüm beklemedeyim test günüm 21temmuz

Tüp bebekte Temmuz ayında transfer yaptıran arkadaşlar hep beraber bekleyelim istedim hepimiz hep beraber pozitif sonuçları alalım inşllah
Insallah hepimiz pozitif alalım sonucumuzu ben 2 kere normal gebe kaldim ama karnım da kalbi durdu sonra da gebe kalamadım t rahim ameliyatı oldum ve kan pihtilasmam cikti simdi tup bebek yaptirdik cuma günü test günüm bakalim hayırlısı cok heyecan ve korku var içimde

Rabbim gönlüne göre versin insallah

Canım hayırlı olsun inşllah güzel haberler alırsın. Senin test günü baya yakın. İnşllah ilk pozitif senden gelir.

amin inşallah göğüslerim ara ara sızlıyor arada da kasımlarımda ağrı oluyor hafif ilaçların etkiside olabilir bunlar.sizde varmı belirtiler
Canım benim bugün 3. Gün benim taze transfer oldu ortvirelle iğnesinin çok etkisi oluyor bana göğüs uçlarım çok açıyor o iğneden sonra şimdi yavaş yavaş onun etkisi geçti. Benim kaşık ağrım yokta bugün akıntım şefff gelmeye başladı ama işte progesterpn hormonu alıyoruz ya o da yapabilir bunları olsun biz yine yazalım. Belirtileri belki gerçekten belirtidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…