2021 Temmuz ayı transfer olanlar birlikte bekleyelim❤️

merhaba kızlar benim de 10 temmuz 2 adet dondurulmuş 3. gün embriyosu transfer edildi test tarihim 22 temmuz

Merhaba kızlar bende 12 sinde transfer oldum orta kalite 5.gün dondurulmuş embriyo doktorum çok umutlu değil ama rabbim nasip etsin inşallah hepimize beraber beklemeye bende varım
Canım öncelikle hayırlı olsun allahtan Ümit kesilmez bekleyip göreceğiz

Reactions: smu
Canım seninle benim transfer tarihimiz ve test tarihimiz aynı senin ikiz tutarsa benden önce bile öğrenebilirsin Ay hadi inşllah
ayy canım ya ağzından bal damlıyor senin 5. gün ama sen benden önce öğreneceksin teknik olarak :) olsun bir iki gün erken geç güzel sonuçlar alalım da

ayy canım ya ağzından bal damlıyor senin 5. gün ama sen benden önce öğreneceksin teknik olarak :) olsun bir iki gün erken geç güzel sonuçlar alalım da
Bende hiç belirti yok bu beni korkutuyor açıkçası ama kısmet diyorum nasipte varsa olur inşllah sürekli yatıyor musun ben artık bugün biraz ayaklandım kalktım çay flan kendim demledim. Biraz ortalığı topladım sonra yine yattım korkuyorum benim ilk denemem çok acemiyim bu konuda

Çok fazla uyumak iyi değil zaten kan dolaşımı açısından benim ikinci gunum ilk gunde ayaktaydım hatta süt mayaladım yemek hazırladım sonra dinlendim olacağı varsa zaten oluyor rabbim nasip etsin ağır iş yapma kendini zorlama ani hareketler kaçın yeterli çokta sitrese girip bunu yapmıyım şöyle olmasın deme bu daha çok etkiliyor emin ol

Aynen öyle yatmaktan sırtlarım ağrıdı artık zaten olacaksa her türlü olur transferin 3. Günü kız merdivenlerden düşmüş ama işte. Allah ol dedikten sonra gerisi boş kız 12 haftalık hamile şimdi. Bazen çok kafa yoruyoruz nasipte varsa elbet olacak

Yok ya onu takma kafana.belirti herkeste olmuyor.bende de dünden beri bel ve kasık ağrıları var ben de onu olumsuz yorumladim ama ilaçlardan büyük ihtimal.cok ta düşünmemek lazım.valla ben ilk denememde de çok yatmadım zaten yatabilecek birisi değilim çok bunaliyorum boş durunca.rahmi hareketlendirmek TE gerek artık kimse çok yatmayı önermiyor.ben ilk gün dinlendim kalkip iş yapmadım ama ikinci gün yarım saat yavaş yürüyüş yaptım hatta.arada hep kalkıp yürüyorum.3.gun yani dün arabayla baya gezdim ben kullanmadim ama.bugun ise geldim çok yormadan çalışıyorum valla.tutacagi varsa tutuyor öyle diyeyim en büyük düşman stres üzüntü.bir de ananas ye hergun,kefir iç arada,avokado ye..paketli gıda tüketme yeter.

Reactions: smu
Rahat ol olalım güzel şeyler olacak inşallah

birde dut kurusu çiğ fındık bademde öneriliyor birde havuç suyu akşamları bir bardak

Aynen öyle rabbim hepimize nasip etsin inşallah

birde dut kurusu çiğ fındık bademde öneriliyor birde havuç suyu akşamları bir bardak
Onları pek bilmiyorum transfer sonrası duymadım onları ama badem fındık çiğ olandan ben zaten normalde de hergün atıştırıyorum hem kabız olmayı önlüyor çiğ olanları.

Onları pek bilmiyorum transfer sonrası duymadım onları ama badem fındık çiğ olandan ben zaten normalde de hergün atıştırıyorum hem kabız olmayı önlüyor çiğ olanları.
İbrahim saraçoğlu anlatıyor bende ordan çok baktım araştırdım yiyoru gunde bir avuç çiğ urunler ananas bir porsıyon meyve birde havuç suyuna başladım inşallah şifa olsun

ben de ananas avakodo mango bunları yiyorum havuç suyunu bilmiyorum duymadım yumurta geliştirirken içiyordum onu

Tüp bebekte Temmuz ayında transfer yaptıran arkadaşlar hep beraber bekleyelim istedim hepimiz hep beraber pozitif sonuçları alalım inşllah
8 temmuzda transferim yapıldı. Mart ayında ilk denememizi yaptık 5. Gün embriyosu taze transfer yapılmıştı. Test sonucum pozitif çıktı 15 gün sonra keseyi görmek için muayeneye gittiğimizde kimyasal gebelik olduğu söylendi bu kez ikiz transfer edildi testim 18 temmuz çok heyecanlıyım ayni zamanda korkuyorum da. Testim pozitif ciksa bile keseyi görmeden kalp atışını duymadan rahatlamayacagim galiba. Allah hepimizin gönlündekini versin sağlıkla kucağımıza alacağımız bebeklerimizle tez zamanda kavuştursun hepimizi

İlk denemenizde Embriyo kalitesi nasıldı peki bu defa çok güzel olacak inşllah iki bebeğinizde sizinledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…