- Konu Sahibi cikolatagofret
-
Ben de 6'sında yaptırmıştım bugün test yaptım negatif benim deMerhaba hanımlar bende 5 yıllık evliyim ayın 5 inde aşılama yaptırmıştım bugün 13.gunum erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime 5 gün vardi ama adet olacak gibi hissediyorum zaten bel ve sırt ağrım çok aşılama yaptırdıgim günden beri tüm hamilelik belirtisi vardı kasim ağrısı göğüs hassasiyeti 2 gündür mide yanması da vardı ama sonuç bugün negatif çıktı
Aa kan mı verdin? Nerede yaptırdın testi devlet yapıyo mu?benim sonucum 1.26 cıktı normalde 1.20 nin altında olması lazım dedi bi artış var ama cokta umutlanmayın dedi doktor iki gün sonra tekrar ver dediama ben adeti bekliycem
inşallah canım inşallah benimde küçücük bir umut bıraktı doktor ama bilmiyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallahİnşallah öyledir bır tanede daha testim var onu da Pazar günü yapicam o zaman 16 günüm oluyor pazarteside adet tarihim hiç umudum yok ama o zaman çift çizgi görürüm inşallah
yok medical de yaptırdım cnm devlet yapmaz sanmıyorumAa kan mı verdin? Nerede yaptırdın testi devlet yapıyo mu?
İnşallah değerin yükselir canım bize de haber verinşallah canım inşallah benimde küçücük bir umut bıraktı doktor ama bilmiyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
Daha kanda yukselmediyse idrardada görünmez inşallah kandaki yükselir o zaman çıkarAa kan mı verdin? Nerede yaptırdın testi devlet yapıyo mu?
Sağlık ocakları yapıyor diye duydum ama hiç yaptırmadım. Ne kadar vermiştin medicale? İkinciyi sağlık ocağında yaptırırsın belki.yok medical de yaptırdım cnm devlet yapmaz sanmıyorum
evet yapıyor ama sabah 9.30da gitmek lazım en geç ben geç kldığım için özele gittim 80 lira para verdimSağlık ocakları yapıyor diye duydum ama hiç yaptırmadım. Ne kadar vermiştin medicale? İkinciyi sağlık ocağında yaptırırsın belki.
Merhaba canm ben de asilama oldum bugun 11.gunum asilama gunuyle birlikte sayarsak 12. Gunum bende lekelenme oldu pembemi kahvemi anlayamadim bir turlu acaba tutmusmudur dun erkn gebelik tst yaptim cok silik çizgi ciktiBen mikroçip aşılamayla hamile kaldım:)
Umut olmak için yazmak istedim umarım sizde güzel sonuçlar alın
Benim de 12 daha erken bence 15. Gün yapalım regl günüm geldi zaten benim bugün
İnşallahhhhh tutmustur bence tutmus gibi duruyo silik cızgı cıktıysa ve leke geldiyseMerhaba canm ben de asilama oldum bugun 11.gunum asilama gunuyle birlikte sayarsak 12. Gunum bende lekelenme oldu pembemi kahvemi anlayamadim bir turlu acaba tutmusmudur dun erkn gebelik tst yaptim cok silik çizgi cikti4 yldir evliym cok istiyorm bir bebegim olsun
Mikrocipli asılama nedirBen mikroçip aşılamayla hamile kaldım:)
İnsallah cnm benim rabbim sesini duysun rabbim bu guzel aylarda hepimizin yuzunu guldursunİnşallahhhhh tutmustur bence tutmus gibi duruyo silik cızgı cıktıysa ve leke geldiyse
He iyi bari normalmiş fiyatı.evet yapıyor ama sabah 9.30da gitmek lazım en geç ben geç kldığım için özele gittim 80 lira para verdim
Merhaba, aşılamanın kaçıncı günü öğrendiniz acaba? Belirtileriniz nasıldı?Ben mikroçip aşılamayla hamile kaldım:)
Ay inşallah yerleşme kanamasıdır. Günün ne zaman normalde?İnsallah cnm benim rabbim sesini duysun rabbim bu guzel aylarda hepimizin yuzunu guldursunbugunde leke geldi ben esime soyledim esim dyor cok takinti yapyn takmamaya da calisiyorm ama elimde degil etrafimdaki herkes hamile uzuluyorm
Merhaba canım çok silik çizgi çıkması gebeliktir tabi ama lekelenme varsa progestan vermiş miydi doktorun onu kullan vermediyse hemen doktora git erken önlem al canımMerhaba canm ben de asilama oldum bugun 11.gunum asilama gunuyle birlikte sayarsak 12. Gunum bende lekelenme oldu pembemi kahvemi anlayamadim bir turlu acaba tutmusmudur dun erkn gebelik tst yaptim cok silik çizgi cikti4 yldir evliym cok istiyorm bir bebegim olsun
Mikroçipli aşılama bir cip içinde morfolojisi yüksek olan yani sağlıklı olan spermleri seçmek. Normal aşılamada döndürme işlemi yapılıyor spermin dnası bozulabiliyor buda aşılama tutma oranında fark ediyor. Normal aşılama %15 sans verirken mikroçipli %30 sans veriyorMikrocipli asılama nedir
13.gün öğrendim. Hiç belirtim olmadı adet olmadan nasılsa aynı öyle oldu bundan önce 3.5 yıldır bekliyordum belirtiler hep psikolojikmiş. Inşallah sizde güzel sonuçlar alın ❤Merhaba, aşılamanın kaçıncı günü öğrendiniz acaba? Belirtileriniz nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?