- Konu Sahibi cikolatagofret
-
Amin inşallah umut oluyo bu güzel haberler teşekkür ederim paylaştığınız için. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah13.gün öğrendim. Hiç belirtim olmadı adet olmadan nasılsa aynı öyle oldu bundan önce 3.5 yıldır bekliyordum belirtiler hep psikolojikmiş. Inşallah sizde güzel sonuçlar alın ❤
Ne demek canım bende hep okumaya çalışıyordum olumsuz hikayeler görüp üzülüyordum. Inşallah pozitif görürsünüz az bi arası olur bebeklerimizin❤Amin inşallah umut oluyo bu güzel haberler teşekkür ederim paylaştığınız için. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Yok cnm folik ast kulnym tk ne gibi bir onlem cnmMerhaba canım çok silik çizgi çıkması gebeliktir tabi ama lekelenme varsa progestan vermiş miydi doktorun onu kullan vermediyse hemen doktora git erken önlem al canım
Ay inşallah yerleşme kanamasıdır. Günün ne zaman normalde?
İnsallah cnm Allah istyn herkese nasip etsin bizede 20 sindeAy inşallah yerleşme kanamasıdır. Günün ne zaman normalde?
Adet gnum 20 si cnmAy inşallah yerleşme kanamasıdır. Günün ne zaman normalde?
Progestan hapı veriyor doktor ağızdan alamazsan fitil gibi kullanıyorsun rahim içi problemlere iyi geliyor lekelenme kanama onları durduruyor. Istersen yarın git doktoruna hem test yapar hemde varsa önlem alır canımYok cnm folik ast kulnym tk ne gibi bir onlem cnmck az gldi kesildi birsey yk suan
Ben yine dayanamayıp test yaptım yine negatif. En ufacık bir silik çizgi bile yokİnsallah cnm Allah istyn herkese nasip etsin bizede 20 sinde
Ben yine dayanamayıp test yaptım yine negatif. En ufacık bir silik çizgi bile yok
Kanama leke leke oluyosa progestan kullanmanız lazım doktora gıdınn ertelemeyinYok cnm folik ast kulnym tk ne gibi bir onlem cnmck az gldi kesildi birsey yk suan
Anladm cnm bn dktorumu ararm bklm ne dyckKanama leke leke oluyosa progestan kullanmanız lazım doktora gıdınn ertelemeyin
Allahtn umudunu kesme insallh onumuzdeki ay olur zamni dglmis demkkiBen yine dayanamayıp test yaptım yine negatif. En ufacık bir silik çizgi bile yok
Sagol cnm ben doktorumu bi arayaym esimle giderim bugnProgestan hapı veriyor doktor ağızdan alamazsan fitil gibi kullanıyorsun rahim içi problemlere iyi geliyor lekelenme kanama onları durduruyor. Istersen yarın git doktoruna hem test yapar hemde varsa önlem alır canım
Silik çıkması hamılelıgı gosterır ama canım umutlu ol bebege yansıtma:) önemli ara doktoruuuAnladm cnm bn dktorumu ararm bklm ne dyckcnm umudm hevsm bitti zatn nasipte ne varsa onu goruruz
Sagol canm benim allh razi olsun bana cok guzel morel verynSilik çıkması hamılelıgı gosterır ama canım umutlu ol bebege yansıtma:) önemli ara doktoruuu
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzSagol cnm ben doktorumu bi arayaym esimle giderim bugn
Canm ben doktorumu aradim olanlari anlattim hemen kanda gebelik testi yapmami istedi gidip kan vercm canm insallh olumsuz seyler duymamHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
İnsallh cnm sagol haver ederm cnm sana insallh mutlu haberler veririmHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
Ne oldu verdınız mı kanCanm ben doktorumu aradim olanlari anlattim hemen kanda gebelik testi yapmami istedi gidip kan vercm canm insallh olumsuz seyler duymam
Evet cnm 0.273 acil doktoru 3 gn sonra birdaha gel kan ver dedi benim doktorm yoktur dedi adet olmussun bu ay dinlen dediNe oldu verdınız mı kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?