- 23 Mayıs 2019
- 27
- 26
- 38
- 32
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Bugün 7.gün öğlende yaptımFotoğrafını atabilir misiniz ya ben cesaret edemiyorum transferden kaç gün sonra test yaptınız hayırlı olsun çok sevindim bu arada
İlk denemedeki embriyo en kaliteli olandı 5 üzerinden degerlendiriyorlarmis 5lik demişlerdi hersey gayet yolunda ilerledi süreçte. Ama sonucu öğrenince genetiği bozuktur dediler. Sonrasında genetik test yaptırdık o da temiz çıktı. Kismet değilmiş dedik vazgeçmedik. Bu kez transfer edilen embriyolarin biri iyi kalitede diğeri orta şekerli dedi doktor. Kismetleri varsa bu dünyada gelecekler inşallah. Sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değilİlk denemenizde Embriyo kalitesi nasıldı peki bu defa çok güzel olacak inşllah iki bebeğinizde sizinledir
Ya ne güzel 3 yıllık evliyim 1 kere çok silik görün böyle ikinci çizgiyi oda kimyasaldı oda bu kadar yoktu bile ışığa tutunca görülüyordu. O kadar heves ediyorum ki şuaradaki çift çizgiyi görmeyeBugün 7.gün öğlende yaptım
Hiç bir bilgim yok kuzum benim ya benimde ilk denememKızlar rahim kalınlığı hakkında biginiz var mı bugün adetimin 3. Günü endometrium 2,5 çıktı . Estrofem verdi kalınlaşır mı ki . Transfer iptal olur diye korkuyorum
İnşllah Allah nasip ederse ol derse her türlü olur güzel haberler alacağı inşllahİlk denemedeki embriyo en kaliteli olandı 5 üzerinden degerlendiriyorlarmis 5lik demişlerdi hersey gayet yolunda ilerledi süreçte. Ama sonucu öğrenince genetiği bozuktur dediler. Sonrasında genetik test yaptırdık o da temiz çıktı. Kismet değilmiş dedik vazgeçmedik. Bu kez transfer edilen embriyolarin biri iyi kalitede diğeri orta şekerli dedi doktor. Kismetleri varsa bu dünyada gelecekler inşallah. Sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değilinşallah hepimiz arka arkaya güzel haberler alırız tek derdimiz balık burcu olacak olan bebeklerimizin duygusallığı olur
Du bakalım bi kaç yere daha yazdım. Elbet benzer durumda olan biri vardır.Hiç bir bilgim yok kuzum benim ya benimde ilk denemem
İnşallah en kısa zamanda görürsün canım dualarım seninle rabbim kimseye aratmasın çok zor Bi durum benimde diğer denemede kimyasal gebelik olmuştu.Ya ne güzel 3 yıllık evliyim 1 kere çok silik görün böyle ikinci çizgiyi oda kimyasaldı oda bu kadar yoktu bile ışığa tutunca görülüyordu. O kadar heves ediyorum ki şuaradaki çift çizgiyi görmeye
Estrofem rahim kalınlaşması için veriliyor bende onu kullandımDu bakalım bi kaç yere daha yazdım. Elbet benzer durumda olan biri vardır.
Benim de 22 temmuz test tarihi dün transfer yapıldı inşallah güzel sonuç alırız10 Temmuz transferim 5. Gün embriyosu tek embriyo transferi test tarihi 22 Temmuz
22 Temmuz mu 12 gün sonra test istemedilerse sizden ben 10 temmuzda transfer oldumBenim de 22 temmuz test tarihi dün transfer yapıldı inşallah güzel sonuç alırız
Hayırlı olsun bu aradaBenim de 22 temmuz test tarihi dün transfer yapıldı inşallah güzel sonuç alırız
Merhaba benimde 8 Temmuz’da 2 embriyo transferim yapıldı. Heyecanla bekliyordum ama dünden beri karnımın içine ateş düşmüş gibi yanıyor. Bugün de çok silik bir pembe kanama oldu azıcık. Tabi korkudan gözlerimden boncuk gibi yaşlar akmaya başladı. İnşallah kötü bir durum değildir. Böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce?8 temmuzda transferim yapıldı. Mart ayında ilk denememizi yaptık 5. Gün embriyosu taze transfer yapılmıştı. Test sonucum pozitif çıktı 15 gün sonra keseyi görmek için muayeneye gittiğimizde kimyasal gebelik olduğu söylendibu kez ikiz transfer edildi testim 18 temmuz çok heyecanlıyım ayni zamanda korkuyorum da. Testim pozitif ciksa bile keseyi görmeden kalp atışını duymadan rahatlamayacagim galiba. Allah hepimizin gönlündekini versin sağlıkla kucağımıza alacağımız bebeklerimizle tez zamanda kavuştursun hepimizi
Yanma bende de oluyor ilaçların yan etkisi olabilir. Hangi ilaçları kullanıyorsun? Genellikle progestan ağızdan alınınca cok fazla yanma bulantı ve bas dönmesi yapıyor. Hafif lekelenmeler olabilir cok normal. Bir sürü hormon kullanırken onları kesmeden adet göremeyiz içini ferah tut miniklerinin yerleşme kanaması olduğunu düşünMerhaba benimde 8 Temmuz’da 2 embriyo transferim yapıldı. Heyecanla bekliyordum ama dünden beri karnımın içine ateş düşmüş gibi yanıyor. Bugün de çok silik bir pembe kanama oldu azıcık. Tabi korkudan gözlerimden boncuk gibi yaşlar akmaya başladı. İnşallah kötü bir durum değildir. Böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce?
Inşallah rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin.aramizda 1gün var benimde 9temmuz transfer tarihim 21temmuz test günümMrb kizlar bnmde 8 temmuzda transferim oldu 19 temmuz bhcgins hepimzn pozitif sonclansn dualrnzda unutmayin
Daha önce böyle şeyler olmayınca korktum inşallah dediğin gibidirYanma bende de oluyor ilaçların yan etkisi olabilir. Hangi ilaçları kullanıyorsun? Genellikle progestan ağızdan alınınca cok fazla yanma bulantı ve bas dönmesi yapıyor. Hafif lekelenmeler olabilir cok normal. Bir sürü hormon kullanırken onları kesmeden adet göremeyiz içini ferah tut miniklerinin yerleşme kanaması olduğunu düşün
Selam nursinay hanım bu konuda yalnız değilsiniz bende aynı ilaçları kullanıyor sayılırım.oksapar igne prolutex iğne. Protestan. ecopirin. prédnol. estrofem. B12vitamin dil altı. D-vit damla. Herşey bebislerimiz için Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah mutlu son olur umarım.karinlarim mosmor bezelerle doldu ama dayanmaya devamDaha önce böyle şeyler olmayınca korktum inşallah dediğin gibidiro kadar çok ilaç var ki gerçekten. Protestan fitil olarak kullanıyorum. Estrofem, duphaston, coraspin ve vitaminler var. Birde prolutex, oksopar ve proluton depot iğneler var kullandığım. Sen neler kullanıyorsun?
MerhabaSelam nursinay hanım bu konuda yalnız değilsiniz bende aynı ilaçları kullanıyor sayılırım.oksapar igne prolutex iğne. Protestan. ecopirin. prédnol. estrofem. B12vitamin dil altı. D-vit damla. Herşey bebislerimiz için Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah mutlu son olur umarım.karinlarim mosmor bezelerle doldu ama dayanmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?