- Konu Sahibi cikolatagofret
Evet doktorum sağ olsunAcıbadem olmasına rağmen uygunmuş fiyat. Ben Kağıthane'de bi özel muayenehanede 2000 liraya yaptırdım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet doktorum sağ olsunAcıbadem olmasına rağmen uygunmuş fiyat. Ben Kağıthane'de bi özel muayenehanede 2000 liraya yaptırdım.
evet olur ben bu ay çok ağrı çektim bu sabahta uyandım lekelenmem oldu devamı gelecekmı bakıcam adetime daha 8 gün varKızlar birde benim daha 5. günüm aşılamada fakat 3 gündür falan sol kasığımda bi baskı hissediyorum. Sizde de va mı böyle bir his?
Umarım yerleşme kanamasıdırevet olur ben bu ay çok ağrı çektim bu sabahta uyandım lekelenmem oldu devamı gelecekmı bakıcam adetime daha 8 gün var
Ya benim de ilk aşılamam ve benim de cumartesi oldu az önce 4 yazmışım ama evet 5. Gün oluyor bugün doğruBugün erken gebelik testi siparişi verdim haftaya yapmaya başlarım artık. Bu ay olmazsa direk tüp bebeğe geçicez biz siz ne düşünüyorsunuz?
Sol ya da sağ tarafta değil ama karnımda basınç var gibi bi ağrım vardı tüm gün sanki karnıma hava üflemişler gibi. Bugün de aşılamanın 6. Günü regl olacakmışım gibi hafif bi ağrı var.Kızlar birde benim daha 5. günüm aşılamada fakat 3 gündür falan sol kasığımda bi baskı hissediyorum. Sizde de va mı böyle bir his?
Tuttu mu acaba ya çok merak ediyorum. Sen ne zaman test yapacaksın?Sol ya da sağ tarafta değil ama karnımda basınç var gibi bi ağrım vardı tüm gün sanki karnıma hava üflemişler gibi. Bugün de aşılamanın 6. Günü regl olacakmışım gibi hafif bi ağrı var.
inşallah akşama kadar devam etmedi zaten doktoru aradım oda öyle söyledi test günümede 7 gün zaten bekle dediUmarım yerleşme kanamasıdır![]()
Hayırlı haberlerini alırız umarım bize de umut olursuninşallah akşama kadar devam etmedi zaten doktoru aradım oda öyle söyledi test günümede 7 gün zaten bekle dedi
Dişimi sıkabilirsem regl tarihimin geçmesini bekliycem ama dayanamam muhtemelen Çarşamba yaparım önce bi tane erken gebelik testi :) Sen?Tuttu mu acaba ya çok merak ediyorum. Sen ne zaman test yapacaksın?
Bende 14.günü hayatta bekleyemem bende çarşamba günü yaparım diye düşünüyorum. Eğer varsa o gün çıkar zaten.Dişimi sıkabilirsem regl tarihimin geçmesini bekliycem ama dayanamam muhtemelen Çarşamba yaparım önce bi tane erken gebelik testi :) Sen?
Sen İstanbul'da hangi semttesinBende 14.günü hayatta bekleyemem bende çarşamba günü yaparım diye düşünüyorum. Eğer varsa o gün çıkar zaten.
Özelden yazayım :)Sen İstanbul'da hangi semttesin![]()
MantıklıÖzelden yazayım :)
inşallah hepimizin bebeği tutunmuştur bize rabbim emeğimizi bosa cıkarmasın çok zor yıpratıcı bir dönem gercektenHayırlı haberlerini alırız umarım bize de umut olursun![]()
Ben henüz test yapmadım BAT 19 mart 18'inde yaparım heralde test :)kızlar sonuç alan yokmu benim 3 gün kaldı teste
günlerimiz aynı benim de bat 19 doktor 18 de yaptır testi dedi nasıl belirtin felan varmi seninBen henüz test yapmadım BAT 19 mart 18'inde yaparım heralde test :)
Dün yoğun bir akıntım oldu bugün de regl olacakmışım gibi ağrım var ama hafif. Aşılamanın 4. Ya da 5. Günü de sabahtan akşama kadar karnımda basınç var gibi bi ağrı yaşamıştım. Senin var mı belirtin?günlerimiz aynı benim de bat 19 doktor 18 de yaptır testi dedi nasıl belirtin felan varmi senin
benimde aşılamadan beri kasık bel ağrım var ilk 6 gün aşırı vardı hafifledi şimdi yani artık ayırtta edemıyorum ilaçlardanmı yoksa baska bişey mi. inşallah gebeliktir idrar testleri negtif cıkıyor ama umudum var yinedeDün yoğun bir akıntım oldu bugün de regl olacakmışım gibi ağrım var ama hafif. Aşılamanın 4. Ya da 5. Günü de sabahtan akşama kadar karnımda basınç var gibi bi ağrı yaşamıştım. Senin var mı belirtin?
Erken gebelik testi mi yaptın normal kaset test mi? Erken daha garanti olur sankibenimde aşılamadan beri kasık bel ağrım var ilk 6 gün aşırı vardı hafifledi şimdi yani artık ayırtta edemıyorum ilaçlardanmı yoksa baska bişey mi. inşallah gebeliktir idrar testleri negtif cıkıyor ama umudum var yinede