- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
- Konu Sahibi cikolatagofret
-
Benimki de tutmadı adet oldum bende simdiEvet cnm 0.273 acil doktoru 3 gn sonra birdaha gel kan ver dedi benim doktorm yoktur dedi adet olmussun bu ay dinlen dediolmadimi benim de kafam karisti gercektn
Rabbim yuzumuze baksn onumuzdeki ayolur insllahBenimki de tutmadı adet oldum bende simdi
Kan gelmezse 3 gün sonra tekrar test ver o Aman beta yükselir insallaj dahaRabbim yuzumuze baksn onumuzdeki ayolur insllahkafam karama karişık roktormu degissem hic doktora gitmesm incir havuc suyumu yapip icsem bilemedim ki ama cnm benim hala kanim gelmiyor aknti bezim onumde akinti yok kenimi sildigim zamn var bu nasl adet olmaktr anlamadm ki
İnsallah cnm benm insallh pazartesi sali gene yaparmKan gelmezse 3 gün sonra tekrar test ver o Aman beta yükselir insallaj daha
Canım çok sevindim gözünüz aydın şimdiden umarım kalp atışlarını da duyarsınız sonrasında da sağlıkla kucağınıza alırsınızKızlar merhaba, 6 martta aşılama yaptırmıştım. Bu cuma günü beta hcg yaptım 24 çıktı. Bu sabah yaptı 122 çıktı :) 2 hafta sonra kese ve kalp atışı için gideceğim dua edin kızlar. Daha önce bi düşüğüm vardı inşallah bu sefer beni bırakmaz bebeğim
ayy masallah aramızdan birinin bari tuttu çok sevindim rabbim kucagına almayı nasip etsin cnmKızlar merhaba, 6 martta aşılama yaptırmıştım. Bu cuma günü beta hcg yaptım 24 çıktı. Bu sabah yaptı 122 çıktı :) 2 hafta sonra kese ve kalp atışı için gideceğim dua edin kızlar. Daha önce bi düşüğüm vardı inşallah bu sefer beni bırakmaz bebeğim
Senin de mi tutmadı? Ne yapmayı planlıyosunuz bu ay için? Aşılama mı tüp bebek mi?ayy masallah aramızdan birinin bari tuttu çok sevindim rabbim kucagına almayı nasip etsin cnm
Ne güzel canım hayırlı olsun sağlıklı ilerlesin inşallahKızlar merhaba, 6 martta aşılama yaptırmıştım. Bu cuma günü beta hcg yaptım 24 çıktı. Bu sabah yaptı 122 çıktı :) 2 hafta sonra kese ve kalp atışı için gideceğim dua edin kızlar. Daha önce bi düşüğüm vardı inşallah bu sefer beni bırakmaz bebeğim
tüp bebek cnm ilaçlara dün başladım bu ay inşallah yapılacak yumurta sayısına göre birdahaki aya kalacakSenin de mi tutmadı? Ne yapmayı planlıyosunuz bu ay için? Aşılama mı tüp bebek mi?
Ben de bubay kaçırmışım 3. Günü başlamak gerekiyomus ilaçlara. Önümüzdeki Ay başlıycaz o yüzden. Sen nereye gidiyosun tüp bebek için?tüp bebek cnm ilaçlara dün başladım bu ay inşallah yapılacak yumurta sayısına göre birdahaki aya kalacak
samsun medical park a gidecegim tokatta doktorum hazırlıycak ama tüm işlemler orada olacak sizin nerede olacakBen de bubay kaçırmışım 3. Günü başlamak gerekiyomus ilaçlara. Önümüzdeki Ay başlıycaz o yüzden. Sen nereye gidiyosun tüp bebek için?
Tokatlı mısınız? Hemşeriyiz :) Ben hala araştırıyorum nerede yaptırsam diye dün Amerikan Hastanesi'ne gittim ön görüşmeye yarın da kendi doktoruma gidicem bakalım.samsun medical park a gidecegim tokatta doktorum hazırlıycak ama tüm işlemler orada olacak sizin nerede olacak
evet tokatlıyım ne güzel hemseri cıktık. bizim en yakın yer samsun olduğu için fazla bir seceneğim olmadı malesef ama medicalden memnun kaldım. bugün opu yapıldı bundan gerisi önce allahın iznı sonra laboratuvar da rabbim nasip eder inşallahTokatlı mısınız? Hemşeriyiz :) Ben hala araştırıyorum nerede yaptırsam diye dün Amerikan Hastanesi'ne gittim ön görüşmeye yarın da kendi doktoruma gidicem bakalım.
Benim annemin memleketi yazları gideriz mis gibi yemyeşil çok severim Tokat'ı :) Ben aşılamadan sonra ara vermiş olmasaydım benim de bu aralar olurdu heralde opu'm. Önümüzdeki regl ile başlıycaz biz de 15 nisana denk gelecek sanırım transferi Haziranda yapacakmış hocam öyle konuştuk. Senin süreç nasıl olacak?evet tokatlıyım ne güzel hemseri cıktık. bizim en yakın yer samsun olduğu için fazla bir seceneğim olmadı malesef ama medicalden memnun kaldım. bugün opu yapıldı bundan gerisi önce allahın iznı sonra laboratuvar da rabbim nasip eder inşallah
tohatımız eycedir tabiBenim annemin memleketi yazları gideriz mis gibi yemyeşil çok severim Tokat'ı :) Ben aşılamadan sonra ara vermiş olmasaydım benim de bu aralar olurdu heralde opu'm. Önümüzdeki regl ile başlıycaz biz de 15 nisana denk gelecek sanırım transferi Haziranda yapacakmış hocam öyle konuştuk. Senin süreç nasıl olacak?
Ay benim doktorum da aynı şekilde devam edecek bu ay adeti bekliyorum 3. Günü başlıycam iğnelere sonra opu sonra regl bi daha regl olduktan sonra da transfer. Hazirana denk gelecek benimki de eğer bir aksilik çıkmazsa tabi :) Umarım tutar ikimizinki de :)tohatımız eycedir tabibenimde dün opu yapıldı işte 5 gün takip edilecek embriyolar sonra 5 güne kaç tane kalırsa dondurulacak doktor opudan en geç bir hafta sonra adet olursun o bitsin bir tane daha ol sonrada adetliyken tokattaki doktoruna git dedi hazırlasın dedi benimde mayıs sonuna büyük ihtimal denk geliyo transfer
inşallah cnm genelde aynı yöntemi kullanıyor demekki doktorlar allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahAy benim doktorum da aynı şekilde devam edecek bu ay adeti bekliyorum 3. Günü başlıycam iğnelere sonra opu sonra regl bi daha regl olduktan sonra da transfer. Hazirana denk gelecek benimki de eğer bir aksilik çıkmazsa tabi :) Umarım tutar ikimizinki de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?